Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יד שנייה לנהג צעיר 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהקשר למודעה שאסף העלה, זה שהבחור מבקש 21,500 זה לא אומר שזה המחיר שהוא יקבל ככה שלא בטוח שתחרוג מהתקציב.

לגבי האיביזה והפולו- לי אישית אין ניסיון עם השתיים אבל אל תשכח שבגטס אנחנו מדברים על שנתון יותר מתקדם.

לדעתי הגטס היא הבחירה.

בהצלחה

השאלה שלי אם יש להן בעיות ידועות או משהו בסגנון ?

כי גם מבחינת ביטוח הן יהיו זולות יותר בגלל השנתון, צריכת דלק לפי נתוני יצרן ונתונים אמיתיים ראיתי שהן יותר חסכוניות, וגם אוכל לחסוך כמה שקלים שמאוחר יותר אצטר להשקיע אולי.

פורסם

לאחר שיטוט שני ביד2 מצאתי פיג'ו 206 שנראות לי האופציות הכי משתלמות כרגע .

רוב הגטסים חרושות מבחינת קילומטר'ז ואחרי נהיגה צרה עליהן הן גם הרגישו לי קצת כמו משהו שיוצא מביצת הפתעה, גם מבחינת איכות החומרים, והבנתי שגם צריכת הדלק של ה206 טובה יותר .

עכשיו לשאלה אחרת, האם גרסאת הXS של פיג'ו זוללת משמעותית יותר דלק? לפי KML התשובה היא לא, השאלה היא מה הנתונים האמיתיים.

בכל מקרה ראיתי כמה דגמים משנים 2006-2008 עם קילומטרזים נמוכים , אנשים שנסעו 15K בשנה ואפילו פחות

ההתלבטות שלי כרגע היא ONE LINE PK 2008 ידני 111K יד שלישית או XS 2005 ידני 124K יד שנייה

מה ההבדל בין גרסאת XINE לבין ONE LINE PK?

• תוכן חדש...