Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת ג'אנטים - חזר לאופנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם הג'אנט שנגנב דומה לזה רק שלא מושחר אלא בצבע כסוף (זול יותר, למעשה) :?::

B69CFFB4479E63CB60792F2A7C18CBC5__87828_zoom.jpg

אם כן אז מצאתי אותו באתר מאזדה ארה"ב:

http://accessories.mazdausa.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10001&storeId=24601&categoryId=16445&parent_category_rn=&yearSelected=2014&modelSelected=

בסוף העמוד יש אותו:

[TABLE=width: 382]

[TR]

[TD=class: accessorydescfont, width: 130, align: left]18" Dark Alloy Wheel (each) - For vehicles with 18 inch factory wheels only (Applies to S Touring and S GT vehicles only)[/TD]

[TD=width: 5, align: left]spacer.gif[/TD]

[TD=class: accessoryTBLItemsFont, width: 100, align: left]B45B-V3-810[/TD]

[TD=class: accessoryTBLItemsFont, width: 42, align: left]$299.95[/TD]

[TD=width: 50][/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

וזה אותו ג'אנט לפי המק"ט באתר אנגלי:

http://shop.crayford-mazda.co.uk/product/Alloy_Wheel_18%22_Design_152A_B45B-V3-810-CN

Genuine Mazda Alloy Wheel 18" Design 152A

In Stock

Ref. Code: B45B-V3-810-CN£120.79

£144.95 inc. VAT

(הדגשות המחירים באדום אינן במקור)

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הולך לקנות ברגים מיוחדים לנעילה הבנתי מהרבה שזה כדאי (גם לי יש מאזדה ספיריט עם גאנטים 18 יפהפים לא פלא שרוצים לגנוב אותם :) )

פורסם

הגנב האמיתי הוא אכן היבואן, שמרשה לעצמו לגבות מחיר כזה, כיוון שאין יבוא מקביל של ג'אנט מקורי.

הם מנצלים את זה שלחברות הביטוח אין ברירה, והן מחוייבות לשים ברכבים חדשים חלפים מקוריים,

ולכן מפציצים מחירים. באותו יום שמגיע החלק מקורי ביבוא מקביל, המחיר שלו יורד ב 50-70 אחוז

אצל היבואן הרשמי.

אני במקום הבחור, מבקש מחברת הביטוח את התשלום של התיקון, וזה מותר לו, למרות כל מה שינסו

להגיד לו כדי שלא יעשה את זה. הוא יכול לשים סט חדש עם צמיגים מהליגה הראשונה, ויעלה לו אולי

חצי מחיר. בעודף שיעשה מה שבא לו, העיקר שהיבואן החמדן לא יהנה ממחירי הרצח שהציב.

פורסם

אגב, כשרוכשים ג'אנטים כאלה אצל היבואן (לא תחת לחץ) אפשר לקבל הנחה גדולה. לא יודע על היבואן של מאזדה אבל אצל יבואנים אחרים קיבלתי הנחה של 40%.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני יכול להעיד על עצמי שחברת הביטוח שילמה 3600 ש"ח על ג'אנט אצלי ברכב ונפגעו 2. משמע 7200 ש"ח על זוג ג'אנטים.

ואצלי הג'אנטים הם 16" לעומת 18" של המאזדה.

בנוסף לזה, לחברת הביטוח אין באמת ברירה, הם לא יכולים להחליט כמה לשלם, הם יכולים לנסות למצוא ביותר זול אבל אם בסופו של דבר זה המחיר הכי זול שהם ימצאו, לא תהיה להם ברירה אלא לשלם.

פורסם

גם אני לצערי חוויתי חוויה דומה, לפני כשלושה חודשים שישה ימים אחרי שהוצאתי את הרכב החדש שלי מהסוכנות (רנו קליאו) מצאתי אותו על בלוקים. :cry:

אצלי הג'אנטים+הצמיגים עלו כ-11 אלף ש"ח.

קרה בבאר שבע.

פורסם

ברגי נעילה לא יעצרו גנב שהחליט לפשוט על הרחוב שלכם. כל מה שהוא צריך זה בוקסה טיפה יותר קטנה ופטיש. אם הוא עובד ע״פ הזמנה אז כבר יש לו אחת כזו מרותכת למוט.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני במקום הבחור, מבקש מחברת הביטוח את התשלום של התיקון, וזה מותר לו, למרות כל מה שינסו

להגיד לו כדי שלא יעשה את זה. הוא יכול לשים סט חדש עם צמיגים מהליגה הראשונה, ויעלה לו אולי

חצי מחיר. בעודף שיעשה מה שבא לו, העיקר שהיבואן החמדן לא יהנה ממחירי הרצח שהציב.

חברת הביטוח תשלם רק כנגד חשבוניות מקורית, כך שהרעיון לא ישים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הברגים האלו לא מעכבים אף אחד. אם זה לא ברגי נעילה איכותיים מחו"ל, אז הם לא מעכבים שום גנב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...