Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתוצאה מאילוצי לו"ז, לא יצא לי לשטוף את הרכב שלי במשך כחודשיים.

במהלכם, הצטבר על הרכב אבק רב, וכן ירדו עליו טיפות במסגרת הטיפטופים שהיו בתקופה האחרונה.

אתמול יצא לי לשטוף את הרכב.

במשך 4 שעות ניקיתי אותו באופן יסודי, ועם זאת, על אף המראה הנקי שיש לו כעת, באזורים מסויימים עדיין ניתן לראות מקורב בסימנים של "טיפות" עם אבק, כפי שהיה שהאוטו היה מלוכלך (מעין עיגולים קטנים כאלו).

כיצד ניתן להוריד סימנים אלו?

אציין שאת השטיפה ביצעתי עם כפפת מיקרופייבר ועם ONR ירוק.

פורסם

אולי סימני מים שהתייבשו? תנסה קצת פוליש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

פלסטלינה ניסית?

יש כל מיני חומרים מיוחדים להסרה של טיפות מים. לפי דעתי מיותר. פלסטלינה וסבון אגרסיבי אמורים לעשות את רוב העבודה, ואם לא אז פוליש שיטחי (עם אולטימייט קומפאונד ופד פשוט לעבור על הרכב זריז, לא צריך לשפשף בטרוף)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

כן אבל הוא פחות שימושי. אתה מוציא כסף על משהו שפותר בעיה אחת במקום להשתמש בפלסטלינה- שכנראה תעשה עבודה דומה ועל הדרך גם תנקה מרעין בישין אחרים

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אתה יכול להוציא פלסטלינה ולהתחיל לשפשף, נכון.

אף אחד לא הבטיח שהפלסטלינה אכן תוריד את סימני המים, ברוב המקרים ברכבים כהים, לאחר שהאבנית התיישבה לה מספיק זמן על הלכה, זה חסר תועלת.

פוליש ידני גם לא מוריד בכל מצב, ולבצע פוליש מקומי בעזרת מכונה דורש הרבה יותר זמן.

בשביל זה יש carpro spotless נניח, המוצר הכי טוב שהשתמשתי בו לסימני מים, מוריד גם כאלה שהתחברו לצבע וכעת הם החברים הכי טובים :)

מוצר דיי זול ועושה את העבודה בשניה וחצי.

"יאללה בירי".

פורסם

ה-

carpro spotless עושה רושם של מוצר מעניין, אבל חבל לי להוציא עוד כסף על מוצר..

אכן יש לי רכב בצע כהה (שחור) ואני מודע לכך שזה היה על הרכב להרבה זמן, אבל אם עד כדי כך הצבע רגיש אז מה יהיה בחורף? כשכל הזמן יורד גשם?

פורסם

תתחיל בפלסטלינה, משם תמשיך לתותחים הכבדים כמו חומרים יעודיים ופוליש.

תקפיד לשים שכבת הגנה והכול יהיה בסדר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני מנסה להבין אבל למה זה נגרם בכלל? הרי צבע של רכב אמור "להתמודד" עם גשם ומים.

מה יהיה בחורף?!

נשמע לי לא הגיוני שבכל פעם שכמה טיפות של מים יעמדו על הרכב אצטרך להעסק עם חומרים מיוחדים ועם פלסטלינות למינהם..

מה גם שהכי מוזר זה שעל הרכב יש לי אוטם צבע של Menzerna שחשבתי שמספק הגנה טובה.. /-:

• תוכן חדש...