Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

יש לי גולף ישנה שהגג שלה צנח. קיבלתי הצעה לתיקון על סך 600 ש"ח, מה שנשמע לי קצת גבוה מכיוון שאין למעשה ריפוד בגג שצריך להחליף אותו- הבד יושב על קרטון ולכן יש רק למתוח בד חדש. האם זה סביר או גבוה?

כמו כן אשמח להערכת מחיר לסט ריפודים, בעדיפות לכאלו מעור או דמוי עור.

תודה!

פורסם

אני קיבלתי הצעה דומה לגג ברכב שלי (אצל עמירה), סה"כ העבודה שלהם נראית טובה.

האם זה בד "רגיל" או בד עם ספוג? (ככה זה ברוב הגגות), יכול להיות שיהיה שוני זניח בין החומרים השונים (עלויות).

תוכל לחסוך עוד כמה שקלים אם תבצע את עבודת הפירוק / הרכבה בעצמך (כ200 ש"ח לדעתי)

M-TECH E46

פורסם

גם לי זה קרה בגולף הישנה שלי.

לי זה עלה 500 ש"ח, כולל ריפוד מחדש של משענת היד.

אין כל כך משמעות לעובדה שצריך רק לשים את הריפוד החדש.

גם אם כרגע היה לך את הריפוד הישן, זה לא מוסיף יותר מידי עבודה לפרק אותו.

המחיר הוא בעיקר בגלל החומר עצמו וזמן העבודה של פירוק הגג, התקנת הריפוד החדש, ושל החזרת הגג לרכב.

אני הייתי מאוד מרוצה מהתוצאה, אבל יש לציין שאם לדוגמה הייתי רוצה לרפד מחדש את סלון הרכב,

לא הייתי עושה אצל אותו בחור שעשה לי את הגג, כי זו כבר עבודה יותר רצינית.

אני חושב שכמעט כל אחד שמגדיר את עצמו כרפד רכב, צריך לעשות ריפוד גג ברמה גבוהה. זה מאוד לא מסובך.

אם לי אישית היה זמן ומקום, הייתי עושה זאת בעצמי.

• תוכן חדש...