Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט, יותר נכון כבר הלכתי לאיבוד :?, בין הרכבים הבאים:

1. פורד פוקוס שנתון 10'-11'

2. קיה פורטה שנתון 10'-11'

3. i30CW/i30 שנתון 08'-10'

4.הונדה סיוויק שנתון 07'-08'

 

התקציב הוא 50k ש"ח (יכול לחרוג 10%-15% בשביל רכב שבאמת יהיה שווה את זה), אין לי בעיה עם רכבי ליסינג ואפילו מעדיף להתנהל מול החברות הגדולות ולא מול פרטיים.

נוסע כ-20k-22k בעיקר בפקקים של איילון הלוך וחזור, עד כה עם הייתי עם נוט 08' שעשה 1/11.

חשוב לי שתהיה חסכונית, בטיחותית ונוחה (בנוט המושבים לא היו להיט),

הייתי די נעול על לחזור לנוט שנתון גבוה יותר, 2011 נניח, אבל אחרי ששבוע נוהג על פוקוס cw כרכב חלופי זה מרגיש לי עולם אחר. נסיעה הרבה יותר נוחה ושקטה.

 

חפרתי פה וביד2 המון ותאמת כבר די הלכתי לאיבוד מרוב דעות לכאן ולכאן, אשמח קצת לכיוון לגבי הארבעה.

האם הגיר של הפוקוס בשנים האלה הוא בסדר, האם הבלאי ב-i30 מתחיל להראות סימנים בשנים וק"מ מתקדמים והאם שווה לרדת שנתונים בשביל הסיוויק

לגבי הפורטה אשמח לכל דעה כי לא מכיר אותה בכלל

 

תודה!

פורסם

1. הגיר של הפוקוס בשנים האלו בסדר גמור.

2. ה i30 מזדקנת יפה בסך הכל.

3. קיה פורטה זה i30 עם תחת ומתלה אחורי שונה.

4. לא שווה לרדת כל כך בשנתונים בשביל סיוויק.

 

אתה נוסע הרבה, צריכת הדלק קריטית עבורך. שקול מעבר לרכב היברידי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מודה שאני לא מכיר בכלל את עולם ההיברידי וההשלכות של קניית יד2 כזה אשמח לקחת טיפים אם אפשר

 

ובבנזין, יש אופציה גם לפיאסטה 2011 אבל הבנתי שפחות מומלצת,

אם יש עוד דגמים שעומדים בתנאים אשמח לשמוע

והאם כדאי להמתין למבצעי סוף שנה בליסינגים או שמנסיון עבר הן לא משמעותיות (מבעוד שבוע אנחנו נהיה די תקועים בלי רכב)?

פורסם

אין טיפים מיוחדים לקניה של מכונית היברידית. בתקציב של 50-55 אלף ש"ח יש בערך היברידית וחצי שנכנסות - הונדה אינסייט וטויוטה פריוס. תקרא קצת על ההונדה בקישור שצירפתי ובמקומות נוספים, תראה אם החסרונות שלה מתאימים לך אל מול היתרון העיקרי של צריכת הדלק. תחשב כמה כסף תחסוך בצריכת דלק של 14-15 קילומטרים באינסייט לעומת 10-11 קילומטרים בפוקוס/i30/פורטה ותחליט אם החיסכון הזה מעניין אותך.

 

פורד פיאסטה היא סופר מיני ולא מכונית משפחתית. אולי סופר מיני גדולה יחסית, אבל עדיין סופר מיני ולא משפחתית. אין לה שום קשר לדגמים האחרים שציינת למעט הסמל של פורד מקדימה.

 

אין מבצעי סוף שנה בליסינגים, יש מבצעי כל הזמן. אם אתה צריך רכב ורוצה לקנות מליסינג - לך ותזמין. אם לא היום אז ביום ראשון. לוקח זמן למצוא רכב טוב מליסינג כי לרוב הרכבים שעומדים לתצוגה בסניף וזמינים לקניה מיידית הם הרכבים הפחות יפים. את הרכבים היותר יפים, עם הקילומטרים הנמוכים והמחיר האטרקטיבי, צריך להזמין ולוקח שלושה-ארבעה ימים עד שהם מגיעים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טוב, אז אחרי שהיינו כמעט בכל החברות בוחנים כרגע 2 אופציות:

1. i30 הרגילה, לא סטיישן, 2010, יד 1, 110k ק"מ מאלבר, נקייה לגמרי מתאונות

1. פוקוס 5 דלתות, לא סטיישן, 2010, יד 1, 109k ק"מ מאלדן, נקייה לגמרי מתאונות

 

20141121_171720.jpg

20141121_171645.jpg20141121_171706.jpg

 

אשמח לדעות

פורסם

מי שאמר לך שהפוקוס לא עברה תאונות כנראה שאפילו לא הסתכל בבדיקה. לעין בלתי מבינה זה נראה כאילו הכל בסדר, אבל החלפת פח חזית משמעה שהרכב עבר איזושהי פגיעה בחזית שהייתה מספיק חזקה כדי לגעת בגשר הקדמי ( איפה שהרדיאטור ). לומר שהרכב לא עבר תאונות זה שקר.

פורסם

בפוקוס זו טעות שלי, התכוונתי שהשילדה נקייה.

כן הוחלף פגוש קדמי לפי מה שאני מבין. אבל רשום משמעות נמוכה, יש לזה משמעות, לא?

פורסם

תלוי מי עושה את הבדיקה. בחלק מהמקומות אף עשויים להחשיב זאת כמשמעות גבוהה. בפועל אין משמעות בטיחותית, אך יש לזכור שיש הרבה פוקוסים בשוק וכשתרצה למכור זה לא יעמוד לזכותך. אם אתה מקבל הנחה משמעותית שווה לשקול זאת.

פורסם

כן במחיר הוא מתחת למחירון המשוקלל, עדיין זה די מרתיע אותי

מה לגבי זה שהחליפו רצועת הטיימינג בסעיף של המנוע?

×
×
  • תוכן חדש...