Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ברשותי פיאט פונטו ספייס והגיע זמנם של הצמיגים. אני גר באיזור הצפון ומנסה ( כמו כולם ) למצוא את מירב התועלת במינימום הוצאה, אני סטודנט עם שימוש מינימאלי באוטו שלא מאמץ יתר על המידה את המנוע הצנוע של הרכב. הציעו לי שלוש אופציות שהם לא סיני. האופציות:

1. צמיגי falken 828 ב900 שקל

2. צמיגי debica passio ב950 שלטענת המוכר פולנים וחברה טובה

3.האופצייה היקרה יחסית good year ב1120 לא זוכר את הדגם הספציפי

רציתי לשאול אם מישהו מכיר את האופציות הראשונות? באינטרנט קראתי כמה ביקורות טובות באנגלית על הdebica והיתי מעוניין לשמוע ביקורת מארצנו הקטנה, יש עדיפות לצמיגים אשר נוטים לשמור על טריותם לאורך זמן כי מבחינת קלומארז אני כנראה לא אהרוס את הצמיג.

תודה על העזרה

פורסם

אגב פרסמתי בטעות פה ולא בטכני ואני לא מצליח לערוך, אז אם אחד המנהלים יוכל לעזור לי בהעברה למקום הנכון אודה לו מאוד.

פורסם

אני מניח שהציעו לך את הגודייר EfficentGrip Compact ואם כן, המחיר נשמע טוב עבורו. אישית, זו היתה הבחירה שלי.

תראה אם ניתן למצוא את הפאלקן SN831A (דגש על הדגם עם A בסוף).

עוד צמיג אפשרי הוא היוקוהמה (AE.Drive (AE-01.

צמיגים נוספים שכנראה יהיו מעל התקציב הם:

קונטיננטל אקו-קונטקט 3 או 5 אם יש.

קלבר Dynexar HP3.

פירלי P1.

• תוכן חדש...