Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 6/7 מקומות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספסל האמצעי בגרנד סניק מרווח מאד. אכן כשכל המושבים פתוחים לא נשאר מקום למטען (בדיוק כמו באורלנדו ודומיו)

ככל שידיעתי מגעת יש לקרסו במלאי רק סניק 5 מושבים, גם אם קיים גרנד סניק 2013 המחיר בו הוא מוצע לא אטרקטיבי דיו.

הדבר האחרון שניתן לומר על גרנד סניק זה שהוא צפוף.

בנוסף - מה שאנשים אומרים זה לא בהכרח מה שאתה מרגיש במקרה דנן לא ניתן "לתת לאצבעות ללכת במקומך" אתה חייב ללכת לבדוק בעצמך את כל האופציות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

היי, אמנם אני מחפש רכב של 5 מקומות, אבל גם אצלי הדרישה היא שאשתי תוכל לשבת מאחור בין שני מושבי בטיחות או בוסטר ומושב בהמשך. גם אני פסלתי את האורלנדו בדיוק מהסיבה שציינת.

לגבי הגרנד סניק, שכרנו אחד כזה בחו"ל לפני חודשיים, אכן מרווח מאוד, אבל המחיר שציינו פה נשמע לי גבוה מדי.

הרכב הכי מרווח מאחור שנתקלתי בו עד עכשיו הוא השברולט קפטיבה. אני בדקתי אותו בגרסת ה 5 מקומות.

בגרסת ה 7 מקומות הוא אפילו קצת יותר גדול. ב 150K ש"ח, אני חושב שתוכל למצוא אחד מאוד חדש ושמור.

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...