Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי אתמול טיפול אצל המכונאי שלי,במהלך הטיפול הוא שם לב שחסר קצת שמן גיר,הוא בא להוסיף לי ופתאום שם לב שהוא ממלא שמן מנוע בטעות(3 פקקים בערך )ממש טיפה,הוא טוען שלא אמור להיות בעיה כי זה כמות ממש קטנה.יש ממה לחשוש?הרכב זה יונדאי טוסון 2.7

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

בתיבה אוטומטית לא מומלץ בעליל.

למען השקט הנפשי, החלף את שמן התיבה לשמן מקורי של יונדאי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חזור לאותו מוסך שהיה צריך לקחת את האחריות עליו בטעות שכזו ולא לתת לך להניע ושיחליף על חשבונו שמן גיר חדש! טעויות יכולות לקרות לכל אחד אבל באחריות גם צריך לדעת לשאת.

פורסם

אכן 3 פקקים לא אמורים לעשות נזק, והוא צודק.

אמנם, אם לא החליפו את השמן במאה אלף האחרונים, ממש כדאי לך להחליף בכל אופן, בלי קשר לזה.

פורסם

אני לא מבין...

תחליף מוסך, תחליף מוסך, תחליף מוסך.

רק מי שלא עובד, לא עושה טעיות אף פעם.

אני רוצה לראות איך תרגישו אם אחרי טעות אחת יפטרו אתכם מעבודה.

מה בעיה - עובד עשה טעות קטנה - תחליף עובד. הכי פשוט, לא?

הרי אנחנו לא רואים את התמונה הכללית. אולי אותו מכונאי טיפל לו באוטו 20 שנה והכל היה בסדר. אז טעה פעם אחת, ישר עוזבים אותו?

לך תמצא אחר כך מכונאי טוב שתוכל לתת בו אמון.

מה הטעם בהערות האלו?

אני מאמין שאם תחזור אליו ותבקש ליתר בטחון להחליף שמן גיר, לא יגבה ממך כסף על עבודה. במיוחד אם אתה לקוח קבוע שלו. הרי יש לו אינטרס לשמור אותך כלקוח.

פורסם (נערך)

לדעתי אלה מסוג הטעויות שאין להם מקום במוסך מסודר, כמו שחלק גדול מהאנשים פה יודעים שלא מערבבים שמן גיר עם שמן מנוע ( ואני מאמין שרובם לא מוסכניקים ) אז אני מצפה מבעל מקצוע שלא יעשה שטויות כאלה על חשבון האוטו שלי.

בוא נניח ששבוע הבא ילך הגיר בגלל פעולה שגויה כזאת - נראה לך שהמוסך יקח על עצמו את האחריות לתיקון\החלפת גיר ויודה בזה שבגלל שהוא שם שמן מנוע במקום שמן גיר אז נגרם נזק?

אני בטוח ב 100% שלא.

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
  • תוכן חדש...