Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-- הדרישות שלי הן:

1. מצלמת רוורס.

2. שליטה מההגה.

3. מסך 6.5-7 מינימום.

4. חיבור לסמארטפון.

5. חיבור לטיונר טלוויזיה.

6.. כמובן, התממשקות לרמקולים המובנים של הרכב (bose).

חשבתי על מערכת של פיוניר, אבל אז ראיתי שיש אפשרות לחבר גם טאבלט לרכב, ובעצם למה לא? -- זה נראה לי עדיף, במיוחד אם בכל מקרה רצוי להוציא את המערכת מהאוטו במקומות מועדים.

אם זה משנה, מדובר על קדילאק cts מהדור הקודם,בגרסה נטולת המולטימדיה המובנית.

פורסם

אני אתן לך עוד אפשרות - AUDISON BIT PLAY ביחד עם BIT DMI במידה ובקאדילק שלך יש חיבור MOST למגבר.

תביט בהודעות בדביק - אתה תראה שרשור היכרות של אודיו סיסטם.

פרוייקט טאבלט זה לא דבר אינטואיטיבי במיוחד - אני בעצמי בעלים של פרוייקט שכזה.

מערכת מולטימדיה היא קלה ונעימה וטובה אבל אני מעדיף את הוורסטיליות שהBIT PLAY או טאבלט יכולים להציע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה.

הסתכלתי בשרשור שהפנית אותי אליו, וזה היה נראה לי סינית (ואני לא כזה מטומטם).

תבין, אני לא מעוניין באיזו מערכת רמקולים מטורפת או משהו כזה - זה לא ממש מעניין אותי.

כל רצוני הוא בהתקנת מסך מגע גדול ברכב, בצורה כזו שהוא יתממשק לרמקולים המובנים של הרכב שאני די אוהב אותם.

אני מבין ממך שהתקנת טאבלט היא בעייתית במקצת, למה?

פשוט חבל לי להשקיע אלפי שקלים במערכת של פיוניר או משהו כזה, ואז לזרוק אותה כשאמכור את הרכב (אני מאמין שברכב הבא שלי תהיה מערכת מובנית כבר ולא אצטרך את המערכת שאתקין עכשיו).

אם זה טאבלט, אני כמובן יכול לנתק אותו ולהשתמש בו בלי קשר לרכב.

אם זה פיוניר, אני יכול להשתמש בה מחוץ לרכב?

שוב תודה

פורסם

זה בדיוק העניין - הפתרון שאני מציע לך מפשט את הדברים במקום לסבך אותם.

אני לא מדבר על הסאונד-פאק ומגברי פרימה אני רק מדבר על הנגן שלהם - הBIT PLAY

בעקרון זה נגן ברזולוציה גבוהה לוידאו ואודיו שיכול להתחבר או למערכת מקורית דרך יציאות הרמקולים שלה או דרך יציאה אופטית אם יש או דרך מתאם לרכבים שמשתמשים ביציאות אופטיות מסוג MOST - זה בסה"כ סוג החיבור.

לגבי מסך מגע - אין צורך!

אתה יכול להתחבר ולשלוט על הBIT PLAY בעזרת כל סמארטפון\טאבלט\פאבלט בין אם אנדרואיד או אפל בעזרת אפליקציה ייעודית או בעזרת מסך ושני שלטים.

האופציה של טאבלט או פאבלט - אתה צריך לחשוב על התקנה של קוסטום רום וקרנל או על מערכת הפעלה שתומכת בUSB AUDIO - אח"כ צריך לברר אם בכלל אתה יכול להתחבר בעזרת USB DAC CONVERTER למערכת המקורית, להוסיף לזה USB HUB אם צריך נפח אכסון חיצוני ורק אז להתחיל להכין את כל האפליקציות.

תמיכה במצלמת רוורס בטאבלט היא אפשרית בהחלט אבל שוב - אתה צריך לקחת כבל USB ולעשות לו תלאי בעזרת ממסר, לחבר אותו למצלמת רווס שמחוברת לוידאו גראבר עם דרייבר שמתאים לטאבלט שלך וכך הלאה וכך הלאה

אם הBIT PLAY נשמע לך מסובך אז פרוייקט טאבלט הוא לא עבורך בכל מקרה.

אני הייתי הולך על האפשרות של מולטימידה דאבל דין במקומך אם זה המצב אבל לגבי איך לחבר אותה למערכת המקורית - תבדוק אם יש מתאמים של METRA או PAC בשביל הקאדילק שלך מהדגם והשנתון או אם בכלל צריך חיבור מיוחד.

בכל זאת - נסה לפנות לספונסר הפורום אודיו סיסטם (דרור) ותתעניין בנושא - לי זה ממש נשמע כמו פתרון טוב בעבור רכב ברמה הזאת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב, תודה.

גם לגבי הטאבלט התכוונתי להשתמש בשירותי בעל מקצוע ולא לעשות בעצמי - כי כמו שאתה מבין, אני לא מומחה גדול בתחום.

פורסם

יש שילוב נוסף שיכול אולי להיות מעניין אבל אני לא בטוח איך זה יתחבר למערכת המקורית וזה יחידת ראש של סוני עם האפליקציית BT שלהם שאפשר לחבר אליה מכשירי אנדרואיד

פתרון שעובד נהדר עם טאבלטים והוטמע כבר כמה פעמים ע"י עילית אודיו (יוסי אלפיין) http://www.ecaudio.co.il

תבדוק גם מולו.

Pioneer TS-X150

פורסם

זה מאוד תלוי גם בתקופה - בזמנו כשעשיתי את הפרוייקט שלי עוד לא היה ניתן לקנות נקסוס 7 ממוחזר או מלאי ישן אז שילמתי 1200 שקלים רק על הטאבלט - היום אתה יכול לקנות חדש כזה במחצית הסכום.

בזמנו לא ידענו שטלפונים כמו גלאקסי S2 תומכים NATIVE בפיצ'ר כמו USB AUDIO

היום כל טלפון של סמסונג או LG או סוני תומכים בUSB AUDIO טבעית בלי שתיאלץ להתקין ROM וקרנל קסטום

שאר הדברים שקשורים בהכנת הטאבלט\סמארטפון\פאבלט כפתרון זה זמן וידע (כתבתי כאן מדריך שלם על זה "מודל טכני נקסוס 7" תריץ חיפוש ותחפש גם שרשור של חבר הפורום STOLERCOM דהינו דבר - משהו כמו ביי ביי CARPC שלום טאבלט)

להביא DAC ומשקט לDAC לטאבלט זה משהו כמו 400 שקלים בערך ביחד

פרוססור זה כבר עניין שלך - אפשר למצוא גם ב200 דולר היום פרוססורים חדשים וטובים אבל הטובים בשוק בד"כ עולים 700 דולר

BIT PLAY - תפנה לאודיו סיסטם אני בעצמי לא יודע את המחיר אבל זה פתרון כולל.

ושילוב של טאבלט ויחידת ראש סוני - עלות הטאבלט ועלות הHU של סוני - כל השאר זה התקנה וזה כבר לא תחת תימחור בפיקוח.

כל השאר זה אביזרים נלווים וזה בעיקר תלוי בך ובמיפרט שאתה תרכיב.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...