Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מסחרי לקנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש רכב מסחרי תא כפול 4x4 ,דיזל יד שנייה,שנת 95-2000 ,איזה דגם מומלץ?והיכן ניתן למצוא אתר/מקום...?האם אפשר לרכוש גם בליסינג?

תודה

שי

פורסם

כמה שטח אתה מתכוון לראות איתו, ומה התקציב ?

אם הדגש הוא על שטח - הרבה אנשים נשבעים בשמו של ההילקס המוקדם (עד 96) עם הסרן החי מקדימה. מדובר בסוס עבודה עם אמינות ברזל יצוק ועבירות גבוהה. החסרונות - הוא יקר ביחס לאלטרנטיבות, גניב ביותר, חלש אימים בכביש ולא נוח בו בצורה שתיצור לך הכרויות קרובות עם אורתופדים.

בתקציב גבוה יותר מיצובישי מאגנום יכול להיות פשרה טובה בין כביש לשטח, יש לו דיפרנציאל ננעל מאחורה ומרווח לא רע לנוסעים, הוא יחסית צמא לסולר.

אלטרנטיבה שלישית שלי היתה האיסוזו איפון, עם מאפיינים דומים למאגנום.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הכי מומלץ בלי כאבי גב, בלי זלילת דלק, ומחיר חלקים סביר זה מאזדה b2500

או איסוזו אייפון.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני ממליץ לא לרכוש מגנום. נהגתי המון במגנום ומגה מגנום בחברת אבטחה, ממש לא נהניתי. הגב כואב, פרסה זה עניין של אשליה, תקלות לרוב (כאן אפשר להתחשב, 10 נהגים לפחות, בכל זאת). אמנם יש לו נעילה מאחורה, אבל הוא זקוק לה יותר מכולם בגלל מהלך מתלה עגום.

dirty old man

need love too

פורסם
....הרבה אנשים נשבעים בשמו של ההילקס....
סתם תמונה שקיבלתי היום מידידה שלי דרך האינטרנט :smile:

אוטנטי? :roll:

Hilux.jpg

• תוכן חדש...