Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תאמין איזה מגוון אינטרסים עומדים בשיקול דעתם של יצרני הרכב. אינטרס טובת הלקוח אגב נמצא איפשהו בתחתית הרשימה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצד שני, גם במאזדה 3 לא מחליפים שמן גיר. ולא שומעים על תקלות. הן כבר 10 על הכביש ורבות מהן עם מעל 200.000 ק"מ.

פורסם

מבחינתי זה כמו לא להיליף שמן מנוע כל 15000 ק"מ

ההפך,

זה כמו להחליף שמן מנוע כל 1500. יעשה נזק?

יום טוב גם לך

פורסם
מצד שני, גם במאזדה 3 לא מחליפים שמן גיר. ולא שומעים על תקלות. הן כבר 10 על הכביש ורבות מהן עם מעל 200.000 ק"מ.

גם במאזדה 3 לא מחליפים שמן גיר, בפועל מ-150000 ק''מ, במקרה שלי הגיר נותן מכה בשילוב ל-2 ובמורשה לא רוצים להחליף שמן גיר.

פורסם
לא חסר,

רק מהרכבים שאני נהגתי בהם:

המגאן שלי 2001

אופל אסטרה 2001

שברולט מאליבו 2008

בכולן הסל"ד בשיוט ב110 מתחת ל2500 ובכולן גיר פלאנטרי 4 הילוכים

מאליבו לא נחשבת, יש לה מנוע גדול לכן היא יוצאת מן הכלל, לגבי מגאן נשמע מוזר נהגתי על אחת בנזין 2005 הסל"ד נשק ל3 אלף סל"ד,אלה אם הרכב דיזל זה לא הכי הגיוני.

את האסטרה אני לא מכיר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...