Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקומך הייתי מנסה לאתר אותם ולדרוש מההורים שישלמו על הונטילים.

בעיקר כדי שיראו שלמעשים שלהם יש תוצאות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אצלי יש ונטילים מחליפי צבע. עולים גרושים ועושים עבודה לא רעה.

יש לי גלגל אחד שמאבד לחץ ודורש ניפוח פעם בשבוע בערך ואני רואה נהדר מתי הגיע הזמן לסור לתחנת הדלק.

מומלץ להבריג אותם טוב על מנת שלא תהיה בריחה לחץ דרכם. אני תמיד נוסע עם מפתח 12 וכפפות בד בדלת של הנהג.

איפה קונים כזה?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

אתה מכיר אותם?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קרה לי גם השבוע.

חניתי את הרכב בעיר במקום מרכזי דווקא, כאשר חזרתי לרכב והתחלתי לנסוע הצג ציפצף והראה "0"... זה סימן לא טוב :|

יצאתי וראיתי ששלושה חיישנים נגנבו, ליד החניה יש חנות בגדים, ביקשתי מהם להסתכל במצלמה שלהם ורואים שלושה ילדים על אופניים גונבים את החיישנים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

גם אם גונבים , זה 2 דולר לסט. ברור שאם זה משהו שיטתי שגונבים מתחת לבית כל לילה אז זה לא שווה את ההתעסקות , אבל אם זה אחת לחודש כשילדים על אופניים גונבים ממרכז מסחרי זה לא נורא. מזמינים כמות ומחליפים.

• תוכן חדש...