Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת חשמל של נורות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי שמח לדעת כיצד אפשר לחשב צריכה של פנסים,ומנורות בלמים צד וכו׳ ברכב.

אני מאוד התלהבתי מהנורות הלד cree שהעוצמה והמיקוד שלהן לא משתוות לאף מנורה כמו t10 או bay/s.

אני אישית משתמש בנורת t10 9w בתור אור דרך בצמוד לפנסים וגם במנורה בעל הספק דומה לאור הרוורס ואני מאוד מרוצה והייתי מעוניין לשלב בכל הרכב את סוג הלדים האלו,

השאלה היא כיצד אוכל לבדוק שאני לא מעמיס על רכב מבחינה חשמלית כי כל נורה לפחות 9w ובהבנה ראשונה זה נשמע המון ואם כרגע יש לי 3 אז מה יקרה שיהיה לי 7 או 8?

אשמח לדרך חישוב או או דעה מדויקת ככל האפשר,תודה !

פורסם

צריכת הזרם של מנורה בודדת מחושב בעזרת הנוסחה P=UXI

I=P/U

נניח שהספק המנורה הוא 9W לכן במתח של 14 וולט צריכת הזרם תהייה כ-0.64 אמפר.

תשווה את הנתון הזה לעומת מנורה רגילה ותראה אם אתה חורג מצריכת הזרם של מנורה תקנית רגילה.

איזה כייף לי :)

פורסם
צריכת הזרם של מנורות הרכב מחושבת לפי מתח של 13.8 וולט או 13.2 וולט ולא 12 וולט אני מעגל ל-14 וולט.

הגיוני מאוד, תודה רבה עבור התיקון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי חברים סליחה על המענה המאוחר אבל תודה רבה על התגובות!

יש לי עוד שאלה :

במידה וארצה להרכיב 5 נורות כאלה לפי החישוב אני מגיע לצריכה של 3.2 אמפר,האם זו צריכה גבוה?

המצבר הוא 60 אמפר ואולי תתווסף לצריכה זו גם מגבר ומערכת פשוטה,

תודה.

פורסם

הייתי שמח לקבל תשובה על השאלה : במידה וארצה להרכיב 5 נורות כאלה לפי החישוב אני מגיע לצריכה של 3.2 אמפר,האם זו צריכה גבוה?

המצבר הוא 60 אמפר ואולי תתווסף לצריכה זו גם מגבר ומערכת פשוטה,

תודה

• תוכן חדש...