Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי רוצה לשים מערכת באוטו ואין לו הרבה תקציב הוא רוצה מגבר 4 יציאות בסביבות ה 600 שקל ראיתי בזאפ 2 מגברים של פיוניר אבל בחנות אחת אמרו לי שהם חלשים מאוד (לשני המגברים יש cea 2006 ו 60x4 rms)

1.GM6500F

2. GMA6604

מה אתם אומרים על המגברים האלה?

בנוסף האם יש המלצות למגברים אחרים בתקציב הזה רק יד ראשונה!

עוד נושא הוא הרמקולים אני צריך המלצה לרמקולים גם לקדימה וגם לאחורה שניהם בגודל 6.5 (יש העדפה לקואקסיאלים) השקעה של עד 800 שקל לכל הרמקולים גם רק יד ראשונה

תודה על העזרה!

[h=1][/h]

פורסם

שברולט אבאו 2008 אפשר לשים 6x9 מאחורה אבל זה לחתוך את המגש מאחורה והוא לא רוצה ורדיו הוא נעול כבר על דגם מסויים משהו של פיוניר עם 3 יציאות על מנת שאולי בעתיד הוא ירצה להוסיף סאב

פורסם

מגבר - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?544769-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8

רמקולים - ענין של טעם אישי כרגיל. אבל שיחפש את הסדרות הגבוהות ביותר שנכנסות בתקציב מהחברות המוכרות לטובה. JBL, אינפיניטי, פוקאל, רוקפורד, מורל, אלפיין, פיוניר.

פורסם
מגבר - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?544769-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8

רמקולים - ענין של טעם אישי כרגיל. אבל שיחפש את הסדרות הגבוהות ביותר שנכנסות בתקציב מהחברות המוכרות לטובה. JBL, אינפיניטי, פוקאל, רוקפורד, מורל, אלפיין, פיוניר.

ומה אתה אומר על המגבר שרשמתי למעלה?

פורסם (נערך)

ה-6500F מציע נתון SNR גבוהה מהשאר (אם כי אני לא בטוח שהמדידה התבצעה בתנאים שווים). כך שעל פניו זו נראית הבחירה המועדפת בתקציב כזה.

מעבר לזה איני מכיר את המגבר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...