Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי רכב - אלדן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון...

בחול המועד סוכות שמעתי שיש מבצעים טובים בחברת אלדן - גלילות וקפצתי לראות

הייתי לחוץ לרכב מסיבות אישיות והטווח מחירים שהיה לי זה 46 אלף

מסיבה שהרכב הכי זול שהיה להם להציע באותו זמן זה היה סיטרואן סי 4 שנת 2010 עם שנתון יחסית גבוהה וק"מ יחסית סביר

נסעתי עליו נסיעת מבחן ומבחינתי החלטתי לסגור עיסקה

הם הבטיחו כמו כל הסוכניות הרבה דברים... (אחריות ל3 שנים על 10 מכלולים עיקרים של הרכב.... , טרייד אין אחרי 3 שנים מחיר מחירון... התחייבות בבדיקה וכו וכו... בטוח הרבה מפה מכירים את זה.. ממי שהתנסה עם סוכניות רכב למינהם) בסופו של דבר שבוע שעבר יום שלישי 28.10 יכולתי לקחת את הרכב... (הם עשו פדיחות עם הסגירת תשלום... אני סגרתי עם הסוכנת תשלום אחד... באשראי בלי קדטית.. לא משנה בסוף עשיתי להם העברה בנקאית... כי הם שינו את דעתם... החלקתי... )

באותו יום שלקחתי את הרכב... החליט הנהג שלקח את הרכב לשטיפה לאכול פירחיות ברכב... וככה גם קיבלתי אותו... החלקתי...

בדרך שנסעתי הביתה כל הנורות חיווי היו דלוקים... והחיישן רוורס השתולל

דיברתי איתם באותו יום עוד מהדרך והם ניסו להרגיע אותי בזה שאמרו "מחר אל תדאג... יש לך אישור למוסך מורשה וחליפו לך מצבר... ובאלדן נתניה יסדרו לך את החיישני רוורס... זה רק "עניים" של החיישנים

מסתבר שזה לא רק זה!!!!

חשבתי שהסיפור יגמר ואוכל סוף סוף לקבל את הרכב שלי...

המוסך מורשה בנתניה של סיטרואן ופג'ו אמר שהלך המחשב של הרכב והם מחכים "לבלוק" מאלדן...

הם הביאו לי רכב מהשכרת רכב שלהם על חשבונם כי אמרתי שאני הולך לפוצץ את העיסקה אם עכשיו לא מקבל רכב...

התקשרתי למוסך היום ואמרו שזה לא מוכן עדיין יום ראשון... וביקשתי אם אפשר לעשות בדיקה לכל הרכב...

אמרו שאת זה לא עושים אצלם אלה במכון בדיקה...

חבר'ה... אני פונה ללב שלכם...

מה הייתם ממליצים לעשות כדי לצאת פה לא מופסד כי אני יודע שאכלתי אותה...

מה הניסיון שלכם עם סיטרואן סי 4?

לעשות בדיקה לרכב על חשבוני? (450 ש"ח)

להחזיר את הרכב עם ביטול דמי עיסקה של 2000 ש"ח?

לשתוק כרגע ולתבוע?

אחר?

תודה למי שהיה סבלנות לקרוא את כל זה

פורסם

קודם כל הם לא התחמקו ממך והתייחסו אלייך.

לאלדן יש שירות טוב לפי מה שיצא לי לראות אצל אחי הגדול וחבר טוב שרכשו מהם.

נסה לדבר עם הנציגים הבכירים יותר, אם אתה לא מעוניין ברכב אולי יחליפו לך אותו ברכב אחר.

פורסם

תחזיר את הרכב,נראה לי שנפלת על לימון.

וגם תוריד לעצמך סטירה שלא לקחת אותו לבדיקה משלך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

סטירה אחת כבר קיבלתי.... לא מספיק?? :wink:

זה מאוחר מדי לקחת אותו עכשיו לבדיקה?

שירות מצד הנציגת מכירה מודה... הם קשובים אבל כל אחד שהיה בנעליים שלי היה אומר "אתה צודק" אפילו הנציגה שאמרתי לה כמה פדיחות אפשר כבר לעשות?? היא אמרה לי "נכון... אתה צודק..."

