Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז בעשר-חמש-עשרה שנה האחרונות אני נמנע מלצאת מהבית בערב בתאריך הנ"ל....

מסיבות מובנות אני מאמין. (לא אוהב צפיפות, דוחק וכד').

השנה קיבלתי הנחה לכרטיסים להופעה של השחקן דרור קרן.

זה בשעה 22:30 בתיאטרון הבימה (כלומר תל אביב).

רציתי להפתיע את בת הזוג ולקחת אותה להופעה הזו.

אבל אני קצת מוטרד מכל הבלאגן של הערב הזה.

אני גר בשרון - זה אומר חצי שעה נסיעה (בטח יהיו קצת עומסי תנועה?)

מה דעתכם ?

פורסם

לדעתי - תחפש מסעדה טובה במרחק הליכה מהתאטרון (יש שם לא מעט), כמובן שיש להזמין מקום מראש.

כך תוכל להגיע מוקדם לת"א, להימנע מהצפיפות והפקקים ועדיין להינות מערב תרבותי.

ה"בעיה" היחידה שלך היא ביציאה, אבל ברגע שתצא מהאיזור הצפוף סביב הבימה - אין שום בעיה.

פורסם

אני לא הייתי מסתכן.

בסופו של דבר זהו חג הסילבסטר הידוע לשמצה שבו מעריציו של צורר היהודים, סילבסטר הראשון, יוצאים לרחובות במטרה לשפוך דם יהודי.

אני ממליץ לנעול את הדלתות, לכבות את האור ולהתחבא מתחת לשמיכה בשקט על מנת לא למשוך את תשומת ליבם!

פורסם

~

מחזק את מילר, בטוח שיגמר בדם.

וברצינות - מי נוסע לת"א עם רכב? פעם אחרונה שבדקתי הנובי גוד לא היה חג לאומי והאוטובוסים עדיין נעו כסדרם.

פורסם

רק כה חבל שהתחבורה הציבורית בארץ הקודש מסתיימת ב 12 בלילה. בעייה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)
לא יהיה יותר גרוע מכל ערב סופ"ש בתל אביב.

חניון הבימה יעמוד בעומס. כל הסיפור זה נסיעה של כמה דקות ברחוב קפלן לנתיבי איילון.

אולי עדיף לבוא מרוקח ולהמנע מרחוב קפלן הארור הזה ?

(תחבורה ציבורית אני פוסל כי לא יהיה לי איך לחזור...)

עריכה אחרונה על ידי train
פורסם (נערך)

~

אמרת שאתה גר בשרון, לא? זרוק את האוטו באזור התעשיה בהרצליה וקח מונית שירות מ/אל צומת הסירה.

הן עובדות כל הלילה, במיוחד בלילה כזה.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם
~

אמרת שאתה גר בשרון, לא? זרוק את האוטו באזור התעשיה וקח מונית שירות מ/אל צומת הסירה. הן עובדות כל הלילה, במיוחד בלילה כזה.

השאלה אם זה יהיה סימפטי לחזור אחר כך במונית שירות ביחד עם כל השיכורים....

פורסם

~

אפשר ללכת רחוק יותר - לזרוק את האוטו ברמת אביב (אני מניח שרידינג יהיה מפוצץ) ולקחת אוטובוס משם/מונית בחזרה, אבל בכנות נשמע לי שאתה פשוט מחפש חיזוקים להחלטה להישאר בבית. אז הנה, אני מחזק אותך. תישאר. אל תצא. יש מספיק הזדמנויות אחרות ולא צריך לעשות את זה בלחץ. בסופו של דבר זה אמור להיות חווייה מהנה, לא מסע כומתה.

פורסם

בואו לחיפה, הכל רגוע, שומם ורק הינשופים פעילים (הכוונה לינשופים אמיתיים שעפים וצדים מכרסמים...)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מה אומרים על העיר העתיקה ביפו, יש מה לחפש שם בערב השנה החדשה?

אני מחפש איזה איזור נחמד שיהיה אפשר להעביר בו את הלילה אבל זה צריך להיות מקום ספונטני (לא כזה שאצטרך להזמין מראש וכו')

פורסם
אני לא הייתי מסתכן.

בסופו של דבר זהו חג הסילבסטר הידוע לשמצה שבו מעריציו של צורר היהודים, סילבסטר הראשון, יוצאים לרחובות במטרה לשפוך דם יהודי.

מספיק עם הקלישאה הזו על סילבסטר.

״חג״ הסילבסטר לא נקרא על שמו של ה״צורר״

ואם היה קצין ss שקראו לו פסח דונקלבורגר אז גם היית מפציר בחג הזה לא לאכול מצות?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...