Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני רואה את התמונות של אחרי, אני רק חושבת "איזה מזל שהבד נשמר ללא קרעים" כי עכשיו הוא נראה ממש חדש ללא כל זכר למה שהיה קודם :mm_yeah:

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
מתן, ממליץ לך לנסות את הapc של אופטימום (opti-clean), אתה ה-בנאדם להשוואה של apc's.

לטעמי זה ה-apc הטוב ביותר שהשתמשתי בו, אבל מעניין מה תגיד על כך אתה.

גיל הAPC של אופטימום זה האופטיקלין, או הפאוור קלין.?

נראה לי שהפאוור יותר חזק.

פורסם

סליחה!

טעות שלי, אכן הכוונה ל-power clean.

האופטיקלין הוא מוצר בסגון של meg's wash & wax anywhere, ואין לו קשר למה שהתכוון המשורר :)

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

מעניין אותי איך אנשים בכלל מגעים למצב לכלוך כל כך זועעתי.

עד כמה חזיר צריך להיות?

איך הם לא מתבעסים לקום בבוקר ולהכנס לתוך לפח? והכי גרוע איך הם מעמידים רכב במצב כזה למכירה בלי ניקיון מינימלי?

ד"א עבודה יפה מאוד!! כמו חדש!

היו גם כתמים בתקרת הרכב שהורדת? אם כן באיזו דרך?

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם
היכן ניתן לרכוש את החומר?

קונה בחנות בשם "שלווה", אישית קונה בצומת בילו, אבל נראה לי שזו רשת חנויות.

בקשר לגג, לא ניקיתי, האמת בצורה מפתיעה הגג היה מאוד נקי, וגם אני משתדל לא לגעת בגג ברכבים ישנים, הריפוד גם ככה מתחיל לצנוח, מעדיף לא להחמיר את זה אם זה לא מקרה חמור, כמובן הכל מתואם ומוסבר עם הלקוח.

תודה על המחמאות חברים, אכן הרכב היה מאוד מטונף. אבל עכשיו ממש נעים לשהות ברכב.

פורסם
סליחה!

טעות שלי, אכן הכוונה ל-power clean.

האופטיקלין הוא מוצר בסגון של meg's wash & wax anywhere, ואין לו קשר למה שהתכוון המשורר :)

אכן חומר מדהים אחי, מסיר לכלוכים קשים במהירות בלי מאמץ בכלל.

פורסם

בקצרה - מארווה לארמון בשעתיים וחצי.

שאלה - מה דעתכם על הALL CLEAN של CG?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...