Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Another Yaris Bites The Dust!

toM\\\
שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בצער רב ויגון קודר אני מודיע זאת על (אולי!) פטירתה של היאריס T SPORT של ניב (SENDA) שהיה מעורב היום בתאונת דרכים על איילון דרום, תודה לאל בלי נפגעים!

אני מניח שהוא יכנס לפורום בקרוב וייתן פרטים נוספים..

מותה של הנבדקת עדיין לא בטוח - בודקים את זה עכשיו!

ותמונות מGROUND ZERO יועלו לחברי הפורום בקרוב!

לניב שלום! ליאריס שלום! (BYE BYE) :evil:

למיאטה החדשה שלום! :wink:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנהג שלום, זה מה שחשוב

רק שחברת הביטוח לא תעמוד על כך שהיאריס תישאר מחוברת למכונת הנשמה..

עוד מעט צריכה להגיע (מודל 2006?) יאריס T עם 150 כ"ס- אפשר להישתדרג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אאוץ... מצטער לשמוע :-( אם זו הייתה תאונה קשה כדאי בכל זאת שילך להבדק. תמסור לו ד"ש!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנהג שלום, זה מה שחשוב

רק שחברת הביטוח לא תעמוד על כך שהיאריס תישאר מחוברת למכונת הנשמה..

עוד מעט צריכה להגיע (מודל 2006?) יאריס T עם 150 כ"ס- אפשר להישתדרג.

היאריס היא רכב ליסינג! אז חברת ביטוח לא ממש קשורה לניב!

מה שכן יכול להיות שיצליחו לתקן אותה ואם לא, אז תמיד ננצור זכרונה לברכה!

יאללה המיאטה החדשה!!

נ.ב.

ניב לא עשה פרצוף שמח כשהוא גילה שהרכב החלופי שהוא קיבל לבינתיים הוא יונדאי אקסנט אוטומטית! :roll:

אבל המבט המושפל שעל פניו בזמן שנהג בעגלת הקרח היה שווה הכל! :lol: מי בא לנס הרים??

עריכה:

דרך אגב לדעתי גם אם המצב הנוכחי של היאריס אפשר לקבוע מבחן נגד האיגניס! רוני תרים טלפון! :lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עריכה:

דרך אגב לדעתי גם אם המצב הנוכחי של היאריס אפשר לקבוע מבחן נגד האיגניס! רוני תרים טלפון! :lol:

תום

:lol::lol: כן אה... מול האיגניס הספציפית הזאת בוודאי שאפשר :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוף שלום.

לא ידעתי שהחדשות מתפשטות כל כך מהר...

אחי כמעט יותר גרוע מהמזכירות בעבודה שלי (90% מהאנשים שאני עובד איתן צלצלו לשאול מה שלומי ועוד כמה אנשים לא מוכרים ממדינות שונות ... (-: )

הסיפור שהיה הינו כזה.

איילון פנוי, נוסע במהירות 90 קמ"ש, לפני טנדר פורד ענק.

לפני הטנדר נוסעת בחורה שראתה רכב בשוליים והחליטה שמן הראוי זה לשאול אותו שאלה שהיא עוצרת עצירה מלאה בתוך נתיב הנסיעה של איילון :!:

הטנדר מתחיל לעצור ואני ששמרתי מרחק ממנו מאט לאיטי כיוון שלא ראיתי מקדימה וראיתי שכל התנועה מסביב זורמת מהר. פתאום אני שם לב שהטנדר בבלימת חרום ואני מתקרב אליו מהר מדי, בלימת חרום של, הטנדר זז שמאלה כדי לא לפגוע בטיפשה ואני זזתי ימינה.

תוצאות:

הטנדר בעל התחת הגבוה (עוד יותר גבוה בזמן עצירה) פגע בחלק השמאלי של הרכב בסביבות שליש עד רבע שמאלי של הרכב, משם כיוון ששניינו היינו בכיוונים מנוגדיםהוא פשוט גילח לי את הצד עד כמעט לקורה שליד הנהג.

השילדה לא נפגעה כיוון שהפגיעה היתה מעליה וסך הכל מה שנפגע שם היה בעיקר פלסטיקה והברזל חיזוק העליון.

המנוע נראה ללא פגע ואפילו הקרבורטור נראה כאילו שהוא קיבל זווית אבל נשאר שלם וישר.

אני פגעתי קלות ברכב שעמד בשול מסוג פיאט פיורינו.

הטנדר שזז הצידה פגע בסוויפט שפגע בפזו 306 קלאסיק.

סך הכל 5 רכבים בתאונה הנהגת הטיפשה יצאה ללא סריטה על הרכב.

