Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש במפצל כזה, לא ידוע לי על נזק,

כל עוד אתה לא מעמיס עליו לא צריכה להיות בעיה.

אני מחבר אליו מצלמת DVR ולעיתים מטען לסמארטפון, לרוב אין לי 3 צרכנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם במפצל הנ"ל יש יציאה שאינך מחובר אליה, כדאי לסתום את החור עם חומר לא מוליך. אפילו נייר טישיו. שלא יכנס איזה מתכת כמו מטבע ויקצר.

לוודא שהעומס לא עולה על נתיך ההגנה המקורי. ישנם מקרים שאם העומס עולה על הערך של הנתיך המקורי ולו במעט ניתן לעשות חיבור שלא דרך בית המצת המקורי של הרכב וזאת דרך נתיך חיצוני אחר מתאים.

יש לבדוק מהם העומסים בהם מסוגל לעמוד המפצל.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני משתמש בדיוק באחד כזה כבר כמה שנים, עבר איתי בין כמה רכבים.

באופן קבוע מחוברים אצלי דרכו מצלמת הרכב ומטען לאייפון. בעבר במקביל היה גם מטען לגלקסי ומעולם

לא נתקלתי בבעיות.

* בחיבור ה USB שבמפצל הזה מעולם לא השתמשתי.

פורסם

אחד כזה נשרף לי כשחיברתי אליו מטען + מדחס לניפוח מזרן אוויר. הוא החזיק בדיוק שנייה והמפצל נשרף. :)

רכשתי מפצל נוסף בדיוק כזה, כשאני צריך את המדחס אני פשוט מנתק לכמה דקות את המפצל ומחבר ישירות.

לא ברור מה העומס שהוא יכול לעמוד בו כי זה לא באמת רשום איפשהו.

אין בעיה לחבר 2 מטענים בו-זמנית. מפחד לעשות עליו ניסויים כבדים נוספים. :)

פורסם

גם לי יש משהו דומה, לפני כמה שבועות שיצאתי לטיול אוהלים בטבריה חיברתי 2 מטענים לפלאפון וגם את מצלמת הדרך, המפצל שרד.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
  • תוכן חדש...