Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשת (ebay) מספר רב של חיישנים זולים בצורת וונטיל (המורכבים כמכסה ונטיל) עם צבע רמזור.

1. האם יש למישהו נסיון? האם מומלץ ?

2. האם יש סוג אחר מומלץ במחירים סבירים (לא TMPS שדורש גם רכישת צג מיוחד עם התקשורת המתאימה לחיישנים)

(מחפש משהו על בסיס bluetooth שמתחבר לטלפון ומאפשר לקרוא הלחץ)

פורסם

אין לי נסיון אישי אבל המדריכים שלי המליצו לי על מכסי ונטיל מחליפי צבעים (בהתאם ללחץ) בעבר, וכן המליצו מאוד על TPMS. כמובן שזה לא מחליף בדיקה עצמאית של הלחץ (עם מדיד אישי!) וכן בדיקה חזותית לפני כל נסיעה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אצלי יש ונטילים מחליפי צבע. עולים גרושים ועושים עבודה לא רעה.

יש לי גלגל אחד שמאבד לחץ ודורש ניפוח פעם בשבוע בערך ואני רואה נהדר מתי הגיע הזמן לסור לתחנת הדלק.

מומלץ להבריג אותם טוב על מנת שלא תהיה בריחה לחץ דרכם. אני תמיד נוסע עם מפתח 12 וכפפות בד בדלת של הנהג.

יום טוב גם לך

פורסם

קניתי בעבר כמה סטים כאלה. אחרי הפעם השניה שילדים מחורבנים גנבו לי אותם (אחד מהם תפסתי על חם), הפסקתי להשתמש בהם.

יש לי עוד כמה סטים כאלה סגורים באריזה, יכולים להיות שלך במחיר הקרן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שאלה בנושא, למי שהתקין מערכת ניטור לחץ אוויר עם צג וחיישנים חיצוניים על הוונטילים, אם נגנב חיישן כזה מה עושים ? האם ניתן לרכוש חיישן בודד או חייבים להחליף את כל המערכת ?

ברשותי מערכת כזאת ונגנבו זוג חיישנים, הלכתי לפנצ'ריה ושם נטען כי אין מה לעשות וצריך לרכוש מערכת חדשה (בערך 700 ש"ח).

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

1. אלעד תודה - אבל כבר הזמנתי מספר סטים, במחיר שהם עולים לא שווה הזמן והדלק אליך וחזרה.

2. החשש שלי מהסטים - הוא בטחיתי: א. חושש שאאבד דרכם לחץ אוויר (זאת בכל זאת עוד נקודת כשל שעוקפת את הוונטיל ומשאירה אותו פתוח)

ב. חושש שבמקרה של מהותי (שבירה התפרקות) כל האוויר יצא בבת אחת (עד כמה שפתח כזה מאפשר - אם המנגנון של החיישן הזול יצא מתוכו) - באופנוע עם זוג צמיגים אני לא יכול לוותר על האוויר באף צמיג בלי לסכן את חיי. (בכל מקרה חשבתי לנסות אותם במכונית קודם בצמיגים האחוריים ואז לעבור לקידמיים ואולי לאופנוע לאחורי - שם יש לי 5 פנצרים בשנה )

3. תמיד חשבתי שמערכות כאלו יגנבו(בטח אם קל להורידו) - לא ידעתי שזה כל שך נגנב. - איפה אתם גרים?

ולכן יכול לחשוב על שתי פתרונות : א. חיזוק עם מפתח מעבר למה שילד יכול לפתוח עם היד (שימוש בלוקטייט גם אפשרי אבל אולי מוגזם ולא נח)

אפשרות שנייה זה התקנה של חיישנים פנימיים (מהסוג הייקר - כמו TMPS פנימי) ואז צריך לגנוב את כל הגלגל.8) (קשה לזהות לדעתי גלגל כזה עם מערכת פנימית - זה נראה כמו וונטיל תמים לדעתי)

אני מחפש כאלו פנימיים שמדברים ב BLUETOOTH עם הטלפון ולא מוצא!

פורסם

קניתי ברשת צק אפ צמיגים. קניתי את המערכת הפנימית Tpms. לפני כשחצי שנה היה מבצע כולל התקנה ב 750 ש"ח. החיישנים נמצאים בוונטיל עצמו, ממש בתוכו. המסך מצויין וגדול ומגיע עם זרוע לשמשה. בפונקציות שלו יש לחץ אויר קבוע וחום הצמיג. אני אישית לפני כל נסיעה מדליק ורואה מה הלחץ ולאחר מכן מכבה. בטיולים עם הרכב, המסך דלוק קבוע ואני מנטר אחר לחץ אויר וחום צמיג משום שזה משפיע על אחיזה.

פורסם

CNX, משמע שלא ניתן לגנוב אותם אם אני מבין נכון?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

טוב אז למי שרוצה לדעת, מי שנגנב לו חיישן חיצוני במערכת TPMS, ניתן לרכוש חיישן בודד ולכייל אותו למערכת המותקנת ברכב, עלות חיישן מכוייל כ-150 ש"ח.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עכשיו גיליתי שגנבו לי את הסט ונטילים רמזור, החזיקו לי 4 חודשים. אני לא מבין למה שמישהו יטרח לגנוב אותם כשהם עולים 16 שקלים ומי בכלל מסתכל על ונטילים במכוניות כשהוא הולך ברחוב?

פורסם

באיזור שלי ילדים קטנים גונבים אותם בשביל לאסוף אותם, כמו אסים או פוגים.

אחי סיפר לי לא פעם שמישהו בבית הספר התלהב שהוא אסף ונטיל "נאדיר" של יגואר עם סמל עליו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מצאתי אותם, זה מרגיש כמו למצוא אוצר :) זה נראה מתוכנן מראש, הם ישר באו ולקחו בלי היסוסים. מה יש להם לעשות עם זה?

• תוכן חדש...