Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בוולבו 940 שנת 1995

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר התחדשתי בוולבו 940 סטישיין .שנת 1995 מנוע 2000 ללא טורבו. האוטו יד שניה . מטופל רק במוסך מורשה

האוטו מקורי לחלוטין. הכל עובד .יש ספר טיפולים מלא. חשבונית קניה מקורית.וו גרירה . האוטו ישמש אותי לסופי שבוע

דבר ראשון עבר ניקוי פנימי וחיצוני ,פנסים אחורים ראו ימים יפים יותר ולכן הזמנתי 2 חדשים .

מחפש כרגע ספסל אחורי שורה שלישית.

גנטים מקורים .

האוטו נוסע כבד אבל שהוא תופס מהירות הוא נוסע. 2014-12-17 12.19.19.jpg2014-12-17 18.30.00.jpg2014-12-19 16.49.55.jpg2014-12-19 16.49.44.jpgהתמונה האחרונה ככה חשבתי לעשות אותהP5170548.jpg

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לחבר שלי היתה כזו שנקנתה כמעט חדשה.

נסעה באמינות רוב חייה, עד השנים האחרונות בהם תקלה רדפה תקלה.

לזכותה יזקף שלמרות התקלות המשיכה לנסוע - ללא מי קירור, מזגן, חלונות לא עובדים. בקיץ זו היתה אחלה סאונה מתגלגלת.

מה שכן, היתה לה צריכת דלק מזעזעת- 1:6.

'תחדש.

פורסם

כל הכבוד, הפעם הצלחת להפתיע לירוי, כל שנותר לך הוא לעשות עוד ילדים (למלא אותה) וכמובן לקשור תחנת דלק לוו גרירה מאחורה, תתחדש ותהנה רכב עם אופי בהחלט כיף גדול לנהוג בטנק!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תתחדש!!

לאבא שלי יש כזה רכב שנת 93, אבל עם מנוע 2300.

קנה אותה ב 1,800 ש"ח (עם ארבע צמיגים חדשים), השקיע עוד 1,200 ש"ח יישור קו, ונוסע כבר 10 חודשים ללא אף תקלות משביתות, לכל חור בארץ.

הרכב מאוד נוח ומפנק וגם סוחב יפה. צריכת דלק: בעיר 1-7 מחוץ לעיר 1-10.

פורסם

אצלנו במשפחה הייתה 940 טורבו.

ואני בעצמי לא זוכר צריכת דלק מזעזעת שכזו.

אבל הרכב בהחלט נוח, חבל שהוא לא קשיח יותר, זה היה יכול להיות נהדר.

הייתי שמח לסטיישן גודשת, ועוד הנעה אחורית - בכלל תענוג

M-TECH E46

פורסם

חלום שלי האוטו הזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם שלי, אבל ידני וגודש.

תתחדש!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הייתה לנו במשפחה אחת 94 ואחת 98 טורבו חדשות (האחרונה הוחלפה ב S60 2001 וזאת סיימה סאגה של 20 שנות וולבו במשפחה)

האמת היו זכרונות טובים.

בימים ההם וולבו עוד (בערך) סובבו ראשים או לפחות שידרו משהו יותר יוקרתי מהיום.

פורסם

לא רק עבורכם סיימה ה 940 סאגה ארוכה, אלא בעיקר עבור וולבו עצמה.

ה 940 וה S90 חתמו עבור וולבו את עידן ההנעה האחורית, כשה 850 של 92' סימלה את תחילת עידן ההנעה הקדמית בוולבו.

ביחד עם ההנעה האחורית, הוצא לגימלאות המנוע הוותיק, שסימן ההיכר הבולט שלו היה הבלוק האדום, אשר הוצג לראשונה באמצע שנות ה 40' (!).

למרות שהיתה מכונית מיושנת, על גבול הפרימיטיבית, זכתה ה 940 להצלחה גדולה, למרות שנמכרה 6 שנים במקביל ל 850 שהיתה עדיפה עליה במרבית ההיבטים.

בשנת 95' קיבלה ה 940 מנועי טורבו, 2.0 בלחץ גבוה עם 155 כ"ס ו 2.3 עם מגדש בלחץ נמוך ו 136 כ"ס.

גירסאות אלו הפגינו ביצועים סבירים למדי, כמו גם צריכת דלק נמוכה יחסית.

למרות שמבחינה דינאמית היא היתה הגרועה במכוניות הסאלון, יש בה לא מעט תכונות טובות - מושבים מעולים, הנדסת אנוש מצויינת, איכות גימור גבוהה, והחשוב מכל - רמת אמינות גבוהה מאד ותחזוקה פשוטה.

ה S80 שהחליפה אותה גילתה ללקוחות הוותיקים שעברו אליה מה 940, את פלאי האלקטרוניקה, ולא לחיוב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הייתה לנו וולבו 940 טורבו 2.3 סטיישין, רכשתי אותה עבור אבא שלי והוא אהב אותה מאוד. זה היה דגם מיוחד עם מנוע חזק, משהו כמו 160 סוסים כמה שאני זוכר. למרות שהייתה מכונית ספרטנית למדי בעיצוב שלה, היה לה קסם מיוחד.

נשארו מעט מאוד שמורים כאלה. ליאור, שמור על הרכב וסע בדרכים טובות. תתישן :-P.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...