Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

מעוניין בפורס פוקוס החדשה,

ראיתי רכב מליסינג עם תאריך עלייה לכביש אוק' 11

90 אלף ק''מ

זה הקומפיוטסט מהחברה (כמובן שאם אני אוהב את הרכב אחרי שיביאו אז אני אעשה קומפיוטסט חדש בעיר)

השאלה שלי מה זה הנעת כוח? ומה תיקנו פה אם בכלל? תיבת ההילוכים היא אוטומטית. כדאי לקנות רכב עם תיקון כזה?

תודה מראש לעונים.

Computest.jpg

עריכה אחרונה על ידי alexsajno
פורסם

לא הכי ברור הטופס אך נראה שברכב בוצעו תיקונים חיצוניים אסתטיים, וצריך לתקן בורר הילוכים לצורך פעולה תקינה של הגיר.

לא ראיתי את המושג הנעת כוח בטופס.

אם אתה אוהב תרכב תברר כמה עולה לתקן פחות או יותר את הבעיה בגיר ונסה להתמקח על המחיר בהתאם.

אני מציע שתתייעץ עם ספי-מכון גירים בפתח תקווה הוא מאוד מקצועי.

בכללי יש אנשים שיגידו לא להתקרב לליסינג והיו מקרים של כשלים יקירים זמן יחסית קצר לאחר רכישה.

זה כבר שיקול שלך.

פורסם

אני אקח את האוטו לבדיקה במקרה הצורך, הבן אדם טוען שתיקנו את התקלה ואם היא יוצאת בבדיקה הוא לוקח אחריות על הבדיקה. השאלה אם זה שטות או משהו רציני ברכב שיכול להיות לי אותה תקלה בעוד תקופה. יש מישהו שמבין באמת ברכבים?

פורסם

אם תיקנו אז מה הבעיה?

זה לא שהגיר עבר שיפוץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שטויות זה לא. מכון הבדיקה אבחן תקלה בגיר.

אם לטענת המוכר (חברת הליסינג) בוצע תיקון ולא משנה איזה,שיראו לך חשבונית תיקון /אסמכתא אחרת שמצביעה שאכן הוא בוצע.

אם מדובר בחברת ליסינג מוכרת ולא סוחר הייתי קונה בהסתייגות הזו אבל אם זה לא חברה גדולה,תעבור הלאה.

כלל אצבע- אל תסמוך על דוח מכון הבדיקה שהוזמן,קח לבדיקה משלך.אתה לא יודעא אילו הפתעות לא נעימות עלולות לחכות בדרך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אחי רכש עכשיו פורד פוקוס מסוף 2011. יש לאוטו רעידות בתחילת נסיעה. במוסך מורשה עשו עידכון גירסה ,אבל הבעיה עדין קימת. מחר אני מכניס את האוטו למוסך שוב. הפעם לפירוק גיר.

האוטו נוסע טוב אבל כל תחילת נסיעה ובמיוחד בפקקים ועליות ההרגשה נוראית

פורסם
אחי רכש עכשיו פורד פוקוס מסוף 2011. יש לאוטו רעידות בתחילת נסיעה. במוסך מורשה עשו עידכון גירסה ,אבל הבעיה עדין קימת. מחר אני מכניס את האוטו למוסך שוב. הפעם לפירוק גיר.

האוטו נוסע טוב אבל כל תחילת נסיעה ובמיוחד בפקקים ועליות ההרגשה נוראית

מדובר בגיר אוטומטי רגיל או רובוטי כמו שיש בקורולה 2008 עד אמצע 2009 ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בכל הפוקוסים שנמצאים בחברה בה אני עובד יש את הרעידות המעצבנות בתחילת הנסיעה (כולל במנוע 2.0). זאת בעיה ידועה של פורד בגיר הרובוטי היבש (לעומת הרטוב שנמצא בשימוש במונדאו/גלאקסי/SMAX). יש מכוניות בצי שהחליפו להם מצמדים, אך זה לא פתר את הבעיה והתופעה חזרה על עצמה.

colauti, מדובר בגיר רובוטי כפול מצמד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...