Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי רכב - אלדן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתנחם בזה שזה קורה מול אלדן ולא מול מגרש פרטי או אדם פרטי, שהיו שולחים

אותך לחפש את החברים שלך ולנסות לתבוע ולהוכיח שהם ידעו שקיימת בעיה.

חוסר הנעימות מובנת לחלוטין, עם זאת ניראה שכעת מטפלים ברכב במוסך מורשה, וכמו כן

כל העת אתה מתנייד ברכב על חשבונם, כך שאומנם זה לא המצב האופטימלי אבל זה הרע במיעוטו.

פורסם (נערך)

עידכון

נציגת שירות לקוחות דיברה איתי מאלדן.... סיפרתי לה את הסיפור (למרות שזה כבר רץ שם והם מודעים לעניין) ודרשתי בדיקה חוזרת על חשבונם מסיבה שהבדיקה שלהם לא נראת לי "אמינה"

בכל אופן הם סירבו!

ועל זה נאמר.... דרשני....

בנוסף הודעתי לה שבמידה ואני לוקח את הרכב לבדיקה עכשיו על חשבוני ואני מגלה שהרכב לא תקין.... לא רק שאני מחזיר להם את הרכב אלה גם מפרסם את הסיפור

אנשים מקווה שמי שקורא את זה עכשיו ילמד מזה מוסר השכל

שלא קונים רכב מאלדן ללא בדיקה!!!

עריכה אחרונה על ידי zvit
פונטים בצע ובגודל לא תיקני
פורסם

תשמע, הם יכולים ללכת איתך איך שאומרים by the book ואז באמת אתה תתעצבן.

אני מבין שהתייחסו לבעיה שלך ולא התעלמו.

כשאתה קונה רכב מכל חברה אתה חייב לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך ומי שמשלם על הבדיקה זה אתה.

מה אתה חושב? שאם היית קונה מבנאדם פרטי הוא היה מתייחס אלייך ככה? ממש לא.

פורסם
תשמע, הם יכולים ללכת איתך איך שאומרים by the book ואז באמת אתה תתעצבן.

אני מבין שהתייחסו לבעיה שלך ולא התעלמו.

כשאתה קונה רכב מכל חברה אתה חייב לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך ומי שמשלם על הבדיקה זה אתה.

מה אתה חושב? שאם היית קונה מבנאדם פרטי הוא היה מתייחס אלייך ככה? ממש לא.

לקנות רכב מבנאדם פרטי זה סיפור אחר.... יש לך שיטות אחרות לבדוק וזה מה שנקרה "עבודה"...

ובשביל זה אני בוחר בחברת ליסינג...... שלא אצתרך את העבודה הזאת לעשות... על זה אני משלם יותר... על שירות....

וה-

by the book... הם כרגע הולכים ואני גם.... מה שמגיע להם הם מקבלים... וככה גם אני דורש

פורסם

בנוסף לדברים הנכונים שכתב לך איתמר, אני חושב שהאדם העיקרי שצריך ללמוד לקח מהסיפור הוא אתה.

ולא, הלקח לא מתייחס בהכרח לאלדן אלא לקניית רכב בכלל (מעל לסכום מסויים).

פורסם

לא קונים רכב בלי בדיקה מאף אחד.

לא מאלדן ולא מאף אחד אחר.

ובמדינת הקומבינה, בטח שלא סומכים על בדיקה שמציג לך המוכר.

אתה כל כך תמים???

סלע

פורסם

אחרי שאתה ככה מלכלך עליהם, אל תתפלא שיפנו לך גב.

הם רצו וניסו לעזור ואתה חושב שמגיע לך הכל ואתה טועה.

יתקנו לך את הרכב וסע לשלום.

עכשיו בדיקה על חשבונם? למה מי מת? יכולת לבדוק, לא בדקת עכשיו אתה רוצה שהם יממנו בדיקה.

תחושב שכל בנאדם שלישי שהתחרט חוזר לאלדן ומבקש בדיקה חוזרת על חשבונם.

היית מבקש דבר כזה מבנאדם פרטי?

נסיון העבר בפורום מראה שהשרות של אלדן מצויין, תן להם הזדמנות לתקן את הרכב ועצתי אל תלכלך טרם עת!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בנוסף לדברים הנכונים שכתב לך איתמר, אני חושב שהאדם העיקרי שצריך ללמוד לקח מהסיפור הוא אתה.

ולא, הלקח לא מתייחס בהכרח לאלדן אלא לקניית רכב בכלל (מעל לסכום מסויים).

אני את הלקח שלי למדתי לחיים..... ורוצה לשתף אותו עם השאר.... בשביל זה יש הדבר הזה פורום

לגבי מה מגיע לך - זה לא אני ואתה יודעים אבל בפורום המשפטי אולי יוכלו לעזור לך אם תעלה את החוזה שלך מול אלדן.

תודה רבה על העידכון.... לא שמתי לב לאופציה הזאת... נבדוק שם אם צריך... מקווה שלא

לא קונים רכב בלי בדיקה מאף אחד.

לא מאלדן ולא מאף אחד אחר.

ובמדינת הקומבינה, בטח שלא סומכים על בדיקה שמציג לך המוכר.

אתה כל כך תמים???

