Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קידוד שלט של קוברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שאמרתי הדגם שלך הוא 7775 ולכן צריך קוד קידוד כדי להחזיר את השלט לסנכרון עם המערכת

פורסם

כן, כנראה שהלחיצה על שני הלחצנים לא תעזור. הסתכלתי שוב במדריך עבור מערכת מדגם 7518 (מערכת ישנה, אבל לא יודע אם זו מה שמותקנת אצלך) ולא נתקלתי בהוראה כזו.

מצויין שם הנוהל הבא להחלפת סוללה:

1. לפתוח את גוף השלט

2. להוציא סוללה ישנה

3. להמתין לפחות 10 שניות

4. להכניס סוללה חדשה

5. ללחוץ פעמיים על הכפתור האמצעי לבדיקת המערכת

אולי תנסה שוב להוציא ולהחזיר את הסוללה בדיוק לפי הנוהל. יש נוהל להוספת השלט שמצריך את הקוד הסודי ולאחר מכן כניסה למצב תכנות ולחיצה על כפתור 1+4 בשלט, אבל רשמת שאין לך את הקוד.

פורסם (נערך)

זה לא יעבוד. המערכת הזו דורשת קידוד.

לא מדובר על החלפת בטריה רגילה, אלא על הוספת שלט חדש למערכת.

אני מקווה שאתה מבין שזה לא יכול להיות נוהל שכל גנב שעומד מחוץ לאוטו יכול לעשות ואח"כ לפתוח את האוטו שלך...

הנוהל הוא אכן כמו שאמרתי. למרות מה שהמומחה (הבאמת מכובד) קארקי טוען.

ההבדל היחיד, הוא שאכן אין יותר סוויץ' ברכב, ומבצעים את הכנסת הקוד של השלט עם עם המפתח בסוויץ', כמו שחשבתי.

(אגב, קארקי - אני חושב שבכל הקוברות עם שלט מספרים, ה-PIN CODE הוא אותו הקוד שבשלט)

מצ"ב ההנחיות מאתר הטכנאים של קוברה (באדיבות חבר שמעדיף להשאר בעילום שם :-P)

7518 (Five Button Remote: 7775)

1. Disarm the system

2. Switch the ignition ON and OFF 3 times within 7 seconds, the LED will illuminate for approx 3 seconds

3. When the LED extinguishes switch the ignition ON and count the flashes of the LED to correspond with the first digit of the PIN code

4. Turn the ignition OFF and back ON and repeat counting for second digit of PIN code

5. Turn the ignition OFF and back ON and repeat counting for third digit of PIN code

6. Turn the ignition OFF and back ON and repeat counting for forth digit of PIN code

7. Turn the ignition OFF then back ON, then LED will illuminate permanently

8. Press buttons 1 and 4 simultaneously, the LED will extinguish for 1 second to confirm the addition of the remote

9. Repeat step 8 for all remotes you want to store on the system

10. Switch the ignition OFF to exit programming

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

natco, ברור לי מה שאתה אומר, אבל זה לא שלט חדש לפי מה שפותח השרשור רשם:

מאז שהחלפתי בטריה השלט הפסיק לפעול

את הנוהל שרשמת אני מכיר, אבל הוא לא יעזור כי אין לו את הקוד PIN .

פורסם

החבר שהעביר לי את זה, מאשר שהפינקוד הוא הקוד של השלט.

כדאי לפחות לנסות, כי אם לא, המושיע היחיד זה רק מרכז שירות מורשה של קוברה שיש לו ג'אמפרים לעקוף את הפינקוד המקורי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם אין לך קוד קידוד יש צורך לשלוף אותו מהמערכת באמצעות תוכנה על-ידי משווק מורשה או מנעולן שיש ברשותו את התוכנה של קוברה.

פורסם
אם אין לך קוד קידוד יש צורך לשלוף אותו מהמערכת באמצעות תוכנה על-ידי משווק מורשה או מנעולן שיש ברשותו את התוכנה של קוברה.

אוקיי ואם יש ברשותי את הקוד קידוד.. מה אני עושה?

פורסם

טוב אז דיברתי עם מתקין של קוברה שבדק את השלט ואמר שצריך את הקוד פין שקיבלתי עם ההתקנה של המערכת , ובלעדיו אין מה לעשות אלה רק לחבר את השלט למחשב אצלהם..

אז תודה בכל זאת לכולם על העזרה :)

פורסם

טוב מאור, אם עד עכשיו לא הצלחת לקודד את השלט פעל לפי ההוראות שלי.

ראשית, צור קשר עם בית קוברה ברחוב תוצרת הארץ בתל-אביב ספק להם את מספר הרישוי של הרכב ותגיד להם שאתה ללא שלטים וזקוק לקוד קידוד כדי לקודד שלט שברשותך לרכב שאינך יכול להניע.

אם הם שמרו את הקוד במאגר שלהם ותהיה נחמד אליהם תקבל מהם את הקוד.

לאחר מכן אני אסביר לך כיצד לקודד.

• תוכן חדש...