Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא יש אכיפה, ראיתי שם משטרה עוצרים נהגים הרבה מאוד פעמים. בזמן הזה רוב הנהגים לא נוסעים בנת״צ ויש פקק עוד יותר גדול. אני גם נסעתי בכביש הזה לא מעט (בנתיבים חוקיים בלבד).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני נוסע במסלול הזה יום יום ומעולם לא ראיתי אכיפה של נסיעה בנת"צ מלבד במפרץ האוטובוס של מחלף פולג לכיוון סיבוב וינגייט.

היום ראיתי תאונה בנת"צ (ללא נפגעים) בין פריוס לבנה לטרנזיט מסחרי. אולי זה לא פוליטקלי קורקט אבל בהחלט שמחתי לאידם.

:turn-l:
פורסם

נסעתי בכביש הזה מידי יום במשך שנתיים. ראיתי לעיתים קרובות משטרה שעוצרת נהגים שנסעו בנת״צ. אולי לאחרונה המצב השתנה, כבר לא נסעתי מספר חודשים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני נמצא על כביש החוף בין פולג לרבין כבר שנה שלישית. האיפה שם כמעט ולא קיימת. יש לי חבר שכמעט כל בוקר נוסע על הנת"צ לעבודתו בת"א. לא רק שלא קיבל דו"ח, אלא גם לא ראה ניידת בחיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה גיא. זה תמיד מצליח לבלבל אותי מחדש כשאני היחידי שנוסע בנתיב הזה כיוון שכתוב בשלט שהנתיב פתוח לכל כלי הרכב. מסתבר שאנשים פשוט לא קוראים את השלט ואת השעות המותרות לנסיעה לכל כלי הרכב. חבל, יש נתיב פנוי לגמרי, אבל אני, מה 'כפת לי, יש לי נתיב משלי :)

פורסם

בדיוק! בהתחלה רק כשפתחו את הנתיב, עד ששמתי לב לשילוט לקח לי איזה יום, אבל אח"כ אתה כבר נוהג בביטחון והכל בסדר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני מקווה שלא יעשו חלטורה באיילון צפון במחלף קיבוץ גלויות שם הדרך היחידה לרדת לכביש 1 זה לנסוע על הנת"צ...

לא מדוייק, בשלב מסוים מופיע על הנתיב גם חץ ימינה, מאותו רגע אתה יכול לעבור "דרך" הנת"צ על מנת להגיע לנתיב הכי ימיני והדבר מותר, כמובן שאם תשהה יתר על המידה בנתיב הנת"צ תקבל דו"ח ובצדק. מכיון שהנתיב ימינה עמוס הרבה מתחכמים נוסעים על נתיב הנת"צ כמעט עד לרמזור ולאלה באמת מגיע דו"ח.

כדרך אגב אם אתה רוצה להגיע לכביש 1, ממליץ לך לפנות פניה אחת לפני זה ימינה.

לכידה.JPG

פורסם (נערך)

מה הקנס? כמה נקודות ?מה העונש על נסיעה בנת"צ.

תודה

אין כמו גוגל!

הקנס בגין נסיעה בנתיב ציבורי הינו 250 ש"ח, וללא נקודות.

לי שווה שיתפסו אותי פעם בחודש בנת"צ לחסוך זמן ודלק

http://www.mishpati.co.il/forum.aspx?forumid=27&messageid=22466

עריכה אחרונה על ידי gzvika
פורסם

באמת נראה לך שיפרסו מצלמות בשביל 250 ש"ח בלי נקודות לכל תמונה?

הרי ידוע שהשלב הבא הוא העלאת הקנס (נדמה לי לאלף שקל, לא זוכר אם היו נקודות גם)

ואם נראה לך סבבה לנסוע בנת"צ אני מקווה שיעשו ממך דוגמא לכל החכמולוגים :evil:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טרונצו, אני מכיר את הכביש הזה בעל פה, ובאמת יש שם בעיה. הקטע שהראית בעייתי מאוד, כי התחלת הפניה היא בדיוק 5-10 מטר לפני, ולכן אין זמן למי שנוסע "כחוק" בשמאלי להיכנס לנתיב הימני ביותר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...