Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים לפני מס שבועות התחדשתי בפורד פוקוס 2006 הצורה הישנה, הרכב יד 1 עם 70 קמ שאותם עשו בעיר בלבד ( נקנה מבנאדם בן 70)

הבנתי הראשונה מהנסיעה באוטו הוא הגיר הקצת עייף ומסורבל שאוהב למשוך טורים עד העברת ההילוך.

אך היום יצאתי עם הרכב מחוץ לעיר , ונדהמתי לגלות שבמהירות שיוט של 110 קמש בכביש 6 , הרכב נמצא על 2900 סיבובים לדקה בהילוך 4.

אשמח לדעת האם התופעה תקינה ?

מנסיון ברכבים אחרים בעלי 4 מהלכים , שיוט תקין הוא בטווח של 2000 עד 2500 . אך פה מנגד אני מגרד את ה3000.

תודה לעוזרים

יפני זה הכי אחי

פורסם

לפחות לפי הוראות יצרן לא מחליפים שמן גיר בדגם הזה.

אגב, לפי וידאו ביוטיוב של מכונאי אמריקאי שעובד במוסך פורד אז מניסיונו האישי זה די קטסטרופה שלא להחליף שמן גיר בגיר הספציפי הזה, כל איזה 45 או 60 אלף ק"מ :-(

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• ספונסר פורום
פורסם

ראשית שלום

שמו הגיר בפוקוס הוא ללא החלפה

לדעתי יש לבדוק במחשב את יחס ההעברה בגיר כאשר הרכב במהירות שיוט

ואז להחליט האם יש תקלה בגיר או ש ה O/D לא מתפקד נכון

אתה מוזמן לבדיקת מחשב ללא עלות כמובן

שמעון

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

110 קמ״ש ב 2900 סל״ד נשמע הגיוני לחלוטין, ומתאים למכוניות בעלות תיבה אוטומטית בת 4 מהירויות.

לרמת או טיב התחזוקה שקיבלה המכונית אין השפעה על הנתון הנ״ל, מאחר והוא תוכנן על ידי היצרן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לי יש הרכב ואני לא זוכר כמה הסל"ד במהירות הזו אבל בשלוף מהזיכרון הייתי אומר שסביר שמשהו באיזור של 2700-2800 או אפילו קצת יותר. בדיוק כמו שנכתב למעלה כבר. כלומר ההבדלים פה לא כאלה גדולים. אם לא אשכח, אנסה לבדוק בפעם הבאה שאסע את זה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

מצטער אבל נדהמת לשווא. מהשוק שלך אפשר היה לחשוב שהגיר נמצא על 4000 ומעלה בשיוט (כלומר תקוע בהילוך שלישי, נניח). טווח שיוט נורמלי למכוניות בנזין ב-90-120 קמ"ש הוא בין 2000 ל-3000, ויש אפילו כאלה שמשייטות גבוה יותר. כמו שנאמר זה נתון שתלוי בשילוב הגיר-מנוע והגיע מהיצרן. לא משהו שמשתנה סתם כך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז נגלה שהחלפה סדירה של שמן גיר בכל רכב עושה רק טוב, גם בכאלה שהיצרן רשם "כל החיים". אין דבר כזה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המצב תקין לחלוטין,ואני לא מכיר שום רכב משפחתי ממוצע עם גיר 4 הילוכים שבשיוט הסל"ד ב110 הוא 2500 סל"ד.

רק ברכבים עם גיר מרובה הילוכים 6 ומעלה,ורכבים עם נפח מנוע גדול אפשר להגיע לסל"ד כזה בשיוט.

לדוגמה בליאנה שבתמונה שלך הסל"ד ב110 קמ"ש גם נע סביבות ה2900.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
המצב תקין לחלוטין,ואני לא מכיר שום רכב משפחתי ממוצע עם גיר 4 הילוכים שבשיוט הסל"ד ב110 הוא 2500 סל"ד.

לא חסר,

רק מהרכבים שאני נהגתי בהם:

המגאן שלי 2001

אופל אסטרה 2001

שברולט מאליבו 2008

בכולן הסל"ד בשיוט ב110 מתחת ל2500 ובכולן גיר פלאנטרי 4 הילוכים

יום טוב גם לך

פורסם

אוסיף ואציין שבמנוע 1600 בעל 4 הילוכים שיוט ב110 קמ"ש ב 2900 סל"ד הוא תקין מאוד.

קח לדוגמא סובארו אימפרזה שנת 2000 עם מנוע 1600 הייתה משייטת ב 110 קמ"ש ב 3200 סל"ד בערך.

הרכב שלך בסדר גמור.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• ספונסר פורום
פורסם (נערך)

ושוב מחלקת השווק מדברת

לדעתי אם ישבו מהנדסי פורד והחליטו שחיי השמן גיר הם לכול חיי הגיר ויהיו הסיבות אשר יהיו אז לא מחליפים נקודה לגבי החלפה סדירה מי קובע מה זה סדיר אם לא היצרן עצמו

מבחינתי זה כמו לא להיליף שמן מנוע כל 15000 ק"מ

לכל דבר יש השלכות

עריכה אחרונה על ידי מרכז שירות שי-לי
המשך תגובה

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...