Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

קיבלתי טלפון קבוע לרכב של אלקטל דגם cp-100

הסים שברכב הוא usim

העברתי לסים את אנשי הקשר, באמצעות הכנסת הסים של הרכב למכשיר אנדרואיד ישן (עם סים רגיל) וסנכרון אנשי הקשר.

המכשיר ברכב מציג רק את המספרים של אנשי הקשר בלי השמות.

אשמח לקבלת עזרה בעניין.

תודה.

פורסם

יכול להיות ששמות אנשי הקשר בעברית והטלפון ברכב לא תומך באנשי קשר בעברית?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הטלפון הזה מציק - בכל פעם שמוציאים את הסים צריך להקליד מחדש את אנשי הקשר. מעבר לכך - סובל מלא מעט תקלות, שאחת המרגיזות בהן הוא שביתה לאחר חשיפה לשמש.

לא יעזור כלום - אין כמו המוטורולה (נדמה לי M900 או משהו דומה) מלפני 10 שנים, עם מקש הפעלה בגג, צג כחול ומקשי send ו-end הפוכים. גם הפעלה קולית מוצלחת במיוחד וגם איכות קשר מעולה, כראוי למוטורולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...