Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי מספר שאלות ומקווה שתוכלו לעשות לי קצת סדר.

אני מעוניין להתקין זוג מסכים במשענת הראש עבור הילדים. אני יודע שישנם עשרות של סוגים. אני לא מחפש מותג, אלא משהו פשוט שיכול להרגיע טיפה את הילדים כדי שאוכל לנהוג מבלי שיסיחו את דעתי.

אבל...

1. אם מותקן לי ברכב מערכת עם מסך מולטימדיה ויש לה יציאה למסכים נוספים, אוכל להקרין דרכו למסכים במשענת הראש מבלי שהסאונד ישמע ברכב? (לא בא לי לשמוע את יובל המטורלל...)

2. האם קיימים מסכים שלא דרוש חיבור למערכת הקיימת?

תודה לעונים

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

עוד מישהו?

פורסם

אם מערכת המולטימדיה תומכת בדואל זון (לא חייב של פיוניר כמובן), היא מתחברת למסכים באמצעות כבל וידאו ואודיו. מי שצופה במסך מאחור מתחבר לשמע באמצעות אוזניות וכך אתה ממשיך לשמוע ברמקולים בנפרד.

כן, יש מסכים עצמאיים שכוללים נגן DVD מובנה או משהו בסגנון. תריץ חיפוש בזאפ/גוגל וכו' כדי למצוא עלויות.

עוד רעיון שגנבתי מאיזה שרשור מקביל שרץ בפורום. רכישת טאבלט/ים (לא מחייב את הכי יקר בשוק כמובן) והתקנה שלהם באמצעות מתקן מתאים. כך כל ילד יכול לצפות במה שהוא רוצה. חיבור סאונד באמצעות אוזניות.

פורסם

יש מסך עם כניסות dvd ,sd וחיבור לעוד מסך,השמע מתבצע בעזרת אוזניות,אישית הילדים אצלי לא אהבו והחלפתי למסכים שמחוברים למסך הראשי ושמע באמצעות הרמקולים ברכב.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
יש מסך עם כניסות dvd ,sd וחיבור לעוד מסך,השמע מתבצע בעזרת אוזניות,אישית הילדים אצלי לא אהבו והחלפתי למסכים שמחוברים למסך הראשי ושמע באמצעות הרמקולים ברכב.

כן, אני מתאר לעצמי שגם לילדים שלי האוזניות לא יהיו בדיוק ״ידידותיים״. האם הרמקולים המובנים בחלק מהמסכים הם אופציה טובה לשמיעה נורמלית או שמא בליל הצלילים ברכב יפריעו לי או להם?

• תוכן חדש...