Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הפתרון זה ללכת על היברידי, שם עדיין מתקינים מנועים אטמוספריים בנפח גדול יחסית (במונחי טורבו של היום). על הדרך באמת תהנה מצריכת דלק מוקטנת ופליטת מזהמים נמוכה במיוחד. בינתיים בארץ עם רכב היברידי נהנים ממס קניה נמוך של 30 אחוז. כלומר באותו כסף, אתה קונה רכב יקר יותר.  

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תבדוק מחקרים ותגלה שזה לא מצחיק. לרכבים היברידיים לא נמצאו חריגות של קרינה.

אם היה משהו, מזמן היה סקנדל תקשורתי ותביעות של מיליארדים נגד היצרנים. באמריקה היברידי מאוד פופולארי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

חייב להתייחס רגע לסוגיית ה"מדרכה" והגירים הרובוטיים. גם בפיאט עם הגיר החד-מצמדי, עליה על מדרכה בגובה של 15~ ס"מ זו משימה לא קלה (ואף מביכה). צריך להגיע עם תנופונת, שזה דבר לא רצוי בשל המכה לצמיגים ומכלולי ההיגוי, או פשוט לאנוס את הגז ולקוות לטוב. ברוב המוחלט של המקרים הרובוט מטופש מדי בכדי להבין שהוא צריך לבצע הצמדה חלקית ובמקביל לשחרר יותר "גז" בכדי לצלוח את העליה, אך זה לא המצב.

עשיתי ניסוי בזמנו ולקחתי שני חברים שהתמקמו בקדמת הרכב והפעילו את כל כוחם כנגד הרכב, בעוד אני מנסה להתחיל נסיעה בראשון - הממצאים היו מטרידים, לא הצלחתי להתחיל נסיעה*. :shock:

אותו הדבר עם מדרכה.

*יש לקחת בחשבון שמדובר בנבלה אטמוספרית עם פחות מ 12 קג"מ (שמתקבלים רק ב 3K סל"ד). כשהרכב נתקל בקושי להתחיל בנסיעה (לצורך העניין כאמור, מדרכה), הוא מתקשה לעלות אל מעל ל 1,100-1,200 ופה עיקר הבעיה. תוספת של עוד 500~ סל"ד בסיטואציה כזו היתה מחוללת פלאים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

לא מאמין ברכבים גדולים עם מנועים קטנים,זו גם הסיבה שבחיים לא נקנה סיטרואן ג'מפי.

כי מי פאקינג דוחף מנוע 1600 טורבו דיזל כשהמתחרות משתמשות ב2000,2500 ומעלה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
חבר, אם הצריכה שלך היא 1:10 כנראה שאתה לוחץ יותר מדי.

המנועים האלו מסוגלים להניב צריכת דלק הרבה יותר טובה.

מסכים התצרוכת הזו רחוקה מהנתון האמיתי שאפשר להשיג עם הרכה הזה אז אתה נהג לגמרי לא חסכוני או שיש תקלה ברכב

פורסם
לא מאמין ברכבים גדולים עם מנועים קטנים,זו גם הסיבה שבחיים לא נקנה סיטרואן ג'מפי.

כי מי פאקינג דוחף מנוע 1600 טורבו דיזל כשהמתחרות משתמשות ב2000,2500 ומעלה?

לא מאמין, אבל בנתיים המציאות מגיעה לשם.

1.0 טורבו של יונדאי, 1.0 טורבו של פורד, 1.2 של קונצרן VAG, גם רנו אימצו לעצמם מנוע 1.2 טורבו.

איפה הבעיה עם זה?

חוץ מזה, אפילו למכונית מסחרית כמו הNV200 של ניסאן יש מנוע DCI 1.5. איפה הבעיה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קשה לקבל את זה פסיכולוגית.

הרגילו אותנו למנועים גדולים ברכבים גדולים ומנועים קטנים ברכבים קטנים,גם אני שעוד לא חציתי את גיל ה20 חי עם דעות קדומות בעניין הזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מי שבעד מנועים גדולים למכוניות קטנות, שירים את ידו!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אבא שלי בן 50 ומקבל את הדברים האלו, הוא גם מהישראלים שהשכילו להבין שלא רק נפח מנוע קובע.

מסתבר שרוב הישראלים עדיין מקובעים בסטיגמות שהיו נכונות אולי כשאבא שלי היה בגיל שלך או שלי.

וST12345 ברור שכן :p

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
בחיים לא נתקלתי ברכב שלא עולה מדרכה

אם אני אנסה לעלות על מדרכה עם הרכב שלי זה יגמר בנזק לשלדה ו\או בכריות אוויר פתוחות.

אני משער שזה יהיה נכון לרוב רכבי הספורט.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

חברים,

נראה לי שהתמקדתם במאקרו במקון במיקרו.

עם כל רכב אפשר לעלות על מדרכה ובלה בלה בלה....

א. כל הרכבים שאמרתם, זה נחמד, רק אל תשכחו שהם יותר קלים מהיטי עצמה.

ב. בנוגע לצריכת דלק, אני לא לוחץ על הגז כלל ואני מנסה לחסוך כמה שיותר.

הכי הרבה שהגעתי, היתה צריכה של 1:15 בנסיעה מק.גת לראשון, בהילוך 6 ובמהירות של 100 קמ"ש כל הדרך.

אתם, לטעמי פיספסתם את נקודת טענתי, לא עניין המדרכה הוא אלא ענין המנוע.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

הצריכה שלך גרועה. אני בסופר מיני עם מנוע 1.2 עם 5 הילוכים בכביש 6 עושה 1:17 בלי בעיות ולא נוסע 100 קמ"ש.

פורסם

הייטי היא סוג של ג'יפון מאשר מיני אז נראה לי שהצריכה שלו סבבה.

היו צריכים לשים לו מנוע גדול יותר 8)

• תוכן חדש...