Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים :)

אני כבר כמה שבועות שוברת את הראש לגבי רכישת רכב ראשון עד 30000 (כמובן שאפשר למתוח קצת את התקציב אם יש בזה צורך )

, העדפה היא לרכב מיני קטן וקומפקטי שנכנס לכל חנייה (בכל זאת בחורה ).

הדרישות העיקריות הם : אמין , חסכוני בדלק , וזול לתחזוקה ( חלקים זולים )

אין לי בעיה עם גיר ידני - אפילו העדפה .

הנסיעות שלי כרגע הם נסיעות עירוניות ופעם בשבוע בין עירוניות קצרות . אך כמובן לפעמים יהיה צורך בנסיעות קצת יותר רציניות וארוכות .

בדקתי כמה אופציות :

דייהטסו סיריות 2006 - 2007

סוזוקי אלטו 2010 -2011

יונדאי I10 2009

האופציה המועדפת ביותר מבין שלושת המכוניות כרגע היא סוזוקי אלטו מכיוון שאפשר למצוא אותה עם ק״מ נמוך בשנים גבוההות,אך הבנתי שהיא יחסית חלשה ויש לה בעיה של רעידות שאני מאוד מפחדת מזה כי אני לא רוצה שהאוטו יתפרק לי בנסיעה ארוכה .

השאלה היא מה אתם אומרים על סוזוקי אלטו , והאם עדיף לקנות רכב אחר בשנים יותר ירודות ועם ק״מ יותר גבוהה על פניה ?

והאם יש לכם עוד המלצות לרכבים אחרים .

אם אפשר רק לא פיאט ,פיג'ו או סיטרואן . (אני יודעת שזה נשמע קצת הכללה , אבל בדקתי את האופציות האלה ופחות התחברתי למכוניות האלה - לא רק מבחינ היופי אלא מכל מיני בחינות )

אני מאוד אשמח אם תעזרו לי !

תודה מראש :)

פורסם

לצרכים שלה רכב מיני אכן בחירה טובה:

האלטו מאוד חיסכונית ועטנה על הדרישות שהצבת.

יש גם את הפיאט פנדה שמאובזרת יותר ומציעה 5 מקומות ישיבה ומנוע שלא רועד בעמידה,גם מאוד חיסכונית.

תבדקי אם הפיגו 107 /סיטרואן c1 נכנסת לתקציב,גם לא יקרה לאחזקה,חיסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מהשלוש שציינת - דיהאטסו סיריון, לדעתי, זו הבחירה הטובה יותר. האלטו "עגלתית" מדי...

מה שכן, חבל שאת פוסלת את הצרפתיות - הן הכי חסכוניות ובטוחות.

גם רנו קליאו פסולה מבחינתך? העצבת אותי...

בכל מקרה, מה שהכי חשוב זה לוודא שהרכב טופל כיאות, עם עדיפות למוסך רשת של היבואן (לא "מוסך מורשה", שזה כל מוסך מורשה מבחינת משרד התחבורה, אלא "מוסך רשת של היבואן".

הקפידי לקבל בכתב את ההסטוריה המלאה של הרכב, וזכרי שעדיף לרדת בשנה תמורת רכב שמור במיוחד מכל הבחינות, ושלא עבר יותר מ 2 ידיים.

בהצלחה!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...