Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת טלוויזיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

מחפשים לאחרונה טלוויזיה לסלון, טווח צפייה של 3 וחצי - 4 מטר מהטלוויזיה.

כרגע יש טלוויזיה ישנה של סמסונג, לאבא שלי קשה לראות את הכתוביות כבר מהמרחק הזה.

תקציב של עד 5K, כרגע הוא הסתכל על הטלויזיה הזו:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=884662

ומצא אותה ב4700ש"ח.

מה האלטרנטיבות?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כרגע יש טלוויזיה ישנה של סמסונג, לאבא שלי קשה לראות את הכתוביות כבר מהמרחק הזה.

מה האלטרנטיבות?

אולי כדאי שאבא ילך לבדיקת עיניים? אם הוא לא רואה טוב את הטלויזיה סביר שהוא לא רואה טוב גם את הכביש, אז לחשב מסלול מחדש למרפאת העיניים ולאופטומטריסט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
אולי כדאי שאבא ילך לבדיקת עיניים? אם הוא לא רואה טוב את הטלויזיה סביר שהוא לא רואה טוב גם את הכביש, אז לחשב מסלול מחדש למרפאת העיניים ולאופטומטריסט.

רואה טוב מאוד את הכביש. כתוביות מרחוק קצת קשה לו. אולי שווה ללכת על LED כבר?

עריכה אחרונה על ידי SmartCoupe

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

עבור רישיון נהיגה B נדרשת חדות ראיה של 6/12 בעין אחת לפחות, עבור קריאה נוחה/נעימה של כתוביות בטלויזיה תזדקק לראיה יותר טובה.

כך שאין קשר בין הרצון לקרוא כתוביות ולנהיגה.

פורסם (נערך)

ממליץ בחום על ה-W828 50" של סוני מהסדרה החדשה של 2014, איכות תמונה פשוט מדהימה, במיוחד רמת השחורים, רואים מהממם :)

אם לא אכפת לך מגימיקים כמו 3D ורק איכות תמונה נטו בHD/SD - זו הבחירה הטובה ביותר לדעתי.

עם ציון שצ 9.5 ב AVFORUMS אי אפשר לטעות. :)

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם (נערך)
עבור רישיון נהיגה B נדרשת חדות ראיה של 6/12 בעין אחת לפחות, עבור קריאה נוחה/נעימה של כתוביות בטלויזיה תזדקק לראיה יותר טובה.

כך שאין קשר בין הרצון לקרוא כתוביות ולנהיגה.

אתה מדבר על הדרישה החוקית, אני מדבר על כך שאותו אדם חש ירידה בראיה שמתבטאת מבחינתו בקריאת כתוביות. כיון שירידה בראיה היא עניין הדרגתי מאד הרבה אנשים לא מודעים אליו עד שהפגיעה קשה. לכן כדאי מאד לבדוק את העיניים, בגיל הזה יתכנו לא מעט מחלות שאם יטופלו בזמן ייעצרו, אבל אם לא יטופלו גרמו נזק בלתי הפיך.

יש לי נסיון דווקא עם בחור צעיר - אחד הבנים שלי, כאשר היה בן 17. הבחור נבדק על ידי רופא עיניים בגלל איזו דלקת, והרופא קבע שהוא קצר ראיה. כמובן שבחור בן 17 נפגע עמוקות וסרב לבדיקה נוספת. עד אשר עבר את הטסט ונסע אתי (כמלווה) בפעם הראשונה. אני הבחנתי במכמונת לייזר במקום מועד ושאלתי אותו "ראית את השוטר" והתשובה היתה "איזה שוטר". הדרך להתאמת משקפיים היתה קצרה. עד אז הבחור כלל לא היה מודע ללקוי הראיה הקל) שלו, כיום הוא מקפיד על הרכבת משקפיים בנהיגה וגם בלימודים כדי לקרוא את הכתוב על הלוח.

אני לא קובע שאביו של פות"ש סובל ממחלת עיניים, אבל אם הוא שם לב ליריד בראיה כדאי מאד לבדוק את המצב באופן יסודי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...