Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שזה לא היה בטעות, אלא תרגיל הונאה לחברת הביטוח, הנהג ששילם מיליון דולר עבור הרכב, ביטח אותו ב 2 מיליון,

לרוע מזלו, נהג שחלף במקביל צילם את התאונה, והזים את טענתו בדבר שקנאי מניך טוס שהסט את תשומת ליבו.

העונש המירבי כמיטב המסורת האמריקאית על פשעי הונאה מגיע ל 20 שנות מאסר.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000967583&obref=obnetwork

פורסם

אוי אוי הכניס עצמו לבוץ

הבחור כנראה חש עצמו ב-2005 ושכח שכל שמוק שני מצלם סלפי עם טאבלטים ומסתובב עם גו פרו על התחת

אגב, טבילה קצרה כזאת משביתה את הבוגאטי?

פורסם

טבילה כזו תשבית כל רכב שהוא לא אושקוש או לכל הפחות 4x4 עם שנורקל. גם השהות הממושכת שלה בתוך המים עד לפינוי על הגרר עשתה את הנזק שלה.

פורסם

אני בטוח שתחת תשלום או עלות סמלית ביותר אפשר להציל את הרכב, השאלה אם עשו זאת (סמלית אני מתכוון עשירית ממחיר הרכב :p )

Opel Adam S 2017

פורסם

מגיע לו לשבת בכלא רק על הנסיון להשמיד בכוונת תחילה רכב כזה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני לעולם לא אבין אנשים כאלו, כבר יש לך בוגאטי ועוד נשאר לך עודף של 2 מיליון דולר לא מספיק לך?

כנראה שתמיד יהיה חור בדלי ושעשירים ימשיכו לא להעריך את מה שיש להם.

הערות לשיפור: missile-balloons.jpg

missile-balloons.jpg

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

לדעתי ה 20 שנה בכלא נועד כדי להרתיע אחרים שלא יעשו את זה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

יש עונש על אריגה? פאק, חייב להזהיר את סבתא :shock:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
20 שנה זה עונש מירבי. כמו שכאן כשאומרים שהעונש על אריגה נגיד 12 שנה והבחור מקבל 7-8.

רציתי לכתוב משהו אבל הבחור שמעליי כבר כתב את זה.

עשית לי את הבוקר, עונש על אריגה :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
בזמנו ניסיתי לקנות את הרכב

ועד היום, בוקר בוקר, אני נכנס לפורום ומחפש לראות ויירון עם מדבקה של קארספורום עליה. מתאכזב, הולך לבד לפינה, יושב בחושך ובוכה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...