Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AL4 בקליאו 3. להתרחק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לאחותי יש 306 שאומנם נסעה מ 2002 רק 100K ק"מ ודאגה לטפל במורשה, אבל כמו כל AL4 התחילו הבעיות - ובצרורות.

הגיע הזמן להחליף.

החיפוש הוא לכיוון רכב ב 20K פלוס מינוס. ראיתי כמה פונטו ELX. אבל כבר רואים על הפיאטים את עול הזמן...

הכיוון הנוסף שאני מאוד מתלבט לגביו הוא קליאו 3. מצד אחד ברשת אין תלונות על הגיר, מצד שני צירוף האותיות AL4 גורם לי לאי נוחות, בייחוד לאור המצב כרגע ב306...

מבקש עזרה ממי שיש לו ניסיון עם הרכב. מה אתם אומרים?

פורסם

בדוק את התיבה בקפידה, וקווה לטוב.

למרות המוניטין הדי גרוע, ה al4 סה״כ מפגינה אמינות לא רעה.

כמכונית, הקליטו עדיפה על הפונטו ספייס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

קח בחשבון שבשילוב הגיר הזה עם מנוע 1.6, לא תקבל צריכת דלק טובה במיוחד.

לגביי הAL4, כדאי לבדוק את מצב הגיר. לא הייתי ממהר לפסול, לדוד שלי יש 306 2001 עם ק"מ דומה, ואצלו הכול בסדר למרות נסועה עירונית במרבית הזמן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מצד שני תמורת המחיר הזה אתה מקבל תמורה טובה, רכב בטיחותי, נוח, מאובזר לא רע, מרווח יחסית, תא מטען טוב ביחס לקטגוריה.

לא תמצא הרי גם ככה רכב מושלם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא הייתי ממהר לוותר. מאיזה שנה הרכב? לי היה כזה יד ראשונה שנת 2000 והחזקתי אותו 6 שנים. התחילו קצת בעיות עם הגיר בקילומטראז 83,000. זה הכל תלוי איך הרכב טופל.

לדעתי בקליאו דור 3 הגיר היה משודרג ביחס לקליאו 2 והפגין אמינות גבוהה יותר

• תוכן חדש...