בכל מקרה... מחכה לעוד תגובות... חיוביות ושליליות...

מקבל ביקורת... לא לחשוש להגיב

פורסם

אני מציע לך לשתות מים ולהירגע. תקלות יכולות להיות בכל רכב, לא רק רכב של אלדן ולא רק בסיטרואן.

נראה שבאלדן מטפלים בבעיה של הרכב שרכשת, מנסים לסדר לך את הבעיה בצורה רצינית ולא סתם לעשות מעקפים בשיטת חאפר רק כדי שתקבל את הרכב מהר. בינתיים קיבלת רכב חלופי על חשבונם.

אני הייתי מציע לך לנשום עמוק, לחכות עוד כמה ימים ולבדוק את האפשרות להחליף את הרכב ברכב אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

לא קונים רכב בלחץ. לא משנה מה. אם אתה ממש לחוץ- משכירים רכב.

נסה להגיע לבכירים מאלדן שיתנו לך פתרון לשביעות רצונך, לדעתי גם יש להם כאן נציגה בפורום ( או שאני טועה?).

כפי שכתבתי, לאלדן יש שירות טוב ואני מאמין שיגיעו איתך לפתרון שישביע את רצונך.

כמו כן, הם לא התעלמו ממך, זה לא עוד מגרש של עבריינים בעיר כזו או אחרת ששם לא היית מקבל רכב חילופי אלא היו מעבירים אותך לעולם חילופי...

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

היי עידן,

נודה לך אם תשאיר מספר טלפון בהודעה פרטית ואם תוכל גם לציין באיזה סניף מדובר.

תודה ויום טוב בינתיים.

שלום לכולם,

מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון...

בחול המועד סוכות שמעתי שיש מבצעים טובים בחברת אלדן - גלילות וקפצתי לראות

הייתי לחוץ לרכב מסיבות אישיות והטווח מחירים שהיה לי זה 46 אלף

מסיבה שהרכב הכי זול שהיה להם להציע באותו זמן זה היה סיטרואן סי 4 שנת 2010 עם שנתון יחסית גבוהה וק"מ יחסית סביר

נסעתי עליו נסיעת מבחן ומבחינתי החלטתי לסגור עיסקה

הם הבטיחו כמו כל הסוכניות הרבה דברים... (אחריות ל3 שנים על 10 מכלולים עיקרים של הרכב.... , טרייד אין אחרי 3 שנים מחיר מחירון... התחייבות בבדיקה וכו וכו... בטוח הרבה מפה מכירים את זה.. ממי שהתנסה עם סוכניות רכב למינהם) בסופו של דבר שבוע שעבר יום שלישי 28.10 יכולתי לקחת את הרכב... (הם עשו פדיחות עם הסגירת תשלום... אני סגרתי עם הסוכנת תשלום אחד... באשראי בלי קדטית.. לא משנה בסוף עשיתי להם העברה בנקאית... כי הם שינו את דעתם... החלקתי... )

באותו יום שלקחתי את הרכב... החליט הנהג שלקח את הרכב לשטיפה לאכול פירחיות ברכב... וככה גם קיבלתי אותו... החלקתי...

בדרך שנסעתי הביתה כל הנורות חיווי היו דלוקים... והחיישן רוורס השתולל

דיברתי איתם באותו יום עוד מהדרך והם ניסו להרגיע אותי בזה שאמרו "מחר אל תדאג... יש לך אישור למוסך מורשה וחליפו לך מצבר... ובאלדן נתניה יסדרו לך את החיישני רוורס... זה רק "עניים" של החיישנים

מסתבר שזה לא רק זה!!!!

חשבתי שהסיפור יגמר ואוכל סוף סוף לקבל את הרכב שלי...

המוסך מורשה בנתניה של סיטרואן ופג'ו אמר שהלך המחשב של הרכב והם מחכים "לבלוק" מאלדן...

הם הביאו לי רכב מהשכרת רכב שלהם על חשבונם כי אמרתי שאני הולך לפוצץ את העיסקה אם עכשיו לא מקבל רכב...

