Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הסיריון שלי מתיישנת וההכנסה בלי עין הרע גדלה, ואני מעוניין להשתדרג לרכב מהנה יותר לנהיגה ומפנק יותר איבזורית.

כרגע אני מסתכל על כשירות בעל עלות חודשית, ולא אכפת לי מה מחיר הקנייה שלו (זאת אומרת אין לי בעיה לשלם יותר על רכב איכותי יותר בתנאי שהעלות החודשית לא תהיה גבוהה משמעותית מאלטרנטיבה זולה יותר)

השימושים שלי הם 50% בתוך העיר ו 50% מחוץ.

אני בן 33 ורווק, מתכנן להחזיק את הרכב 3 עד 6 שנים ומתעתד לקנות יד שנייה שנתון 2010 עד 2012 מטעמים של עלות ירידת הערך.

מחפש רכב עם עלות חודשית 2000 עד 3000 שח לחודש (השתמשתי באתר carcost לבדיקת עלויות אבל המספרים שם נראים לי מוגזמים)

על הפרק:

סיאט איביזה גרסאת ה 1.2 טורבו

פאביה גרסאת ה 1.2 טורבו

גולף גרסאת ה 1.2 טורבו או ה 1.4 טורבו

יונדאי i20 לא סגור על גרסה, עוד לא בדקתי

סוזוקי סוויפט למרות שכאן אני לא רואה ממש שידרוג משמעותי בחווית הנהיגה או האיבזור.

מה דעתכם? האם יש מודל שפספסתי ומתאים לצרכים? המלצות? גישות פילוסופיות להסתכלות על אחזקת רכב? שנתונים מוקדמים יותר (לא מזמן שקלתי אפילו גולף 2004 עם קילומטרז נמוך במיוחד)?

פורסם

עלות חודשית אמיתית אפשר לדעת רק בשקלול של ירידת ערך, שהיא כמובן נעלם כל עד הרכב ברשותך.

אם אני הייתי לוקח סופרמיני לא ידנית היום, כנראה פג'ו 207 טרנדי. רק לאחרונה הבנתי באילו מחירי בדיחה היא נסחרת, גם אקזמפלרים שמורים ביותר.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

היי

גם אני נפרדתי מהסיריון שלי (2007) לפני חודש בדיוק. לאחר בדיקה מקיפה נבחרה יונדאי I20, במקרה מצאתי יד פרטית שעשתה כ 6000 שנת 2012 דגם INSIGHT.

כבר נסעתי איתה פעמיים לצפון, סוחבת טוב, והדלק רק מעט יותר מהסיריון (אולי 50 ש"ח יותר בחודש).

אני מאוד מרוצה.

פורסם
עלות חודשית אמיתית אפשר לדעת רק בשקלול של ירידת ערך, שהיא כמובן נעלם כל עד הרכב ברשותך.

אם אני הייתי לוקח סופרמיני לא ידנית היום, כנראה פג'ו 207 טרנדי. רק לאחרונה הבנתי באילו מחירי בדיחה היא נסחרת, גם אקזמפלרים שמורים ביותר.

באתר שציינתי משקללים לפי ירידת ערך. אתה גם יכול להסתכל במחירונים על מחירים לפי שנים ולהעריך את אחוז ירידת הערך. האמינות של ההערכות האלו לא גבוהה, מסכים, אבל הן צריכות לתת סדר גודל סביר.

היי

גם אני נפרדתי מהסיריון שלי (2007) לפני חודש בדיוק. לאחר בדיקה מקיפה נבחרה יונדאי I20, במקרה מצאתי יד פרטית שעשתה כ 6000 שנת 2012 דגם INSIGHT.

כבר נסעתי איתה פעמיים לצפון, סוחבת טוב, והדלק רק מעט יותר מהסיריון (אולי 50 ש"ח יותר בחודש).

אני מאוד מרוצה.

היא נראת אחלה אוטו, השאלה אם ביחס לסיריון אתה מרגיש שהשתדרגת משמעותית באיכות הנסיעה, האבזור, נוחות וכו

פורסם
אני בת :)

וכן לחלוטין!

הרכב סוחב, מאובזר יותר, נעים יותר.

שמתי לב, שאלתי את פות"ש כי הוא זה שמחפש המלצה על רכב חדש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מורזילקה, הבת ענתה לשאלתו של פות"ש שבניגוד אליך לא שם לב:

היא נראת אחלה אוטו, השאלה אם ביחס לסיריון אתה מרגיש שהשתדרגת משמעותית באיכות הנסיעה, האבזור, נוחות וכו

ולעצם העניין: לדעתי רכב עם טורבו יספק הרבה יותר ריגושים. ממליץ שתבצע נסיעת מבחן על אחד כזה ותבין את ההבדל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
כשאתה אומר "מהנה לנהיגה" אתה מתכוון לתאוצות מהירות יותר או להתנהגות של הרכב?

אני מדבר על התנהגות, האצה, כוח זמין, יציבות על הכביש וכו׳, כל החבילה.

אוקי, החלטתי ללכת על גולף משומשת. מתלבט בין:

1.2 TSI משנת 2012 (האם זה דור 6 או 7? איך יודעים)

1.4 גרסאת ה-122 כ״ס מ 2011

1.4 גרסאת ה 160 כ״ס מ 2010

השאלה היא האם יש הבדל מוחשי בהרגשה בין שלושת סוגי המנועים והאם יש שיקולים אחרים שכדאי לקחת בחשבון.

• תוכן חדש...