שמע אם הייתי צריך לבדוק כל דבר שהייתי קונה בעלות בדיקה (לא רק רכב) לא היינו מסיימים עם זה...

בגלל זה אתה בוחר חברה עם שם שתמנע ממך טירחה בזה שהיא נותנת לך את השירות הזה.... מסתבר שמה שהם הציעו לא תואם למציאות... וחבל שזה ככה

אחרי שאתה ככה מלכלך עליהם, אל תתפלא שיפנו לך גב.

הם רצו וניסו לעזור ואתה חושב שמגיע לך הכל ואתה טועה.

יתקנו לך את הרכב וסע לשלום.

עכשיו בדיקה על חשבונם? למה מי מת? יכולת לבדוק, לא בדקת עכשיו אתה רוצה שהם יממנו בדיקה.

תחושב שכל בנאדם שלישי שהתחרט חוזר לאלדן ומבקש בדיקה חוזרת על חשבונם.

היית מבקש דבר כזה מבנאדם פרטי?

נסיון העבר בפורום מראה שהשרות של אלדן מצויין, תן להם הזדמנות לתקן את הרכב ועצתי אל תלכלך טרם עת!

תיקרא מה רשמתי לתגובה מעלייך ותבין.... על זה אני משלם... על שירות.... לא על המחיר.... ואם השירות לא תואם למה שסוכם... לא שווה לי וגם לא לאף אחד...

סוכם שהרכב תקין והוכיחו לי בבדיקה.... עובדה שהוא לא תקין.... אז השירות הוא לא שירות...

זה שתיסלח לי שמנסים "ליפות" את המצב בזה שהוא מוסך מורשה כבר עוד מעט שבוע ומביאים לי רכב שלא שלי... ואני צריך להיטרטר בלקחת אותו מהשרת רכב בשעה 12:00 יום שישי ולדאוג להחזיר אותו... (וכמובן לדאוג שמישהי יאסוף גם אותי ואת הרכב שלי מהמוסך...) זה לא שירות!!!

וגם הביטוח שלי בנתיים הולך בימים... (וכן זה קטנוני אבל זה כסף...)

אז לסיכום... מה שמגיע לי אני מצפה לקבל כמו שאני עמדתי בתשלום ובהסכם שסגרתי איתם....

אגב הינה נתקלתי סירטונים שמעידים על המצב שם ואולי גם בחברות אחרות...

[video=youtube;K-s9OL4hyos]

פורסם

האמת, נראה שהם מטפלים בזה יחסית יפה מעבר לסטנדרט המקובל של "שירות לקוחות" בארץ. תן להם באמת הזדמנות, להתחיל לעשות רעש ואיומים ותביעות תמיד אפשר אחר כך.

פורסם

טוב, עכשיו ראיתי שיש עמוד 2 גם ואת הנושא של הבדיקה. באמת מאכזב, במיוחד לאור כמות התקלות הרבה שאתה מתאר הייתי מצפה שיקחו אחריות גם אם הם לא מחוייבים על פי חוזה

פורסם

קניתי כבר ארבעה כלי רכב מאלדן.

כולם היו מטופלים במוסך מורשה ולא נחסך שקל בתחזוקתם(חוץ מצמיגים סיניים)....

תמיד בדקתי כמו שצריך ולא בגלל שאני חושב שמישהו מנסה לרמות אלא כי אין כבדיקה שאתה מזמין במקום שמהימן עליך.

על פניו אתה צודק , אבל חכה בסבלנות וללא התלהמות.

ולעניין הפריכות - זה קצת הגזמה.

פורסם
קניתי כבר ארבעה כלי רכב מאלדן.

כולם היו מטופלים במוסך מורשה ולא נחסך שקל בתחזוקתם(חוץ מצמיגים סיניים)....

תמיד בדקתי כמו שצריך ולא בגלל שאני חושב שמישהו מנסה לרמות אלא כי אין כבדיקה שאתה מזמין במקום שמהימן עליך.

על פניו אתה צודק , אבל חכה בסבלנות וללא התלהמות.

ולעניין הפריכות - זה קצת הגזמה.

את חושב שאני מגזים עם עניין הפירכיות???? האוטו יחזור אני יצלם לך תמונות.... אלה אם במוסך סיטרואן אולי גם מנקים שם מכוניות אז אני לא יודע

חלק ניקיתי אבל נשאר עוד הרבה מתחת למושבים

האמת, נראה שהם מטפלים בזה יחסית יפה מעבר לסטנדרט המקובל של "שירות לקוחות" בארץ. תן להם באמת הזדמנות, להתחיל לעשות רעש ואיומים ותביעות תמיד אפשר אחר כך.

צודק... אני ממתין בסבלנות... נראה איך זה מתפתח... כי גם לשירות לקוחות לא היה יותר מדיי מה להגיד ולעשות...

טוב, עכשיו ראיתי שיש עמוד 2 גם ואת הנושא של הבדיקה. באמת מאכזב, במיוחד לאור כמות התקלות הרבה שאתה מתאר הייתי מצפה שיקחו אחריות גם אם הם לא מחוייבים על פי חוזה

ת'אמין לי...... שאני לא מגזים..... ובאמת כבר לא נשארו מילים

יש לי אפילו הקלטות שאם אני ישמיע את זה לאנשים פה הם יהיו בהלם...

........

• תוכן חדש...