התקשרתי למוסך היום ואמרו שזה לא מוכן עדיין יום ראשון... וביקשתי אם אפשר לעשות בדיקה לכל הרכב...

אמרו שאת זה לא עושים אצלם אלה במכון בדיקה...

חבר'ה... אני פונה ללב שלכם...

מה הייתם ממליצים לעשות כדי לצאת פה לא מופסד כי אני יודע שאכלתי אותה...

מה הניסיון שלכם עם סיטרואן סי 4?

לעשות בדיקה לרכב על חשבוני? (450 ש"ח)

להחזיר את הרכב עם ביטול דמי עיסקה של 2000 ש"ח?

לשתוק כרגע ולתבוע?

אחר?

תודה למי שהיה סבלנות לקרוא את כל זה

פורסם

אם אתה שוקל להמשיך עם הרכב המדובר אז זה בכלל לא מאוחר לבצע בדיקה.

אם אחרי התיקון הבדיקה תצדיק קניה אז זה יקל עליך להמשיך עם הרכב המדובר.

אם הבדיקה תוריד אותך מהרכב אז זה בטח שווה 450 ש"ח.

על פניו נראה שאלדן מטפלים בך בסדר. כמו שאמרו לך, קח אויר ותמתין לראות מה הם מסדרים לך.

למען הזהירות אני מציע לך לתעד את כל ההתנהלות. משתלם גם להקליט שיחות. אם יש לך סמארטפון זה עניין די פשוט.

פורסם

כמו כולם כאן אני חייב להצטרף למצעד הכאפות ולהוסיף לך אחת. ייתכן והרכב כבר עומד במגרש חצי שנה ולכן מניתוק / החלפה לא מקצועית של המצבר "התחרפן" לך המחשב. נתנו לך רכב חלופי והרכב שלך מטופל במוסך של היבואן? אני בעצמי לא יכול לחשוב על משהו נוסף שאפשר לעשות.

בכל מקרה תעשה בדיקה מקיפה אצל היבואן + בדיקה שלך במכון ותראה; ייתכן שעכשיו יש לך הזדמנות מצויינת לעשות ישור קו כללי על חשבונם במוסך היבואן - משהו שלא תחלום לקבל ממוכר פרטי..

בקיצור - אם זה רק מחשב, והוחלף למקורי אצל היבואן, בוצע טיפול גדול ויישור קו על חשבונם במוסך היבואן, ייתכן שמעז יצא מתוק. אל תשכח שבכל העת אתה נוסע על רכב חלופי משלהם ולא משלם שקל על ביטוח/טסט/ אחזקה וכו'

בכל זאת כמו שאמרו מעלי - זו אלדן - חברה בעלת מוניטין מצויין שלא נראה לי שהם יזרקו אותו לפח בגלל הסיטרואן שלך.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אם יש משהו שאתה צריך לקחת איתך להמשך מכל הסיפור הזה, זה שכשאתה מתעניין בקניית רכב- קח אותו לבדיקה.

גם אם אתה קונה רכב מאלוהים :)

רכב זו הוצאה לא קטנה, בטח ובטח אם קונים משהו לא להיט ונגררים לאין ספור תיקונים. מחיר הבדיקה שווה את זה.

והכי חשוב- אם קונים ממגרש, לעולם אין להסתמך על טופס בדיקה שמקום הרכישה מראה לך.

"לא חבל על הכסף? עשינו לו בדיקה בדיוק לפני יומיים... הנה, תראה בעצמך..." זה מה שתשמע בהרבה מקומות.

אין לי ניסיון אישי עם אלדן, אבל הבנתי שהם סה"כ די טובים.

ועובדה שהם לא מתכחשים אליך, או לרכב.

ובבקשה תקנו אותי אם אני טועה, אבל הבנתי שהם היחידים מכל החברות האלה, שמטפלים ברכבים שלהם במוסכים מורשים.

לא שאני חושב שמוסך מורשה זה קדוש, אבל אני מציין את זה כי זה מעיד הרבה על החברה ועל הלך הרוח שלה לדעתי.

בינתיים אתה עם רכב חלופי, אז באמת אין סיבה להילחץ.