מה יקרה:?:

אני מקווה שלא יהיה טוטל לוס, בעיקר בגלל שחבל לי על הנזק הכספי למפעל (כ - 9000 ש"ח) וגם בגלל שדי בניתי שסיום הליסינג שלי יגיע מקביל לתחילת ייבוא המיאטה החדשה.

אם יהיה טוטל לוס אז ננסה להתארגן על מיאטה משומשת כנראה.

מישהו מכיר מיאטה ידנית למכירה :?:

יום טוב ותזהרו מהמטורפים בחות

ניב.

נ.ב

אני לא אומר שאני לא אשם, אני בהחלט אשם בחוסר הבלימה שלי, מה שכן המצב היה כזה אבסורדי שפשוט לא צפיתי את זה

טעות שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המנוע נראה ללא פגע ואפילו הקרבורטור נראה כאילו שהוא קיבל זווית אבל נשאר שלם וישר

מתי עשית פרויקט הסבה מהזרקה לקרבורציה ביאריס T ?

:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא אומר שאני לא אשם, אני בהחלט אשם בחוסר הבלימה שלי, מה שכן המצב היה כזה אבסורדי שפשוט לא צפיתי את זה

טעות שלי

אולי אתה אשם, אבל אני לא חושב שאף אחד אחר היה צופה כזה דבר, ואולי גם הטנדר שלפניך היה "אשם" פשוט מכיוון שהוא כ"כ גדול שהוא הסתיר לך את מה שמתרחש לפניו :wink:

אין מה לעשות לפעמים נגד המין האנושי, הכי מעצבן שבמקום שהבחורה הזאת תשלם על הטיפשות שלה, 5 אנשים אחרים צריכים לשלם...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגללך איחרתי היום לעבודה בחצי שעה, ראיתי TS שחורה ודיי הייתי בטוח שהיא של מישהו מהפורום..

בכל מקרה אני שמח שיצאת מזה בשלום. הקטע הזה בין מחלף קיבוץ גלויות לגנות הוא קטע הכי גרוע של איילון משני הכיוונים.. כל הכביש בורות וגבעות ולא זז שם כלוםמבחינת מה שנראה כשיפוצים שעושים שם במקום... זה פשוט מדהים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמובן שהכוונה לרדיאטור :roll: הלם קרב.

ואכן חבל שהבחורה יצאה בזול, ועוד התחילה להתווכח ולשקר שהיא רק האטה כדי להכנס לשוליים והיא לא עשתה שום דבר רע...

זה אחרי התייעצות עם חבר גרריסט שהגיע לאזור.

אני וחברים שוקלים לעשות ביקור נימוסים :evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני איחרתי לעבודה בגללך :twisted:

אבל העיקר שאתה בסדר, והאוטו שלך ניראה טוב(למרות הפגיעה, אבל מהצד שלי זה לא ניראה כמו טוטל לוס...ומקווה שזה לא יהיה טוטל לוס).

ראית אותי במקרה בפקק (אימפרזה כחולה)? :wink:

נ.ב: ושאני אבין,האישה יצאה מזה בלי כלום בכלל? היא לא תישא בשום תוצאות ובשום הוצאות כספיות??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איילון פנוי, נוסע במהירות 90 קמ"ש, לפני טנדר פורד ענק.

אין מה לעשות , אפילו ג'רמי קלארקסון אמר :

"אין מה לעשות , תמיד תהיה פורד לפניך"....

ועכשיו ברצינות ,

הכל שטויות , העיקר שאתה בסדר !

( ואני יודע שאני נשמע כמו איזו דודה עכשיו )

תעשה חושבים טוב אם משתלם לך לתקן , כי יורידו לך מזומן על זה כשתרצה למכור , ככה שאולי עדיין עדיף לך להשבית ולהפסיד 9 אלף מאשר להפסיד במכירה 9 אלף .

אבל תסתכל על הצד החיובי שבדבר :

תוצאות:

אני פגעתי קלות ברכב שעמד בשול מסוג פיאט פיורינו.

הטנדר שזז הצידה פגע בסוויפט שפגע בפזו 306 קלאסיק.

משמע ,

פחות מכוניות = יותר מקום בכביש

פחות צרפתייה ואיטלקייה = יותר מקום במוסכים ( פחות זמן המתנה וכאלה... )

נ.ב.

דאג לי לטלפון של הטנדר שנפגע ,

אולי אני אקנה ממנו את הגיר...

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מה לעשות , אפילו ג'רמי קלארקסון אמר :

"אין מה לעשות , תמיד תהיה פורד לפניך"....

אני זוכר ששמעתי משפט דומה שלו (ציטוט לא מדוייק) :

"לא משנה באיזה רכב אתה נוהג ובאיזו מהירות, תמיד תגיע טרנזיט ותעקוף אותך".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...