Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה יהיה קצת ארוך אבל מעניין.

בעקבות פרסום של דלק מוטורס בנושא עידוד רכבים ישנים להכנס למוסכים מורשים, הגעתי בשבוע שעבר למוסך "פרי מוטורס"

בפ"ת לטיפול ברכב.

שימו לב ללינק :

http://www.ford.co.il/

בפנים רשום : מבצעי שירות מיוחדים :"פרטים", ומגיעים ללינק :

http://www.ford.co.il/garages/

לפי המחירון שלהם, פורד מונדאו שנת 2002, יזכה לטיפול גדול ב 836 ש"ח.

כאשר הגעתי לדלפק במוסך "פרי מוטורס" בפ"ת לא הבינו על איזה מבצע אני מדבר.

הפניתי אותם לאתר של פורד. הם לא הסכימו בשום אופן לקבל את המבצע.

הם טענו שזה רק מתקיים ב"חלק" מהמוסכים. ובכלל זה לא תואם איתם.

התקשרתי משם לשירות לקוחות, שדיברו איתם, וכלום לא עזר.

בנוכחותי (הלקוח) החל מנהל השירות להתווכח עם שירות הלקוחות של פורד על המבצע, מי אישר אותו, מדוע לא הודיעו לו

וכל הזמן מילמל : "מה הם מצפים שאני אפסיד כסף?". כל זה מולי, הלקוח ההמום.

אמרתי למנהל השירות, שיקבל את הרכב לטיפול ואת סוגיית הכסף יסגור מול השירות, לא מולי הלקוח. זה לא מעיניני העינינים הכספיים שיש לו עם היבואן, אך כלום לא עזר.

הוא הוציא לי הצעת מחיר "הכי טובה שהוא יכול" בסכום של 1513 ש"ח !!! (כפול !! מהסכום שדלק מוטורס מתחייבים אליו בפרסום הרשמי)

ולא הסכימום בשום אופן לכבד את המבצע.

בזבזתי כשעה וחצי בעמדת קבלה ובסוף לקחתי את הרכב ונסעתי משם.

כתבתי מכתב לדלק מוטורס לשירות לקוחות, שבו דרשתי שהמוסך יקבל את הרכב במחיר שהם עצמם התחייבו עליו!.

ודרשתי שהם ידאגו גם לקחת ולהחזיר את הרכב. מספיק בזבזתי בוקר שלם בקבלה, איחרתי לעבודה, ובסוף גם לא עבר הרכב טיפול.

תגובתם לתלונה ?

אין תגובה.

התעלמות.

כבר למעלה משבוע.

מה דעתכם? כך מתנהל יבואן מכובד של רכב ?

אשמח לדעתכם,

ישי.

פורסם

קראת את האותיות הקטנות?

האם הגעת למוסך לאחר שהתקשרת במודעה שרשום "מלא את פרטייך ונציג יחזור"?

האותיות הקטנות מחסות עליהם...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

שלום אקה.

אין אותיות קטנות שמכסות עליהם.

אמנם יש "מלא פרטייך" אך זה לא גורע במאום מהצעת המחיר המופיעה באתר הרשמי שלהם. אני יכול לא לבחור שנציג יצור עימי קשר ולגשת ישר לאחר המוסכים.

ודבר נוסף, לא העלתי פוסט זה לבחינה משפטית. את זה אבצע מול בעל מקצוע. יש דבר חשוב יותר שהוא : אמינות!. וזו הסיבה שהעלתי פוסט זה.

פורסם

אין ספק שזה לא רציני מה שעשו לך, אך המשפט "ראשית לשנות את המחירים בכל עת וללא הודעה מוקדמת" מכסה את החברה משפטית.

מעבר לכך, דלק מוטורס מעולם לא הצטיינה בטיפול בלקוחות פרטיים (מנסיון עם כמה רכבי פורד).

פורסם

שים לב למה שכתוב בתחתית הדף שלהם. אני לא רוצה להגן עליהם אבל צריך לקחת הכול במירכאות, בכל דבר בחיים. האמינות פה במקרה וזה הדבר בהחלט לרעתם.

מעניין מה קורה כאשר אתה משאיר להם הודעה בדף, האם מקבלים את זה או לא. שווה לבדוק...

מה כללה הצעת המחיר? אתה יכול לפרט?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

שלום,

שוב , אני לא דן מבחינה משפטית.

למרות שגם "החברה יכולה לשנות מחירים בכל עת ללא הודעה מוקדמת" דן בכך שכרגע הם יכולים להפסיק את המבצע, אבל .. עיניכם הרואות, הוא באויר.

לכן גם הסעיף הזה לא תקף משפטית.

הצעת המחיר שקיבלתי ממוסך "פרי מוטורס" פ"ת, בסכום כפול ! מהסכום שאליו היבואן מתחייב בדף הבית שלו לעלות טיפולים , היתה לטיפול גדול של פורד מונדאו, במפרט המדויק לזה שמופיע באתר בדף (אותן עבודות וחלפים המופיע באתר תחת טיפול גדול) , פה : http://www.ford.co.il/garages/

פורסם

מבחינה משפטית יש עילה לתביעה!

בטיפול האחרון שלי לפני כשנה ממשתי את המבצע הזה עבור מאזדה לאנטיס במוסך מורשה בנתניה וקיבלו אותי ללא זי%^& שכל והמחיר שלקחו היה כפי שפורסם

פורסם

הכותרת מטעה, זה לא פירסום מקצועי אלא פרסומת.

פירסום מקצועי זה משהו אחר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בחברה הזו, המילים "שרות טלפוני" או "שרות לקוחות" או "יחזרו אליך בהקדם",אלה משפטים שנלקחו מספרי האגדות, ואינם משוייכים למציאות כלל.

כנ"ל טיפול בלקוחות פרטיים. במיוחד כאלה עם בעיות שצצו במעמד מסירת הרכב החדש.

פיאסטה 2012 לשעבר.

פורסם

אחרי חמש שנים עם מאזדה, הבנתי שזה לא בשבילי... (אפילו שבאמת הרכב לא ראה מוסך אף לא פעם אחת, למעט כמובן טיפולים שוטפים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ישי

המבצע תקף רק אם אתה מבצע אותו בדרך מסויימת והיא פניה באמצעות האתר.

האם עקב כך ישימו לך שמן קנולה במקום שמן מנוע זו שאלה אחרת

אבל אלה תנאי המבצע

תרצה תלך על פי תנאיו תרצה גם בסדר.

אולי אותו מוסך לא בהסדר הזה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מה לא בשבילך?

"לבקר" במוסכים שלהם. שירות על הפנים, והייתי ב-3 מוסכים מורשים של היבואן. בושה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...