Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, עוד פרויקט מהיום בבוקר.

הרכב היה ניראה לא להיט בלשון המעטה מבפנים, ריח של אבק בתוך הרכב, הרגיש חנוק מאוד. כתמים על הריפודים. רכב רגיל בהחזקת הישראלי המצוי.

בעל הרכב רכש את הרכב וכמובן שלא הסכים להמשיך לנהוג עליו במצב הזה.

חומרים:

APC של מגס, בנדיבות. (לאחר 2 שימושים עם הAPC של שופרסל, החלטתי לא להשתמש בו יותר)

השואב הרטוב היקר שלי.

דש-פלאש של קאפרלן (חומר מצויין)

מברשות.

מבשם ומנטרל ריחות של זוהר-לאב, בלו דרים. "בית מלון".

מצ"ב תמונות.

10818680_10152820850074019_1404711294_n.jpg

10819008_10152820849674019_1949719921_n.jpg

10822210_10152820850014019_562660910_n.jpg

10822215_10152820849784019_282819270_n.jpg

20141204_101648.jpg

20141204_101652.jpg

20141204_101657.jpg

20141204_101721.jpg

פורסם

הריח של הapc שלהם חריף מאוד, חזק מורגש מידיי ולא נעים.

כמו כן שמתי לב שצריך להשתמש בהמון חומר, ולחזור מספר בפעמים על כתמים שהחומר של מגס' מוריד בפעם אחת (בוצע נסיון חצי חצי על מושב והתוצאות היו ברורות)

פורסם

אחלה תוצאה, הרכב כמו חדש...

מצטרף לחיזוק על הapc של מגס מול זה של השופרסל.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

עשית פלאים באוטו, עבודה יפה!

אגב, יש לך קטע עם פורד פוקוס.?

נראה לי שכבר הפסיקו למכור את הAPC של שופרסל.

ראיתי שיש כזה חומר של חברת CIF פנטסטיק. מישהו מכיר?

פורסם
אחלה תוצאה, הרכב כמו חדש...

מצטרף לחיזוק על הapc של מגס מול זה של השופרסל.

אפשר קישור למוצר הזה? (APC של מגס)

פורסם

עבודה יפה כרגיל, סחטיין.

פשוט נגעל מאנשים שנוהגים ברכבים כל כך מזוהמים, לא מבין איך אפשר, ואין פה שום קשר לחובב דיטיילינג או לא.

אסתטיקה בסיסית.

אהבתי מאוד את התוצאה, כמה זמן לקח?

הערה/שאלה אחת ברשותך: הדש וההגה נראים מבריקים באופן מוגזם.

אתה מנגב את השאריות של החומר לאחר היישום?

"יאללה בירי".

פורסם

לקח משהו כמו שעתיים וחצי.

הדש וההגה אכן נראית מאוד מאוד מבריקים בתמונה, הפעם לא השתמשתי בSILK-SHINE אלא בדשפלאש, הוא נתן תוצאה מבריקה במיוחד על הפלסטיקה, ואפילו לא היה מה לנגב, היה יבש למגע לחלוטין.

יש לי תיאוריה למה זה קרה האמת, לא רוצה להישמע מטופש או משהו, אבל ניראה לי שבגלל שהפלסטיקה הזאת מעולם לא קיבלה הזנה כלשהיא (מאיך שהיא הייתה נראית), אז האפקט מאוד קיצוני, אבל זה רק אני והשטויות שלי ;) פשוט יצא לי לראות את זה כמה פעמים על רכבים שונים.

למי ששאל - אין לי קטע עם פוקוס ;)

פורסם

הרכב היה מזעזע, כיאה לרכב שמתקרב לגיל 14, עכשיו נראה מעולה.

עבודה מצוינת!

אגב, הAPC של מגס' אכן מצוין, השתמשתי בו כדי לנקות את הדיפונים של הדלתות אצלי בקליאו, ריכוז של 1:10 בשפריצר, שפשוף עם מברשת עדינה לריפודים, עברתי מספר פעמים עם המקום עם מיקרופייבר ספוג במים כדי להוריד את החומר, התוצאות מצוינות והדיפונים נראים כמו חדשים (לא צילמתי, לא היה גם כזה מלוכלך, סתם הציק לי בעין).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מתן, ממליץ לך לנסות את הapc של אופטימום (opti-clean), אתה ה-בנאדם להשוואה של apc's.

לטעמי זה ה-apc הטוב ביותר שהשתמשתי בו, אבל מעניין מה תגיד על כך אתה.

"יאללה בירי".

פורסם
אפשר קישור למוצר הזה? (APC של מגס)

יש אותו באוטוסטור. לרוב נקנה כגלון שמתחלק בין כמה שקונים יחד, כי אפילו ליטר של המוצר מספיק לאנשים ״רגילים״ למשך שנים.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם (נערך)
מתן, ממליץ לך לנסות את הapc של אופטימום (opti-clean), אתה ה-בנאדם להשוואה של apc's.

לטעמי זה ה-apc הטוב ביותר שהשתמשתי בו, אבל מעניין מה תגיד על כך אתה.

יש אותו בארץ??

איך לא ראיתי את זה?

אני מאוד מרוצה מהapc של מגווירס, עושה עבודה פשוט מושלמת מבחינתי.

אבל יותר מאשמח לנסות משהו חדש, אבדוק איפה אפשר לרכוש בארץ, אם לא אז מחו"ל.

עריכה:

ראיתי שיש אצל הרקולס, אבל אני צריך בגלון. אקפוץ אליהם בהזדמנות הראשונה וניראה מה קורה, ואז גם אעבור אלייך ;)

עריכה אחרונה על ידי m.l
  • תוכן חדש...