Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קידוד שלט של קוברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי פג'ו 307 עם שלט של קוברה עם קוד ( 4 ספרות ועוד לחצן באמצע )

קוברה 7775

מאז שהחלפתי בטריה השלט הפסיק לפעול , המנורה של השלט נדלקת שאני לוחץ עליו אבל האוטו לא מגיב

לכן אני משתמש בשלט השני

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לקדד את השלט

תדה :)

פורסם

שנים שלא התעסקתי עם זה, מקווה שאני לא שוכח איזו מנברה שתמנע קליטת השלט. שונא את המערכת הזו

:-P

א.מתחילים ממצב של מערכת מנוטרלת. פותחים דלת נהג ומכסה מנוע ומשאירים פתוח.

ב. מעביר סוויץ' לACC.

ג. לוחץ בשלט התקין על הסיפרה אחת. הלד בפנל של הרכב נדלק. בשלב זה המערכת במצב תכנות.

ד. בעזרת המפסק שיש על הפאנל ברכב אתה מכניס את הקוד של השלט התקין. (2=שני הבהובים של הלד 3=שלושה הבהובים וכן הלאה..)

ה. בסיום התהליך (אתה אמור להיות עם מתג הפאנל כבוי) הלד יהבהב 5 פעמים. כשהוא מסיים, אתה מקיש את אותו הקוד בשלט החדש.

ו. אתה סוגר סוויץ' דלת ומכסה מנוע לפני שאתה בודק את השלט החדש.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

היי מאור

לחץ בבקשה על הלחצן החמישי (זה שאינו מוגדר עם ספרה) האם הנורית בשלט מהבהבת באופן קבוע או שאולי הנורית נדלקת פעם אחת בלבד ? לפי ההבהובים אוכל להדריך אותך כיצד לקודד מחדש את השלט למערכת.

פורסם
היי מאור

לחץ בבקשה על הלחצן החמישי (זה שאינו מוגדר עם ספרה) האם הנורית בשלט מהבהבת באופן קבוע או שאולי הנורית נדלקת פעם אחת בלבד ? לפי ההבהובים אוכל להדריך אותך כיצד לקודד מחדש את השלט למערכת.

הנורית נדלקת פעם אחת כל עוד אני לוחץ על הכפתור וזהו

פורסם

איזה פאנל ברכב? יש לי רק שלט עם 4 ספרות ועוד כפתור באמצע ונורית לד כזאת אדומה שמהבהבת שהאזעקה לא מנוטרלת , וכבויה שהאזעקה מנוטרלת , זהו

פורסם

שנים שלא התעסקתי עם זה, מקווה שאני לא שוכח איזו מנברה שתמנע קליטת השלט. שונא את המערכת הזו

:-P

א.מתחילים ממצב של מערכת מנוטרלת. פותחים דלת נהג ומכסה מנוע ומשאירים פתוח.

ב. מעביר סוויץ' לACC.

ג. לוחץ בשלט התקין על הסיפרה אחת. הלד בפנל של הרכב נדלק. בשלב זה המערכת במצב תכנות.

ד. בעזרת המפסק שיש על הפאנל ברכב אתה מכניס את הקוד של השלט התקין. (2=שני הבהובים של הלד 3=שלושה הבהובים וכן הלאה..)

ה. בסיום התהליך (אתה אמור להיות עם מתג הפאנל כבוי) הלד יהבהב 5 פעמים. כשהוא מסיים, אתה מקיש את אותו הקוד בשלט החדש.

ו. אתה סוגר סוויץ' דלת ומכסה מנוע לפני שאתה בודק את השלט החדש.

איזה פאנל ברכב? יש לי רק שלט עם 4 ספרות ועוד כפתור באמצע ונורית לד כזאת אדומה שמהבהבת שהאזעקה לא מנוטרלת , וכבויה שהאזעקה מנוטרלת , זהו

פורסם

צריך להיות ברכב מפסק כסוף קטן. לפעמים תוקעים אותו מתחת להגה.

אם לא, אז מקודדים אותו דבר עם הסוויץ' של הרכב עצמו.

ואולי אני כבר חלוד. נראה מה קארקי יגיד...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מאור, תשכח מהפאנל ברכב אין לך דבר כזה.

אני מכיר את כל המערכות של קוברה היטב.

שים לב מה ביקשתי ממך על מנת שאוכל לעזור לך...

לחץ בשלט על הלחצן החמישי זה שאינו מסומן בספרה.

לאחר מכן תאמר לי בבקשה האם הנורה נדלקה לפעם אחת וכבתה או שהיו מספר הבהובים

פורסם
מאור, תשכח מהפאנל ברכב אין לך דבר כזה.

אני מכיר את כל המערכות של קוברה היטב.

שים לב מה ביקשתי ממך על מנת שאוכל לעזור לך...

לחץ בשלט על הלחצן החמישי זה שאינו מסומן בספרה.

לאחר מכן תאמר לי בבקשה האם הנורה נדלקה לפעם אחת וכבתה או שהיו מספר הבהובים

עניתי לך כבר בהודעה הקודמת . הנורה נדלקה פעם אחת וכבתה

פורסם

כן סליחה על השיהוי במענה.

טרם נערכנו למתן מענה מהיר, בתוך כחודש אני מקווה לסיים נציג תמיכה שיהיה זמין ויספק מענה מהיר לטובת הפורום.

ולגבי הקידוד:

ישנם סוגים רבים של מערכות קוברה. הדגם שברשותך נקרא 7775 ואולם השלט נראה כמו במערכות 8015.

הטיפ שנתן לך INVISION מתאים למערכות ישנות מאוד שכבר לא קיימות בשוק ונקראות קוברה 7525 או 7595.

על מנת לקודד מחדש את השלט שלך יש צורך בקוד קידוד ייחודי למערכת. הקוד נמצא בדרך כלל בסמוך לרישיון הרכב. אצרף תמונה של דף לדוגמא.

דף פינקוד למערכ&#1.jpg

פורסם
כן סליחה על השיהוי במענה.

טרם נערכנו למתן מענה מהיר, בתוך כחודש אני מקווה לסיים נציג תמיכה שיהיה זמין ויספק מענה מהיר לטובת הפורום.

ולגבי הקידוד:

ישנם סוגים רבים של מערכות קוברה. הדגם שברשותך נקרא 7775 ואולם השלט נראה כמו במערכות 8015.

הטיפ שנתן לך INVISION מתאים למערכות ישנות מאוד שכבר לא קיימות בשוק ונקראות קוברה 7525 או 7595.

על מנת לקודד מחדש את השלט שלך יש צורך בקוד קידוד ייחודי למערכת. הקוד נמצא בדרך כלל בסמוך לרישיון הרכב. אצרף תמונה של דף לדוגמא.

[ATTACH=CONFIG]404037[/ATTACH]

אין לי שום דבר כזה :/ הרכב שנת 2003 ויד 3 אז לא קיבלתי את זה ממי שקניתי ממנו את הרכב...

אז אין לי איך לקודד אותו בעצם?

פורסם

דגם השלט הוא 7775. MaorGolf האם ניסית את מה שאמרתי?

פורסם
דגם השלט הוא 7775. MaorGolf האם ניסית את מה שאמרתי?

למשך כמה זמן ללחוץ אליהם?

ומה אז צריך לקרות?

והאם צריך לעשות את זה שהאזעקה מנוטרלת?

• תוכן חדש...