Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך Ynet

הגיע הזמן.

מקווה שיציבו אותם בנת"צ של כביש החוף, זה כבר הפך להיות בדיחה מה שקורה שם.

הבעיה היא שבמקטע נתניה-הרצליה יש לא מעט מפרצים וגם שתי יציאות לשפיים וכפר שמריהו שאני בטוח שנהגים ינצלו בשביל להמשיך לחתוך דרך הנת"צ.

GOT סחוג?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האכיפה האלקטרונית תתבצע רק במקום בו אסורה תנועת רכב פרטי מכל סוג שהוא (גם עם 4 נוסעים) ומכל סיבה שהיא (למשל פנייה ימינה).

כביש החוף מפולג עד רבין הוא מקום א י ד א ל י - רק שיעשו משהו!!!

:turn-l:
פורסם

יש משהו שאני לא מבין, בחלק מהשלטים של תחבורה ציבורית כתוב שהם תקפים בין שש לתשע בבוקר לאוטובוסים, מוניות ורכב עם 4 נוסעים. אם זה תקף רק בין שש לתשע בבוקר זה אומר שבשאר השעות מותר לנסוע בנתיב, לא?

פורסם

מצחיק, תמיד אני נוסע בנתיב הזה לבד בזמן שכולם עומדים בפקק בשאר הנתיבים, אני באמת היחידי שקורא מה כתוב בשלט? בשלב מסויים לא נעים לי, יש לי הרגשה שכולם מקללים אותי [emoji4]

פורסם

השלטים ברורים ואין קושי להבין לאלו כלי רכב מותר לנסוע בהם, ומתי.

אני לא יודע על אילו נתיבים אתם מדברים. בכביש החוף מותרת הנסיעה בין 6:30 ל- 9:30 לאוטובוסים בלבד (ז"א גם לא למוניות, למרות שגם הן "רכב ציבורי"). בשאר השעות הנתיב אסור לנסיעה לכל כלי הרכב.

פורסם

למשל בתמונה המצורפת.

מה שמובן לי זה שזה נתיב למונית או אוטובוס. הנתיב הוא לרכבים אלו מראשון עד חמישי בין השעות שמונה לעשר בבוקר ושתיים בצהריים עד שבע בערב. ז"א שבשאר השעות שלא רשמתי (למשל, שישי ושבת) הנתיב פתוח לכל כלי הרכב. אתה אומר שלא, בשאר השעות הנתיב סגור לכל כלי הרכב?

uploadfromtaptalk1415736034183.jpg

פורסם (נערך)

במקרה שהצגת, אתה צודק. מצויין במפורש שבזמן שהנתיב הוא נת"צ, גם אוטובוסים וגם מוניות רשאים להשתמש בו. לא כתובות הגבלות לגבי שעות אחרות, ולכן מותר לשימוש לכל.

בכביש החוף, המוניות לא נכללות, וכתוב במפורש שמעבר לשעות הנת"צ, הנתיב אסור לנסיעה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

כביש החוף מפולג עד רבין הוא מקום א י ד א ל י - רק שיעשו משהו!!!

לא צריך לעשות מעבר למה שכבר נעשה. אנשים שנוסעים בשול/נת״ץ מקטינים את הפקק על חשבון סכנת הרישיון שלהם. מסיטואציה הזאת נהנים גם נהגים שומרי חוק. אחרת יהי פקק יותר גדול, יותר זיהום אויר, כולם ישלמו הרבה יותר דלק. לא חבל?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא צריך לעשות מעבר למה שכבר נעשה. אנשים שנוסעים בשול/נת״ץ מקטינים את הפקק על חשבון סכנת הרישיון שלהם. מסיטואציה הזאת נהנים גם נהגים שומרי חוק. אחרת יהי פקק יותר גדול, יותר זיהום אויר, כולם ישלמו הרבה יותר דלק. לא חבל?

אתה מפספס את הפואנטה.

הנת"צ שם בעיקר על מנת לפנות דרך לתחבורה הציבורית - ופחות בשביל שהנהגים "יהנו מהסיטואציה"

GOT סחוג?

פורסם

שתי טעויות בדבריך:

1. האנשים האלו מאריכים את הפקק (אותו אני מודד כמשך הזמן שלוקח לנהג שומר חוק להגיע מפולג להרצליה) שכן הנוהגים בנת"צ נדחפים ברובם במחלף רבין לפני כל אלו שהם עקפו.

2. הם לצערי לא מסכנים את הרישיון שלהם שכן אין שום אכיפה. אתה יכול לראות מכוניות רבות בנת"צ גם כשהכביש פנוי (לכאורה, סיכון ללא תועלת מבחינתם).

• תוכן חדש...