Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת קניית מונדאו 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני בעל מונדאו 2006

ואני מתעניין ברכישת פורד מונדאו 2010. עם 100,000 ק"מ. מחברת ליסינג גדולה של נהג יחיד.

בבדיקה שטחית לפני שאסע ברכב ואלך איתו למכון בדיקה עלו הדברים הבאים:

1. המים האדומים במיכל העיבוי ברדיאטור מתחת למינימום ,חשד לנזילה כלשהיא? מה לבדוק עוד במערכת?

2. הרכב טופל בכמה מוסכי פורד מורשים וביקשתי פירוט מלא של כל הטיפולים.

בינתיים ממה שניתן לי חלקית מחברת הלסינג נעשתה החלפת דיסקיות אחורי ב 30K, החלפ' דיסק' קדמיות ב 45K,

ב58K החלפת צלחות אחוריות ודיסקיות אחוריות, וב75K החלפת דיסקיות קדמיות.

וטיפול אחרון 90K ביוני 2014.

מה דעתכם על כך שנכון למידע הנוכחי לא הוחלפו צלחות קדמיות כלל?? ו25K על דסקיות קדמיות?

עבר 42K על הבלמים האחוריים ללא החלפה?

אפשר להתעקש במכון בדיקה או מוסך פורד על בדיקה לעומק של נושא הבלמים? ולא לציין שלא פורקו הגלגלים בבדיקה?

לבקש החלפת בלמים קידמיים ואחוריים על חשבון הליסינג?

3. צמיגים הוחלפו בגלל נזק בלאי ושחיקה 27K, 62K, 88K 97K נראה תמוה?

וצויין ריקול מערכת תאורה ב2011 ב 17K, מה זה אומר?

אני מקווה לקבל את המפרט המלא של טיפולי הרכב, כדי לדעת מה לעשות הלאה?

4. אבקש שם של מכון בדיקה מומלץ באזור המרכז בעיקר בנושאים שהעלתי ?

תודה מראש ושבוע טוב

פורסם

צלחות בלמים אין צורך להחליף אם הן לא שחוקות, לי יש רכב 5 עם 105 אלף קילומטרים ומעולם לא הוחלפו צלחות בלמים מקדימה או מאחורה בגלל שהרפידות תמיד הוחלפו בזמן.

לגבי צמיגים, נראה קצת מוזר אבל הרבה רכבי ליסינג מקבלים צמיגים חדשים מהר בגלל שהנהגים לא מקפידים על לחץ אויר תקין או בגלל שהפנצ'רמאכר יכול לקחת צמיגי מותג במצב טוב ולמכור אותם ובאותה נשימה למכור גם לחברת הליסינג צמיג סיני עלום שם.

פורסם

שלום רב

מקפיץ וישנה עוד שאלה

למה העברת בעלות מליסינג זה עד 60 יום, אני רוצה לשלם במזומן אז איך אפשר לקצר או לקבל בטחונות לרכב, או להפקיד את הכסף בנאמנות.כדי להמנע ממצב

בעיתי שטכנית שילמתי כסף אבל הרכב לא שלי, רעיונות בבקשה

תודה

• תוכן חדש...