Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נמכר שום מוצר וסעיף חלקים ריק

בסעיף עבודה יש

אבחון ממוחשב

תיקון צמה לגיר + יבוש ואיטום

הערות: מחשב גיר וצמת חשמל של גיר לא תקינים עקב חדירת מים ויש לחליפן - לקוח לא מעוניין בתיקון

בוצע תיקון בלבד לבקשת לקוח ללא אחריות (חתימת לקוח___)

דני, אתה מתעקש להיכנס בעיניים פקוחות לעימות שטוב לא יצא לך ממנו.

ראה את החשבונית עצמה - חלק מהחיוב הוא עבור תיקון, תיקון ולא אבחון.

תיקון לעניות דעתי אמור להחזיק יותר מיומיים ואם גם אתה לא האמנת באיכות העבודה שעשית, עד כדי שהחתמת את הלקוח על כך - אז עליך כבעל מקצוע מוטלת עיקר האחריות לעבודה הלקויה.

ולשאלתך המשפטית - עניין כזה תלוי הרבה בשופט שישב בדין ובטענות התובע, להערכתי לתובע שידע להציג היטב את טענותיו יהיה סיכוי לא רע לזכות, במיוחד אם בדין ישב שופט עם תפיסת עולם "צרכנית".

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
...שרוצה סובארו במחיר של מרצדס.

מרצדס במחיר של סובארו.

הבכיינות על מחירי הרכב בישראל זה בשרשור אחר :wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זא לא כ"כ חד משמעי, מכיוון שכמו שכבר נכתב כאן בוצעה עבודת אבחון ואיתור התקלה ועל זה מגיע תשלום לבעל מקצוע בלי שום קשר לאחריות.

אין ספק שגם על עבודת אבחון מגיע תשלום, ואם בחשבונית היה כתוב "אבחון תקלה" והתיקון המאולתר היה מבוצע "על הדרך" אז לא היינו מנהלים את הדיון הזה, אבל לדעתי ברגע שבחשבונית מופיעה המילה "תיקון", בעל המקצוע חייב לתת אחריות לתיקון שלו לפרק זמן סביר, או לחילופין לא לבצע את העבודה.

בסעיף עבודה יש

אבחון ממוחשב

תיקון צמה לגיר + יבוש ואיטום

פורסם

אם אני לא מאמין בהצלחה של העבודה שאני אמור לבצע , אז אני לא מבצע אותה וזה מה שאתה היית אמור לעשות כבעל מקצוע . לא משנה מה אומר לך הלקוח .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...