Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש חיישני רוורס שמגיעים בכל מני צבעים, עכשיו שלי שחורים ואני רוצה לצבוע את הפלסטיק השחור לצבע הרכב.

(פונטו ספייס)

mm11zjgi2iyj.jpg

אפשר לצבוע לפחות חלק מהחיישן או שזה יצטרך להשאר שחור? למשל רק את העיגול החיצוני של החיישן אולי או הפוך? (אני לא ממש יודע איך הוא עובד)

דבר שני - פירוק הפלסטיק - אפשר לפרק אותו כמו מקדימה? הוא גם יושב על קליפסים ואפשר להוציא אותו מקסימום עם מברג בין הפח לבינו?

תודה!

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
אתה יכול לצבוע את החיישן , אך קח בחשבון שבמידה ואתה צובע בתנור , החום עלול לגרום נזק להם. אם אין צביעה בתנור , לא אמורה להיות בעיה.

אני צובע עם ספריי צבע. אין בעיה שיהיה עליו צבע? הוא לא יזהה את זה כאובייקט שהוא צריך להזהיר מפניו?

אם זה בסדר אז לעשות רק שכבה אחת של ספריי וזהו?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אוקיי תודה.

עדיף רק שכבה אחת או שאפשר לצבוע כרגיל כמו השאר עם צבע יסוד ולכה בסוף?

נשמע לי מוזר ששכבה עליו לא משפיע בכלל על התפקוד שלו.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...