Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

** אשמח אם תעבירו לאוף טופיק **

אהלן חברים, השבוע העלאתי אפליקציה חדשה שנקראת מחשבון מכס ישראלי

בעיקרון מטרת האפליקציה זה לחשב מה המחיר הסופי שאותו תשלמו על מוצרים שהזמנתם מחו"ל כולל מע"מ ומכס.

אשמח לקבל ביקורת על האפליקציה ועל הרעיון.

להורדה חינם לאנדרואיד חפשו מחשבון מכס ישראלי

או כנסו לפה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alonel.meches

פורסם

הכל טוב ויפה, אבל למה אפליקציה? למה לא אתר שאפשר להכניס לתוכו מחירים ולקבל מחיר סופי לפי סוג מוצר (לא על כל דבר יש מכס).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היום בעידן הסמארטפונים הרבה יותר פשוט לפתוח את הטלפון ולהכנס לאפליקציה מאשר לזכור אתר אינטרנט בעל פה

פורסם

לא כולם חיים בתוך הסמרטפון שלהם. אתה מפספס קהל יעד די גדול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה טועה. לכולם יש סמארטפון אבל לא כולם נמצאים ליד מחשב.

אני בטוח שיש כבר כמה אתרים שעושים את זה, אבל אפליקציה? לא חושב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחלה רעיון ובהצלחה. כמה הארות:

1. כשמכניסים נתונים ל edit box, עדיף שהטקסט יהיה ב bold ולא grayed out

2. במצב landscape האפליקציה לא שמישה, לא ניתן לגלול למטה

3. במחיר לא ניתן להכניס אגורות

4. כשמכניסים מחיר שמורכב מ 15 ספרות ולוחצים "חשב", האפליקציה קורסת

5. כשמכניסים מחיר שמורכב מ 10 ספרות ולוחצים "חשב", מופיעים ערכים כגון 1.99999E

נבדק על נקסוס 5 בגרסה 4.4 סטוק.

פורסם

בנוסף למה שאמרו, הייתי מאפשר העתקה של התוצאה אם רוצים להעתיק לפורום, מייל, הודעה וכו'.

הייתי מוסיף בתוצאה שדה נוסף של המרה לשקלים על הסכום הסופי (בהתאם לשער הדולר באותו יום כמובן).

בהצלחה :wink:

פורסם

קבל ח"ח, למרות שיש מה לתקן הרעיון יפה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

תודה רבה על הביקורות חברים, במהלך היום אני אעלה גירסה שאמורה לתקן את רוב הבעיות שאמרו כאן.

לגבי העתקה למייל, נשמע לי די מיותר כי סך הכל זה מספר ואין צורך לזכור יותר מדי...

לגבי שער הדולר זה יתווסף בהמשך...

אשמח אם תמשיכו לבדוק ולתת ביקורת :)

עריכה אחרונה על ידי AlonElk
פורסם

4. כשמכניסים מחיר שמורכב מ 15 ספרות ולוחצים "חשב", האפליקציה קורסת

5. כשמכניסים מחיר שמורכב מ 10 ספרות ולוחצים "חשב", מופיעים ערכים כגון 1.99999E

מחזק. רציתי לבדוק כמה יעלה לייבא את כל אירופה המערבית וזה פשוט קרס.

פורסם

mjko, תגובה מיותרת לחלוטין. אפליקציה צריכה לעבוד לא משנה מה, בטח כשמדובר במשהו פשוט כמו ערך מספרי. אני גם מאמין שהתיקון נורא פשוט. בטח משהו בסגנון של מספרים ב64 ביט לעומת 128 ביט.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...