Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי רנו קנגו 1.5 טורבו dci 2005 שעברה 250000ק"מ לרכב יש בעיה שפתאום הוא מקיא עשן לבן בכמויות, זה לא קורה באופן קבוע, זה רנדומלי, יום אחד נוסע בלי להוציא עשן והכל בסדר ויום אחר או אפילו אחרי כמה שעות הוא יכול לעשן כמו קיטור, העישון נמשך משהו כמו 10-20 דקות.

גם שהאוטו על ניוטרל ואני נותן גז יוצא עשן לבן.

הייתי אצל מכונאי שאמר שזה כנראה הטורבו, למרות שאני שומע את הטורבו שואב בזמן נהיגה, והרכב נוסע מצויין ללא תקלות, ולא נוגע במים ובשמן.

אשמח לשמוע חוות דעת וכיוון לפתרון הבעיה.

פורסם

תשים לב היטב לשמן. עשן לבן זה בדרך כלל שמן שחודר לתא הבעירה.

הוא מעשן בכמות כזאת (10-20 דקות) זה המון זמן ובטוח משהו נשרף שם.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

תודה על התגובות המהירות, למישהו יש מושג מה צריכה להיות העלות של הטיפול בתקלה במקרה הכי גרוע?

אני רוצה לציין שהיום ואתמול נסעתי ברכב 20 דקות לכל כיוון ולא היה זכר לעשן הלבן.

פורסם

עבר זמן מהטיפול האחרון. חוץ מזה ששבוע שעבר החלפתי תושבת מנוע. אני תדלקתי שבוע שעבר בדור אלון. השבו אני משאיר את הרכב במוסך. הוא אמר שהוא יפרק הכל ויבדוק לעומק מה מקור הבעיה.

פורסם
עבר זמן מהטיפול האחרון. חוץ מזה ששבוע שעבר החלפתי תושבת מנוע. אני תדלקתי שבוע שעבר בדור אלון. השבו אני משאיר את הרכב במוסך. הוא אמר שהוא יפרק הכל ויבדוק לעומק מה מקור הבעיה.

האם בדק עם סורק אם יש תקלות ?

פורסם

אז ככה: גילו שיש בעיה בטורבו ושלחו אותו לשיפוץ, למישהו יש מושג מה צריכה להיות העלות של השיפוץ?

והאם זה ייתכן כי הטורבו היה מקור הבעיה לעשן הלבן?

פורסם

שבת שלום.

יש לי רנו קנגו 2005 dci 1500 שהייתה מעשנת, השבוע לקחתי אותה למוסך ואמרו שיבדקו.

כנראה עושים שיפוץ ובמקרה הגרוע החלפה לטורבו, כמה צריך לעלות הדבר?

פורסם
שבת שלום.

יש לי רנו קנגו 2005 dci 1500 שהייתה מעשנת, השבוע לקחתי אותה למוסך ואמרו שיבדקו.

כנראה עושים שיפוץ ובמקרה הגרוע החלפה לטורבו, כמה צריך לעלות הדבר?

לא נתנו לך הצעת מחיר לפני הלקיחה לשיפוץ? חמור מאוד עכשיו אתה בידיים שלהם

• תוכן חדש...