Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוכרים בארץ איכות לא טובה במחירי פרימיום (דוגמא טובה: נעלי Aldo).

הם מוכרים במחירי פרימיום גם בחו"ל. נעליים שנראות טוב על המדף ומתפרקות תוך כמה חודשים.

סוליות הגומי שלהם הן בכלל צרה צרורה, עדיף סוליות עור, מחזיק הרבה הרבה יותר זמן וגם ניתן לתיקון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מטיול לפני 4 שנים בערך - פראג הייתה זולה ברשתות הביניים (זארה / H&M וכו').

חוץ מזה שהמחיה שם מאוד זולה לטיול + עיר מגניבה להעביר בה סופ"ש.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
פתחו שם סניף של הום סנטר עודפים בא לך לבכות מהמחירים שם.

בירכא. אבל המציאון הוא רק השליש החזיתי של החנות, השאר הוא הום-סנטר רגיל. מצד שני יש עוד שורה שלמה של חנויות מכשירי חשמל וכו' שלפחות חלקן מצדיקות ביקור.

בוא בשבת לכפר ירכא בצפון אז תראה עד כמה שודדים אותך במרכז.

בהחלט. ממזון ועד ציוד לילדים. בכניסה לכפר יש שדרה של דוכני נעליים המתחזות לנייק - אבל אין לדעת מה הן באמת. בהמשך מציאון בגודל של מצינגן, אבל עם סדר של שוק ים תיכוני.

אם אתה נוסע בשבת בדרך מומלץ לעבור ב"שוק לוד רמלה" בעין המפרץ (המוטו: "גברת, לא צריך לגנוב, גנבנו בשבילך בלילה ואנחנו מוכרים לך היום"), ואם ממש ממש רוצים אז יש גם שדרת אואוטלטים קטנה בחוצות המפרץ וכמה שווקים בדרוזיה.

מטיול לפני 4 שנים בערך - פראג הייתה זולה ברשתות הביניים (זארה / H&M וכו').

חוץ מזה שהמחיה שם מאוד זולה לטיול + עיר מגניבה להעביר בה סופ"ש.

אם מזרח אירופה - BTC city ליד ליובליאנה. איזה 20 קניונים בגודל מלא + שווקים ואווטלטים, כולם במתחם אחד. וזה בדיוק במרכזה של מדינה לא גדולה עם הרבה נופים ואתרים, ותושבים מאוד מסבירי פנים . לגבי פראג - כיון שהייתי לאחרונה לפני קרוב ל-10 שנים (ולא מתגעגע במיוחד) איני יכול להעיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתחום אחד של טקסטיל ישראל עדיין מובילה - מכנסי דגמ"ח. אני שלובש כאלה באופן בלעדי וקבוע תמיד מעדיף לקנות אותם בארץ. ביקרתי כבר בלא מעט מדינות ואיך שלא תסובב את זה אין תחרות לזוג ב-60 שקל בהאנגר ושות'. הם גם לא באיכות רעה כפי שניתן לחשוב, סה"כ שורדים אצלי יופי במשך שנתיים שלוש ואז מוחלפים בזוג דומה נוסף.

סעו לכל מקום שיש בו סניף של primark.

יש הרבה חברות שמייצרות במזרח הרחוק עם ניצול כזה או אחר של כח העבודה הזול, אבל פריימרק לקחה את זה כמה צעדים רחוק מדי. בוא נראה קצת אמפתיה ולא נמליץ לאנשים לקנות שם.

http://m.bbc.co.uk/news/uk-northern-ireland-28018137

המציאו דבר כזה מגניב ברמות שמאפשר להיות בבית ולקנות מכל חנות בחו"ל ולשלוח לארץ.

נכון במיוחד אם אתה רוסי. הבנתי מאחותי שיש בארץ כמה קבוצות רכישה בפייסבוק שמאחדות הזמנות מחנויות כמו Next וחוסכות בדמי המשלוח, כולל בגדי ילדים שנרכשים בתדירות גבוהה. לא יודע אם יש כאלו דוברות עברית אבל אפשר לנסות להצטרף לחגיגה.

פורסם
תקנה ב ZIP

אני קונה שם כל דבר, הכל יפה וזול מאוד יחסית לעומת שאר החברות, יותר זול מפוקס ונראה פי עשר יותר טוב, כמובן אם אתה אוהב את הסגנון.

עוד נקודה מצחיקה ומעליבה, חברות שונות פותחות חנויות "מדבקה" באתרים או בעמודי פייסבוק ומתגאות במוצרים שלהם, כלומר במוצרים שהם קונים מאיביי או עלי אקספרס ב 15 דולר לחולצה או זקט ומוכרים לנו ב 300. אני רואה ים כאלו בפייסבוק ומהעקרון של לא להרוס לאנשים פרנסה אני לא כותב או נותן לינק לאותו מוצר שהם מפרסמים במחיר מצחיק.

אז כן אני קונה גם בגדים באיביי, אתמול קניתי נעליים מארה"ב של VANS מדהימות, עלו לי 202 ש"ח כולל משלוח, פה הדגם הזול שלהן נמכר ב 220 ומרקיע גם ל 400

ZIP?

נכון שזה זול אבל הבגדים שלהם באמת ברמה נמוכה . העיצוב סטנדרטי -דומה לכל דבר אחר אבל האיכות פשוט גרועה.

אם כבר מדברים אל רשתות הלבשה ,לאחרונה גיליתי את המותג היפני uniqlo יש להם חנויות בהרבה ערים גדולות באירופה(הבנתי גם שפוקס מנסים להביא אותם לישראל אבל ללא הצלחה בינתיים) . בקיצור התרשמתי מאוד לטובה מהבגדים שלהם -המחירים סבירים ביותר אבל איכות הבדים והתפירה כמו במותגים יקרים הרבה יותר , מומלץ לבדוק

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תודה על ההמלצות!

