Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם שאלה לפותח השרשור, למה 19 אינץ׳?

מידה ״די״ מוגזמת למכונית שאינה גדולה במיוחד, לא?

זאת מידה המקורית במכונית שלו.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם

לא יודע כמה סוסים יש לבחור באורווה אבל אני יכול להצטרף להמלצה של שומאכר על ה-PSS, צמיג כל כך טוב עד כדי כך שגורם לכך שאין הרבה הבדל בין נהיגה חזקה על כביש יבש לבין אותה נהיגה על כביש לח, האחיזה נשמרת ברמה מאוד גבוהה בכל מצב.

יתרון נוסף שלו- עמיד בצורה מפתיעה, אצלי עם כ-16K קילומטר של נהיגה חזקה ברובה (על פני שנתיים) ועדיין יש לא מעט "בשר" בסוליה ואין פגיעה מהותית באחיזה.

הירידה היחידה שאני מרגיש בביצועים זה רק ביציאה חזקה מעמידה שגורמת לבקרת האחיזה לעבוד היום יותר מפעם (אם כי ראוי לציין שהרכב היום חזק משמעותית ממה שהיה בתחילת השימוש בצמיגים).

לא זול אבל ביצועים מצויינים.

עריכה,

לא ידעתי שהמידה המקורית היא 19', נסחפו קצת בסיאט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קוופרה אר במקור מגיעה עם 265 כ"ס, סטייג 2 אני משער סביב 350 שזה מכובד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

350 כ"ס זה בהחלט הספק מכובד ואם באמת מדובר על הספק בסדר גודל הזה אני חושב שבהחלט יש מקום לקחת בחשבון סט ברמה של ה-PSS כדי להוריד את הכח בצורה מיטבית מאחר וזו הנעה קדמית.

אלטרנטיבה אחרת היא צמיגי סמי סליקס למרות שאני חייב לציין שאני ממש לא אוהב את הרעיון של צמיגים כאלה לשימוש בכביש לאחר שראיתי מספיק תאונות שנגרמו בגלל צמיגים כאלה כי לא צריך גשם בשביל שהם יאבדו אחיזה, מספיק ממטרה לא מכוונת בעיקול או שלולית קטנה בישורת והרכב מקבל 0 אחיזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...