Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לעוזרים :)

אז ככה, ראש הבורג לא נהרס בוודאות. כשראיתי שלא מצליח לי - ויתרתי.

לגבי פתיחה באמצעות מפתח פתוח ולא ראצ'ט - מקבל, ניסיתי רק עם ראצ'ט.

רועי עוזרי - המלצת לידית באורך 60 ס"מ? לא בטוח שאצליח להגביה את הרכב בצורה בטוחה לגובה כזה שיאפשר לי קוטר סיבוב של יותר מחצי מטר מבורג הריקון. באמת נדרש כזה אורך? :(

יגאל - תודה על ההצעה! אני כעיקרון נוסע בקו מודיעין - ר"ג, אם לא אסתדר אני אשמח לעבור אצלך.

וסתם לידע כללי, זה תקין שמוסכים סוגרים כ"כ חזק?

מודיעין זה קרוב,

אם תקפוץ לירושלים נטפל לך בבורג הסורר.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם
תודה לעוזרים :)

אז ככה, ראש הבורג לא נהרס בוודאות. כשראיתי שלא מצליח לי - ויתרתי.

לגבי פתיחה באמצעות מפתח פתוח ולא ראצ'ט - מקבל, ניסיתי רק עם ראצ'ט.

רועי עוזרי - המלצת לידית באורך 60 ס"מ? לא בטוח שאצליח להגביה את הרכב בצורה בטוחה לגובה כזה שיאפשר לי קוטר סיבוב של יותר מחצי מטר מבורג הריקון. באמת נדרש כזה אורך? :(

יגאל - תודה על ההצעה! אני כעיקרון נוסע בקו מודיעין - ר"ג, אם לא אסתדר אני אשמח לעבור אצלך.

וסתם לידע כללי, זה תקין שמוסכים סוגרים כ"כ חזק?

היי דור,

אתה לא חייב לעלות את הרכב 60 ס''מ הידית מתכוננת.

אני בשישי ברמת גן אוכל להביא את הידית כח ולעזור לך לפתוח, אביא גם ידית מומנט ונסגור

במומנט הנכון שלא תתקשה בפעם הבא.

רועי

פורסם
בשביל לשמור על הבורג אני ממליץ לפתוח עם אימפקט חשמלי.

אם אתה באיזור רחובות אשמח לעזור.

הקרטר עשוי מסגסוגת אלומיניום והבורג מפלדה. אני אישית לא ממליץ לפתוח ברגים שאינם מחייבים שימוש באימפקט בכדי למנוע פגיעה בתבריג.

איזה כייף לי :)

פורסם

תקנה בוקסה משושת בגודל הבורג של הקרטר שלך 99 אחוז הצלחה במידה ולא תצליח סימן שראש ההברגה שלך כבר גמור אופציה ב' היא איזמל ופטיש בתנועת פתיחה לא כזה סיפור רציני

פורסם (נערך)

אכן, לא הספקתי לעדכן לפני השבת.

קודם כל, תודה רבה ומיוחדת לרועי התותח! עזר לי המון, והיה סבלני למרות שזה התארך מעט זמן...

רועי -תודה!

אז ככה,

השתמשנו בידית שרועי הביא עימו, לקחו מס' דקות בהם התמקמתי מתחת לרכב עם הידית הארוכה, חצי סיבוב והופ, הבורג השתחרר. קלי קלות. פתחנו את בורג הקרטר, רוקנו את השמן, והחלפנו את פילטר השמן.

לקח לנו מעט זמן, כי היה חסר לנו מתאם בין הבוקסה לידית המומנט, בזבזנו חצי שעה כמעט עד שמצאנו חנות לקנות. מסקנה: לבדוק היטב שכל הכלים נמצאים...

עוד תובנה - השתמשנו בתבנית אלומיניום חד פעמית כדי לאגור את השמן שאותו שפכנו לג'ריקן ריק, והחזרנו למוסך לצורך מיחזור. זה לא ממש נוח. מסקנה: להצטייד בכלי נוח לריקון השמן.

סה"כ עברנו חוויה נחמדה, לא הצלחתי לצלם הרבה בידיים משומנות, מצרף מעט תמונות ואשתדל בטיפול הבא לתעד הכל בצורה מסודרת.

סה"כ חלפים:

גלון שמן 5 ליטר של לייקווי-מולי (סגול) 5/40W

פילטר שמן OEM של חברת MANN

פילטר אוויר תחליפי

כלים:

בוקסה 10 לפתיחת חיפוי מנוע

בוקסה 19 לפתיחת קרטר שמן

ידית מומנט (לא חייב, רצוי לסגירה נכונה)

ידית כוח (לא חייב, רצוי במידה והבורג לא נפתח)

מפתח פילטר שמן

מברג פיליפס לפתיחת ברגי פילטר אוויר.

סה"כ במנוע הזה (דיזל, SDI) מאוד נוח לבצע טיפולים לבד, פילטר השמן נמצא למעלה ונוח לגישה. כנ"ל לגבי פילטר סולר(בטיפול זה לא החלפתי, ההמלצה היא כל 30K ק"מ)

תודה לכולם על העזרה!

דור

1.jpg

2.jpg

3.jpg

עריכה אחרונה על ידי דור--
  • תוכן חדש...