בירכא לא היינו, נקפוץ בהדזמנות. למרות שאם מדובר באותם רשתות אבל מחיר מעט נמוך, עדיין לא מציאה. האיכות קטסטרופה, כשמדובר בקסטרו בכדומה.

להזמין מהאינטרנט בגדים ונעליים זה בעייתי בגלל המידות וגזרות. חייב למדוד, אלא אם כן מדובר בחברה שכבר נבדקה ונמדדה.

חו"ל הכוונה הייתה חנויות מקומיות, לאו דווקא רשתות עולמיות שהמגוון והאיכות זהים למה שיש בישראל.

איטלקי או גרמני מקומי, די בטוח שיהיה איכותי יותר וזול יותר. אולי לא ממש זול אבל בטוח יותר איכותי, שיחזיק ליותר מכמה כביסות..

פורסם

כל מדינה שיש בה סניף של פריימרק (primark) אתה תהיה מרוצה.

אל תצפה לאיכות בשמיים, אבל בגדים שנראים טובים ומחזיקים את השנה-שנתיים במחירים בדיחה.

פורסם

Derish,

תקרא את הכתבה, זה לא שחור ולבן.

זה מנהגו של עולם, אל תחשוב לרגע שאחת החברות הגדולות (לא בביצה המקומית) היא טובה יותר באיזשהו אופן כלפי העובדים, לא רק בגדים, נעליים, מוצרי ספורט מקצועיים, אלקטרוניקה וכיו"ב.

פריימרק ככל הנראה החליטו להרויח פחות ולמכור הרבה יותר.

פורסם

~

כפי שאמרתי, לא חסר ניצול ורוע בתחום הזה אבל פריימרק היא חלק ממועדון אקסקלוסיבי במיוחד. אפילו אפל הבינו לאחרונה שיש גבול למה שהלקוחות שלהם מוכנים להתעלם ממנו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש הרבה חברות שמייצרות במזרח הרחוק עם ניצול כזה או אחר של כח העבודה הזול, אבל פריימרק לקחה את זה כמה צעדים רחוק מדי. בוא נראה קצת אמפתיה ולא נמליץ לאנשים לקנות שם.

http://m.bbc.co.uk/news/uk-northern-ireland-28018137

קראתי את הכתבה, אמנם ברפרוף אבל לדעתי מדובר במהומה על לא מאומה. כנראה ניסיון של מתחרים ליצור פרסום שלילי.

כל אחד יכול להכנס לחנות עם פתק ולהחביא אותו בתוך כיס במכנסיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

~

הדוגמה שהבאתי הייתה בסה"כ יריית הפתיחה, במשך השנים הבאות היו עוד מספר מקרים כאלה בחנויות נוספות וכן אי אלו ארועים דומים שלא זכו לאותו הד תקשורתי. החברה כמובן דאגה מאז לנקות את גוגל מכל היח"צ השלילי שקיבלה, אם כי עדיין יש אזכורים פה ושם.

הסיפור הזה גרר תגובה מאד לא אוהדת בקרב הציבור האנגלי ופגע באופן מורגש במכירות של הרשת. קניית בגדים (במיוחד זולים ופשוטים) הייתה תמיד חווייה כיפית ונטולת רגשי אשם, אך מאז הסקנדל של פריימרק חל שינוי בתפיסה אצל מרבית הלקוחות פה ופתאום הם מצאו עצמם חושבים פעמיים בנסיבות כאלה. לראיה, רק הגעתי לפני חודשיים וכבר שמעתי על המוניטין המפוקפקים של פריימרק ממספר מקורות, בין היתר מהמרצים לשיווק באוניברסיטה שמציינים כיום את שיטות העבודה שלהם כדוגמה טובה לחוסר אתיקה בעסקים.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

העובדה שזה חוזר על עצמו לא מוכיח שזה אמיתי. התקשורת תנפח כל דבר בשביל כותרות ורייטינג. הדבר היחיד שאמיתי פה זה שנמצא פתק בבגד, אולי כמה פעמים. מעבר לזה הכל יכל להיות.

תאר לעצמך איזה סיפור עסיסי אפשר לייצר אם תשלם 50 ש"ח לחיילים באפסנאות שיחביאו פתקים בערבית עם סיפור על עבודות כפייה לאסירים בטחוניים בכלא הישראלי, בתוך כמה מדי א' חדשים שמחלקים לחיילים בבקו"ם.

ולא, אין לי שום קשר לחברות ביגוד כלשהן. את רוב הג'ינסים שלי קניתי בעיר התחתית בחיפה בגרושים, חלק עוד מתקופת התיכון. חולצות אני קונה בד"כ באיביי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הכל טוב ויפה, רק תסביר בבקשה מה הקשר בין מהומות בעכו ביום כיפור לדרוזים בירכא. :roll:

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
א

בתור אחד שחי ספורט ואוהב בגדים שהם גם יפים וגם פונקציונלים, לרוב אני קונה חולצות פולו (ואחרות) בנייקי בחנויות האאוטלט בלבד

לא יודעת מאיפה אתה ואם אתה מכיר, לא מזמן נפתחה חנות אאוטלט ענקית של נייקי במתחם ביג ק.אתא.

נכנסתי לחפש נעליים, ראיתי שהמחירים הם 30% מהמחיר הנמוך ביותר על הפריט.

לא התעניינתי כל כך במחירים של הבגדים אבל לנעליים יצאו מחירים לא רעים בכלל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...