Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב 2008 יד-1 פרטי ספורטבק עם 49,000 קילומטר, הבדיקה מצורפת, הרכב שחור עם פנים בז' לא שמורה במיוחד מבפנים, תל אביבי רוב חייו.

השאלה שלי היא לגבי צריכה דלק בפועל של הרכב בהנחה והוא נוסע את רוב זמנו בין עירוני ?

מחלות ידועות, מה לבדוק מעבר לבדיקה ואצל מי ?

אמינות בסך הכול של הרכב ?

סחירות של הרכב בשוק יד-2,

מבחינת מחיר נתונים הוא מציאה לצרכים שאני מייעד אותה.

אשמח לכול עזרה,

תודה רבה,

ויום טוב.

אודי a3.jpg

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

מציק לי יותר מהכל זה מספר המנוע שלא ניתן לזיהוי !!

איך תעשה טסט לרכב ?? אני חושב שתהיה לך בעיה בעתיד.

תבדוק את זה טוב טוב .. שלא הוחלף מנוע ברכב , ולמה לא ניתן לזהות מספר מנוע , מישהו מחק -השחיז - החליף ???

פורסם

בתגובה לשאלות שלך, צריכת דלק ממוצעת היא 8-9, תלוי איך אתה נוסע, בינעירוני אני מאמין שהוא עושה 10. אל תצפה למשהו יותר טוב מזה

סחירות טובה, זה רכב די מבוקש, שהוא שמור.

גיר בד"כ אמין , DSG6 . תבדוק שאין דפיקות ורעידות בנסיעה.

פורסם

נראה כי הרכב הזה עבר לא מעט, חטף מכה מלפנים ועוד "תיקוני מרכב וצבע סביב+ עמודים משקופים". אלו תמרורי אזהרה רציניים לגבי מצב הרכב.

אם המחיר לא נמוך משמעותית מן המחירון לא ממליץ להמשיך

סקירה על אאודי A3 תמצא פה:

אאודי A3 יד 2

דרור- מנהל מוטורקאר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי הייתי נשאר עם הרכב שבחתימה שלך :wink:

בהנחה ומדובר בהחלפת הרכב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

חוסר יתר בשמן מנוע זה לא כסת"ח רגיל.

אז נניח והמכה שקיבל מלפנים הייתה קלה והשריטות הן שטחיות, במידה ואכן קיים חוסר גדול בשמן מנוע, ייתכן כי נגרם נזק למנוע.

בדוק מצב טיפולים, הרכב יכול לעשות צרות עוד כמה שנים במידה ולא טופל כמו שצריך במהלך 6 השנים האחרונות.

Miata ND2

פורסם

49,000 לשנתון 2008 על רכב כזה נשמע קצת חשוד. בטח עם הרבה דפיקות וחוסר שמן

איזה יד הרכב?

בזמנו, אחרי שמכרתי את שלי לסוחר הוא הוריד את הק"מ כי יש ביקוש לA3 עם ק"מ נמוך

A3

A4

פורסם

את הבעלים הקודם אני מכיר טיפל קבוע במוסך מורשה, הוא יד-1, לגבי התאונה, בוודאות אני יכול להגיד ששאסי לא היה בדקתי למה צבעו, מה שכן מדאיג אותי בעיקר זה עניין המנוע שלפי מה שהבנתי שזה סטנדרטי לאכול שמן בעיקר אם הוא בעיר, אבל בכללי הוא מניע עצל טיפה ולפעמים יש רעש בהתנעה, אצל מי לבדוק את הרכב?

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

מה זה "חוסר יתר שמן" ? ומאיפה מגיעות 'נקישות להגה' ? מה זה, פורד ברנדה ?

את הבעלים הקודם אני מכיר טיפל קבוע במוסך מורשה, הוא יד-1,

מצויין, בקש לראות היסטוריית טיפולים במחשב המוסך ותדע בדיוק ממה סבל הרכב ועל הדרך להשוות ק"מ.

דעה אישית ולא מבוססת, זה נראה כמו רכב שקל יותר לוותר עליו ולמצוא אחד דומה אבל שמור :

לפעמים הכוונה היא טובה - לתת מתנת שחרור, אבל בפועל יוצא שזה צו גיוס למוסכי צ'מפיון. קורה הרבה באאודי,

והרכב הזה עבד קשה מספיק כדי להגיע לצביעת משקופים (האם הדלתות מקוריות ?)

The first one to get angry loses

פורסם

במידה והרכב תל-אביבי או במרכז - גש למוסך רון לבדיקה כללית ( וגם כדאי בהמשך לטפל ברכב אצל רון ).

התחל בהוצאת מיסמכים וטיפולים במוסך אשר טיפל ברכב .

אח"כ גש למוסך רון לבדיקה - לחיבור מחשב בדיקת נתונים וחוו"ד כללית .

התמקד ברצועת התיזמון והמותחנים ( הרעש בהנעת הרכב ) וכן משאבת הדלק / ההנעה הקשה .

לגבי הפגיעות קדימה ומעיכות כלליות זה אפשרי ולא רציני , כל עוד אין בעיה בתא מנוע או קורת רוחב קדמית .

חובה לבדוק שוב מדוע נצבעו העמודים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...