באופן כללי, אולי באמת יהיה שווה לא לבטל את העיסקה, אלא לבקש מהם להחליף את הרכישה ברכב אחר מההיצע שלהם.

לא צריכה להיות בעיה עם זה.

מצד שני, אולי באמת יפתרו לך את כל הבעיות.

חכה עד סיום הטיפול ברכב ולאחר מכן קח החלטה מושכלת יותר.

בהצלחה.

פורסם

אני רק מקווה שאת כל ההתרוצצת הזאת ממוסך למוסך הם עושים ושאתה לא צריך לבלות בלהעביר את הרכב בין מוסכים ברחבי הארץ.

פורסם

לא נעים, לא נורא. מטפלים בך, תן להם הזדמנות לפתור את הבעיות והן יפתרו.

בסה"כ אתה מקבל שרות טוב.

אל תבטל כלום.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני רק מקווה שאת כל ההתרוצצת הזאת ממוסך למוסך הם עושים ושאתה לא צריך לבלות בלהעביר את הרכב בין מוסכים ברחבי הארץ.

את ההתרצציות כן... אני עושה... לא שיש יותר מדיי כי כבר שבוע הוא במוסך... בגל שאלדן לא שלחו להם את החלק כבר מיום רביעי.

כמו כולם כאן אני חייב להצטרף למצעד הכאפות ולהוסיף לך אחת. ייתכן והרכב כבר עומד במגרש חצי שנה ולכן מניתוק / החלפה לא מקצועית של המצבר "התחרפן" לך המחשב. נתנו לך רכב חלופי והרכב שלך מטופל במוסך של היבואן? אני בעצמי לא יכול לחשוב על משהו נוסף שאפשר לעשות.

בכל מקרה תעשה בדיקה מקיפה אצל היבואן + בדיקה שלך במכון ותראה; ייתכן שעכשיו יש לך הזדמנות מצויינת לעשות ישור קו כללי על חשבונם במוסך היבואן - משהו שלא תחלום לקבל ממוכר פרטי..

בקיצור - אם זה רק מחשב, והוחלף למקורי אצל היבואן, בוצע טיפול גדול ויישור קו על חשבונם במוסך היבואן, ייתכן שמעז יצא מתוק. אל תשכח שבכל העת אתה נוסע על רכב חלופי משלהם ולא משלם שקל על ביטוח/טסט/ אחזקה וכו'

בכל זאת כמו שאמרו מעלי - זו אלדן - חברה בעלת מוניטין מצויין שלא נראה לי שהם יזרקו אותו לפח בגלל הסיטרואן שלך.

תיראה אני חושב פה שאף אחד לא היה רוצה לשלם 46 אלף שקל ויום אחרי זה מגלה שהרכב שלו עומד במוסך שבוע... הפיתרון שלהביא לי רכב אחר זה רק כדי להרגיע את העניינים...

לפי דעתי זה אומנם שירות מצד אחד אבל לא מצד שני..... הרי סה"כ המוצר שקניתי לא תקין ולא קיבלתי אותו אפילו ליום אחד להנות ממנו...

בדיקה אתה צודק... אני יעשה... תודה

היי עידן,

נודה לך אם תשאיר מספר טלפון בהודעה פרטית ואם תוכל גם לציין באיזה סניף מדובר.

תודה ויום טוב בינתיים.

היי מיטל אני עדיין מחכה שתיצרי איתי קשר... בקרוב

כעבור שבוע...

פורסם

תראה, אני מבין אותך שזה מעצבן אבל תחשוב על זה מהצד היובי- כרגע אתה עם רכב חילופי.

הרכב שלך נישאר אצלהם והרכב החילופי אצלך? מעולה. תהיה רגוע, תחשוב על זה שאולי הם רוצים שתקבל אוטו בלי תקלות והם עושים מאמצים גדולים

כדי שתקבל רכב תקין. תסתכל על חצי הכוס המלאה- תחשוב על זה שאיזה מזל שקנית מחברה גדולה שלא מתעלמת ממך ולא מאיזה מגרש עלום שם שאם היית מתלונן היה שולח אותך בבעיטה לדע"אש.

מקווה שתהנה מהרכב.

• תוכן חדש...