Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אחת ממש חזק על הכוונת ונראית כמציאה.

מדובר ביד 1 עם 91000 ק"מ אחרי טיפול טיימינג ושמנים ולפי האיש הטיפול עלה לו 1700 ש"ח במורשה

המחירון לפי לוי יצחק הוא כמעט 20000 ולפי יד2 זה כמעט 23000, הוא רוצה 23000 גמיש קצת.

האם שהחליף רצועת טיימינג היה אמור להחליף מותחנים גם?

האם המחיר הוא סביר לאור מצב הרכב או שזה עדיין יקר מדי לרכב?

האם אני יכול לוותר על בדיקה מקצועית וללכת לפי מראית העין ונאמנות האיש? (זקן קצת) כי האוטו נראה חדש.

פורסם

23K זה קצת הרבה, אבל גם 13K זה מחיר דמיוני ליד ראשונה מזקן עם קילומטר אפסי ומטופל במורשה.

בכללי שווי של רכב נמדד לפי היצע וביקוש. (כאשר מחירון הוא קו מנחה, לא תורה מסיני) כמה אימפרזות יש במצב הזה בשוק ובאיזה מחיר הן נסחרות? שם התשובה שלך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
23K זה קצת הרבה, אבל גם 13K זה מחיר דמיוני ליד ראשונה מזקן עם קילומטר אפסי ומטופל במורשה.

בכללי שווי של רכב נמדד לפי היצע וביקוש. (כאשר מחירון הוא קו מנחה, לא תורה מסיני) כמה אימפרזות יש במצב הזה בשוק ובאיזה מחיר הן נסחרות? שם התשובה שלך.

מה זה משנה שהוא זקן?

זה שהק"מ נמוך לא בהכרח אומר שהרכב במצב טוב.

הוא ימשיך לחפש את מי שישלם לו סכום כזה על אימפרזה בת 11 ולא ימצא.

Subaru B4 2.0 2012

פורסם

זה לא משנה שהוא זקן, אבל לפי AMITHUX ש(כנראה) ראה את הרכב הוא נראה חדש, ועדיין מטופל במורשה. זה משנה.

חוץ מזה כנס ליד2, תראה איזה אימפרזות 2003-2005 אתה יכול לקנות ב13K.

קילומטרז' כפול עד משולש מהרכב הנ"ל, יד 5, עבר ליסינג, היסטוריית טיפולים זה פיקציה.

בעוד כמה אלפים הבחור מקבל פה רכב (לכאורה) שמור טיפ-טופ עם נתונים טובים וכנראה שגם אין צורך ביישור קו.

לפעמים הזול עולה יקר, לפעמים שווה להשקיע עוד כמה גרושים ולקחת משהו שמור.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ב 13K אני אמצא "גרוטאת" אימפרזה 2004 לפי מה שמופיע ביד 2 עם מעל 250 אלף בדיוק כמו ש

NINJMNKY אמר.

אני יכול להוריד אותו ל 21K נראה לי. האם גם זה עדיין גבוהה לאור מצב הרכב?

לפי מה שראיתי אימפרזה מודל 2004 במצב טוב אני לא אמצא מתחת ל 18 19K .

תודה לכל העונים

פורסם

אם רכב שמור,שווה לשלם קצת יותר אבל ואבל גדול...

אפשר בתקציב של 20-23K לקבל מיצובישי לנסר מודרנית,בטיחותית ומתחדשת יותר מהסובארו המיושנת משנתוןן 2006-7 .

אני לא הייתי ננעל על הסובארו (בכללי בלי קשר לספציפית הזו כי לו אני המוכר,לא הייתי מוריד הרבה מהמחירון לפי נתוני הרכב)ומחפש בתקציב הזה אפשרויות נמוספות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפי דעתי: בטח ובטח מדובר ביתרון גדול כשמדובר בנהג אחד זקן, שנית אם אתה נעול על הרכב הזה אני כן הייתי הולך לכיוון של לקנות ממנו, שלישית אני מקווה שאתה מודע לבעיית הסחיבה ברכב הזה בגירסה האוטומטית שלו, הוא לסוחב מאוד חלש יחסית לרכב 1.6 משפחתי, בהשוואה ללנסר נניח, אין מה להשוות בכלל זה רכב שנוסע בלי לעצור אבל נוסע לאט.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

בקשר לבדיקה, עדיף להשקיע 500 שקל כי לך תידע מה יצוץ פתאום. אולי יהיו דברים שבעלים של הרכב לא ידע אליהם אפילו.

או שאם יש לך מישהו שמבין, ואתה סומך עליו אז כדי גם להעזר בו ולחסוך 500 שקל.

פורסם

השיקול שלי זה קודם כל אמינות לפני הכל. אני מודע לבעיית הדלק והסחיבה של הסובארו אבל אני לא מחפש לעשות מירוצים עם האוטו ואני חושב שזה מספיק לי.

חשוב לי לא לבלות במוסכים כל שני וחמישי עם כל מיני בעיות מוזרות ושאין להם סוף.

ידוע שסובארו זה אוטו סופר אמין רק טיפולים בזמן דלק וסע ובמיוחד אוטו במצב כזה נדיר.

תגידו לי אם אני טועה ותודה על העזרה.

פורסם

אתה צריך לזכור שמדובר ברכב שתכף יהיה בן 11, גם עם תחזוקה טובה ועם נהג רגוע יהיה בלאי ויכולים לצוץ דברים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לגבי סעיף האמינות, אני יכול להעיד מנסיון של אבא סוברואיד שבא מתחום המכונאות, וכמה רכבי סובארו במשפחה, הרכב מאוד מאוד אמין.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אני לא מתכחש לאמינות, הוריי החזיקו אימפרזה 2003 בין 2003 ל2007, הרכב עגלה רצינית, בעליות מים המלח לכיוון באר שבע אבא שלי היה צריך לכבות את המזגן כדי שהאוטו יסחוב איכשהו (משהו שלא הזיז לכל הרכבים שבאו לאחר מכן ואפילו לא לרכב שלי שהוא לא שיא החוזק), צריכת דלק של טנק מרכבה, אבל על האמינות אי אפשר להתווכח, אבל פה זה מתחיל ונגמר. הרכב ספרטני, לא הכי נוח, לא מאובזר, לא הכי בטיחותי בקטגורייה.

בקיצור למי שמחפש אמינות ותו לא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מי שמחפש קצת יותר zoom-zoom ורוצה בכל זאת אימפרזה ימצא מבוקשו בדגם 2.0L 4x4 R/GX, ועדיף ידני.

צריכת דלק גם ככה בשמיים - לפחות ליהנות מזה.

• תוכן חדש...