Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם צבעתי את הרכב היקר לי מכל בכמה מקומות אצל פחח אחד הטובים והממולצים שמצאתי באזור שלי,הצבע פלוס הלכה נעשה בכנף ימין דלת אחת ובגריל הקדמי זה כל המקומות שהיו בהם בעיות,עכשיו רציתי לשאול כמה זמן לוקח ללכה והצבע להתייבש כדי שאוכל לכסות את האוטו שאני כל כך אוהב ושומר עליו כי הבנתי שיש סיכוי שהכיסוי ידבק ללכה עם היא לא יבשה מישהו יוכל לעזור לי הודה לו מאוד

פורסם

אני די בטוח ש24 שעות זה מספיק זמן (כשצבעתי דלת אמרו לי שאני יכול לשטוף את הרכב אחרי 24 שעות)

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

24 שעות זה לא מספיק זמן.

הייתי בסיטואציה דומה וכשביררתי עם בעלי המקצוע (הפחח ויבואן הכיסויים) שניהם אמרו לי שבועיים שלושה.

כי גם אם הצבע יבש למגע יד, הוא עדיין לא התקשה.

כשהכיסוי נמצא על האוטו בשמש הוא יכול להידבק ולהשאיר סיבים.

נ.ב. יש לוודא שהכיסוי יושב צמוד על האוטו ולא מתנופף כמו חצאית של מרילין מונרו.

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם

זאת אומרת שעם הכסה בלילה לאחר שלושה ימים לא יהיו את הסיבים ? זה החשוב לי כי אני גר באזור של אנשים לא כל כך סימפטיים לרכבים,לכסות שאין שמש זאת הכוונה הבעיה היא חום ?

• תוכן חדש...