Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו XV 2.0 או משפחתית אחרת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת רכישה של מכונית חדשה. שימוש: 90% נוסע לבד או עם נוסע נוסף. השאר עם שלושה ילדים מתבגרים. הרכב יחליף מאזדה 3 2006.

לאחר התלבטויות רבות, ונסיעות מבחן, בסיכומו של דבר דירגתי את המכוניות כך:

1. סובארו xv 2.0 (חיסרון ברעש בתאוצות ומחיר קניה גבוה, עיצוב הכי קל לעיכול מהאפשרויות. אופציה תיאורטית לטיולי שטח)

2. קורולה (הכי קלה לנהיגה ורחבה. איכות הרכבה ועיצוב לא עושים לי את זה, אך יש לי מקום בלב לקורולה...)

3. טויוטה ורסו (לא היתה בתכנון אבל כל המשפחה אהבה את האוטו. לחובתה מחיר גבוה ועיצוב ישן)

4. סיוויק הצ'בק (חיסרון יחידי הוא גודל. כל השאר יושב עלי בול. ממש בול.)

5. אוקטביה (תאוצה לא לינארית, יקרה למשפחתיות, איבוד ערך ואמינות לא ברורה)

6. מאזדה 3 (קטנה ולא נוחה לטעמי)

לבסוף החלטנו לשריין xv 2.0 במבצע של חבר המחיר 144k (על הכביש 146k).

יש לי שבוע להתחרט... אני עדיין לא סגור...

אשמח לקבל עצה ודעה של מישהו שרכש xv (מעבר לנסיעת מבחן...) - האם רעש המנוע מפריע ביום יום? מחיר ביטוח? נוחות שיוט ועוד...

כמו כן אשמח לקבל תגובה מכל מי שיש לו דיעה בנושא.

תודה מראש.

346046.png
פורסם

וורסו ברור, מדובר ברכב היחיד שהוא מיניוואן קומפקטי, בעל 3 מושבים נפרדים בשורת המושבים השניה ובעל ניצול רוחב מרבי של המרכב לטובת מרחב הפנים.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

5. באשר לאוקטביה -

א. תאוצה לא ליניארית?! נהגת על אחת? מנוע מעולה

ב. שמירת ערך - אם ניקח לפי הדגם הקודם. מעולה.

ג. אמינות - פרט לdsg7 - אין לך מה לדאוג

פורסם

אם שלושת הילדים היו קטנים, ההתייחסות שלי הייתה אחרת, אך בהינתן 3 ילדים מתבגרים, זה אומר ש:

1. מספר ההזדמנויות לנסוע כולם יחד כמשפחה הולך וקטן בקצב מסחרר.

2. תוך פרק זמן מסוים למישהו מהם יהיה רשיון נהיגה (ואולי כבר יש).

לכן בשיטת הפסילה:

1. מאזדה 3 כבר יש לך ואותה אתה מנסה למכור. החסרונות שציינת בנושא חוסר הנוחות מצטרפים גם לאיכות כללית לא מרשימה.

2. הקורולה משעממת עד מוות.

3. הסיוויק מעניינת, צפופה מאחור, יש לה הגה מצוין, אבל אין לה שום ערך מוסף מעבר לכך.

4. הוורסו היא מכונית מאוד מעניינת, אבל היא גם יקרה וגם מיושנת.

5. האוקטביה היא אופציה טובה. היא מרווחת מאוד, תא מטען עצום, תאוצות מצוינות (ואני מצטרף לדיעה על חוסר ליניאריות. אבל זה לא משהו שמפריע. אולי דווקא נהפוך הוא), איכות הרכבה מרשימה.

6. הXV, מגיעה מעולם אחר לחלוטין מהאוקטביה. היא קטנה בהרבה (יתרון בעיר, חסרון בתא המטען) אך לאו דווקא צפופה, היא איטית משמעותית מבחינת תאוצות, מאובזרת פחות, פחות שקטה. אבל -- היא פשוט מאוד מיוחדת, נראית מצוין לדעתי, והיחידה שתוריד אותך לשטח בלי להתבייש.

נוסיף לזה את העובדה שבקרוב אחד הילדים יצטרך לנהוג על האוטו, הייתי בוחר בXV. שדה ראיה טוב, בטיחות אקטיבית ופסיבית מעולה, לא מהירה או חזקה מדי, ותשתחל בקלות לרוב החניות.

• תוכן חדש...